cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Türkiye'de plazalarda yaygınlaşan bir uygulama. Aylık 2bin - 6bin TL arası bir ücret ödeyerek öğünlerinizin tarafınıza gönderilmesini sağlayabiliyorsunuz. Örnek verecek olursak; ABC Securities firmasında Asset/Wealth Bölüm Müdürümüz Janset Hanım'ı ele alalım. Aylık 4.500 TL ödediği Diet&Joy firması, gerekli sağlık testlerini uyguladıktan sonra günde 3 öğün ve 2 atıştırmalık menüyü aylık periodlarla Janset hanıma sunar. Kabul edilmesi akabinde, Janset hanım mutfak masrafı giderlerinden kurtularak, her öğün tarafına gönderilen sağlıklı ve taze besinlerle kilo vermeye başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 olaya iş gözlüğüyle bakayım kişinin zaten kendisine özel menüsünü hazırlayan bir meslek grubu var,doktora ihtiyaç yok bu konu için,diyetisyenler var. Bunu restorant halinde hayal edersen,mutfağının ekipman ve malzeme ihtiyacı,normal bir mutfağınkinin 3-5 katı olur,çünkü madem herkes için kişiye özel menü hazırlıyoruz,çok farklı varyasyonlara hazırlıklı olmak adına,elde tutmamız gereken çok fazla malzeme olacak,malzeme sayısı arttıkça ziyan da artıcak doğal olarak. olaya daha meta yaklaşınca farklı sorunlar ortaya çıkıyor sadece diyet yapan ve özel ihtiyaçları olan bir gruba hizmet sunmaya karar verdiğinde,çoook fazla insanın gelebileceği,yoğun bir avm'ye fln yönelmen lazım,çünkü çok kişiye hitap etmiyorsun,normal restorana o avm'Ye giren 100 kişiden 1i giriyorsa,sana 1000'De 1 fln kalacak. normal bi rstoran açıp kenara bi diyet menüsü,sağlılı menü,yok işte çölyak hastalarına uygun ürünler fln diye 1-2 kalem birşey koyunca,hitap ettiğim kesimi bir anda katlıyorsun bunu,gym gibi üyelik bazlı bir hizmet haline sokabilmen lazım,o da büyük yatırım gerektirir,çünkü insanlar seni farkedip üye olana dek aylar boyunca çok mikro çalışacaksın,hayvan gibi pazarlama reklam yapman lazım. Yine meta ve sıkıcı yaklaşacam,iş yapmak,para kazanmak istiyorsanız daha garantili trendler var. gidin,beyaz türklerin yogun oldugu bir bölgedeki avm'ye pink berry açın. Ne aşçıya ne gıda teknisyenine nede saçma sapan alerji ve tripleri olan kıl müşterilerle uğraşmassınız.zahmeti az parası çok misss. çok paranız varsa,fastfood franchise ı alıp anadoluya açılın,daha önce dominos mcdoanlds burger olmayan bir yere konulun,hatta mc donalds'ı olmayan bir şehrin en dandik avm'sine açacagınız bir mcdonalds,sülalenizi doyurur yapılmaz demiyorum,böyle bir işe gerekli olan emek ve sermayeyi,daha iyi kullanabilirsiniz diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 3-4 ayda bir bu fikri buldum diye sevinen arkadaşım çıkıyor piyasaya dfdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 istanbulda yeni açılan restoranların %75i daha ilk yıl içersinde batıp kapanıyor süreyi 3 yıla çıkardıgında oran dahada korkunç bi hale geliyor "yemek yapmayı çok seviyom ,damak tadım iyi" fln gibi komik sebeplerle para yatırıyor adamlar,ama bunun bir iş olduğunun ayrı bi sektör oldugunun farkına varana kadar 500bin lirası uçup gitmiş oluyor sonra o hayvan gibi para saydıgı mutfak demirbaşını,çok komik fiyatlara satıyolar topkapıda böyle bi sektör bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 kapanmayanlarda sürekli el değiştiriyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 tek tabanca hobi olarak yapacaksin..istanbulda butik isletme yapacaksin yanina batmamak icin ev yemekleri vs koyacaksin anca oyle.. yoksa 500 baglayip da 3 ayda herseyi amorti etmek..yok boyle bir sektor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 DoGMeaT said: olaya iş gözlüğüyle bakayım kişinin zaten kendisine özel menüsünü hazırlayan bir meslek grubu var,doktora ihtiyaç yok bu konu için,diyetisyenler var. Bunu restorant halinde hayal edersen,mutfağının ekipman ve malzeme ihtiyacı,normal bir mutfağınkinin 3-5 katı olur,çünkü madem herkes için kişiye özel menü hazırlıyoruz,çok farklı varyasyonlara hazırlıklı olmak adına,elde tutmamız gereken çok fazla malzeme olacak,malzeme sayısı arttıkça ziyan da artıcak doğal olarak. olaya daha meta yaklaşınca farklı sorunlar ortaya çıkıyor sadece diyet yapan ve özel ihtiyaçları olan bir gruba hizmet sunmaya karar verdiğinde,çoook fazla insanın gelebileceği,yoğun bir avm'ye fln yönelmen lazım,çünkü çok kişiye hitap etmiyorsun,normal restorana o avm'Ye giren 100 kişiden 1i giriyorsa,sana 1000'De 1 fln kalacak. normal bi rstoran açıp kenara bi diyet menüsü,sağlılı menü,yok işte çölyak hastalarına uygun ürünler fln diye 1-2 kalem birşey koyunca,hitap ettiğim kesimi bir anda katlıyorsun bunu,gym gibi üyelik bazlı bir hizmet haline sokabilmen lazım,o da büyük yatırım gerektirir,çünkü insanlar seni farkedip üye olana dek aylar boyunca çok mikro çalışacaksın,hayvan gibi pazarlama reklam yapman lazım. Yine meta ve sıkıcı yaklaşacam,iş yapmak,para kazanmak istiyorsanız daha garantili trendler var. gidin,beyaz türklerin yogun oldugu bir bölgedeki avm'ye pink berry açın. Ne aşçıya ne gıda teknisyenine nede saçma sapan alerji ve tripleri olan kıl müşterilerle uğraşmassınız.zahmeti az parası çok misss. çok paranız