Korax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ahah nebilem ya aynisi gibi duruyo cizimler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 factorio cok iyiymis buarada, keyif alarak oynuyorum suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 industry giant'ı windows7de caıstırmanın yolu varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 startopia'mı oynasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Korax said: factorio cok iyiymis buarada, keyif alarak oynuyorum suan oha süper oyunmuş. teknoloji gelişmiyor bende. Sağ üstteki bar sürekli boş duruyor, ne yaptıysam başaramadım teknoloji geliştirmeyi. Sen nasıl yapıyorsun? Help!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Transport Giant zamanında oynadığım en iyi tycoonlardan biri idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 lab + science pack gerekiyormuş tekno için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 hoccemama said: Korax said: factorio cok iyiymis buarada, keyif alarak oynuyorum suan oha süper oyunmuş. teknoloji gelişmiyor bende. Sağ üstteki bar sürekli boş duruyor, ne yaptıysam başaramadım teknoloji geliştirmeyi. Sen nasıl yapıyorsun? Help!!! haci baba sen döndunmu olm askerden :))) tutorial'i oyna 1 saat falan cözersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 abi allah belasını versin hem bu transport giant ın hemde industry giant ın. ulan sene 2014 XP bile artık desteklenmiyo haldeyken hala pezevenklerin piyasaya sürdüğü oyun hallerine bak. Steam edition diye oyun koyuyosun 12 liradan gaza gelip alıyoruz ulan oyun açılmıyo bile. bu steam de refund yapma olayı varmı? zaten windowstaki yok xp modunda calıstık yok anasının bilmemnesi modunda calıstır palavrası tamamen zırvalık hiçbişeye yaradığı yok. binlerce kişi almış oyunu bir tanesi bile oynayamıyo. nabalım anasını satayım eski kasalardamı oynayalım illaki oyunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 benim xp kurulu bilgisayarım var ayrı, gog oyunlarını