varsa,fastfood franchise ı alıp anadoluya açılın,daha önce dominos mcdoanlds burger olmayan bir yere konulun,hatta mc donalds'ı olmayan bir şehrin en dandik avm'sine açacagınız bir mcdonalds,sülalenizi doyurur yapılmaz demiyorum,böyle bir işe gerekli olan emek ve sermayeyi,daha iyi kullanabilirsiniz diye düşünüyorum ben zaten şu an için işlevsel bir fikir olmadığı konusunda seninle hemfikirim. ama şöyle bir 10 15 sene sonra, insanların en az 2 üniversiteden 2 de online üniversiteden mezun olduğu zamanlarda yan dal olarak tıp mezunu çok kişi olacağını düşünüyorum. bunların bir kısmı yönelebilir bu işe diye tahmin ettim. ayrıca o yıllarda veri madenciliği de çok daha iyi geliştiği için daha sen restorandan içeri girdiğin anda yüz tanıma sistemi ile kimlik bilgilerin, onaylarsan da medikal geçmişin paylaşılır ve ona göre menün optimize edilir gibi bir düşünceyle söylemiştim bunu. yoksa pinkberry bence de en mantıklı seçenek şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 yatirimci ariyorsan eger buyuk seyler yatirabilirim ben bu fikire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 o mantik da guzel insanlar 2 normal 2 online universite bitirecek sonra hicbiri ile alakasi olmayan isi yapacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Bizi de geleceğin yöneticileri MIS okuyanlar olacak diye kandırmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 di said: Fikirlerini paylasmaktan vazgecsen o kadar mutlu bi yer olcak ki paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 chrome said: abi ben anlıyorum seni. ama böyle bir trend var işte. organik tavuğun kilosu 30 lira normal tavuğun 5. organik ne demek bilmeden aaa organik iyidir diye dalıyorlar insanlar. var da organik ile normal tavuğun üretim maliyeti aynı değil. gerçekten organik üretmenin masrafı büyük. o yüzden 30. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 yapılmıştı. http://www.rafinera.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 parası kaç para olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 moriarty said: chrome said: abi ben anlıyorum seni. ama böyle bir trend var işte. organik tavuğun kilosu 30 lira normal tavuğun 5. organik ne demek bilmeden aaa organik iyidir diye dalıyorlar insanlar. var da organik ile normal tavuğun üretim maliyeti aynı değil. gerçekten organik üretmenin masrafı büyük. o yüzden 30. masrafı büyük değil, diğerinin kalitesi düşük olduğu için maliyeti az... yoksa ortalama bir tavuğun maliyeti uygun her coğrafyada aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 yem maliyeti var. organik üreteceksen verdiğin yemin de organik olması şart. yoksa sertifika alamazsın, yüksek ücretten satamazsın. dolayısıyla organik üretmek çok daha masraflı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 büyüme süreleri de farklı, sallıyorum birisi doğal yaşantısında 8 ayda büyüyorsa digeri 2 ayda büyüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Laorx said: yapılmıştı. http://www.rafinera.com/ şu güzel bir şeymiş ya. kafa rahat en azından. da kira kadar para edio meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 gaita testinden biftek siparişi sidikten şarap seçimi dostum bu fikir bir harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 arkadaşlar, tavukta organik ve organik olmayan üretim arasında "süre" farkı da var. kimyasal destekle şişirilip normal bir tavuğun yetişme süresinin bilmem kaçta birinde yetiştiriyorlar tavuğu. daha az sürede üretim, daha fazla üretim, daha az yem. vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Niye fikirlerini paylaşmasın adam? Onun yerine kuddusi gibi darbe içerikli ıslak rüyalarını mı anlatsın? Gümdem e milliyet com dan link mi koysun? Atom fiziği mi bekliyorsunuz "foruma uygun" olması için. Ha bu kadar vizyonsuz adamın olduğu yere fikirlerini koyup yapıcı tartışma beklemek kendi hatası tabi ona itiraz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Daemir said: yem maliyeti var. organik üreteceksen verdiğin yemin de organik olması şart. yoksa sertifika alamazsın, yüksek ücretten satamazsın. dolayısıyla organik üretmek çok daha masraflı işte bu bakış açısı yanlış diyorum organik üretmek masraflı değil, o şeyin insan sağlığına zararı olmayan bir "tavuk" olması için yetişme aşamasına organik diyoruz biz şu anda, yani olması gereken tavuk o bunun dışında kalitesiz ve malzemeden çalınmış "tavuk" görünümlü bir ürünün "tavuk" diye anılması bence yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 iste global organik kavrami ile bizim turk isi organik kavramlarimiz farkli..ama bizimkiler amerika fiyatina satmaya calisiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 valla işin başka bir boyutu, bu kadar büyük bir seri üretim olmasına rağmen, eğer daha hızlı ve daha fazla üretmenin yolu bulunmaz ve insanoğlu aynı ölçekte çoğalmaya devam ederse sonu açlık olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Yukarılarda bi yerlerde inovatif gıda mühendisi denmiş. Gıda mühendisi olmuş adam nasıl inovatif olsun tıtıtıtıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar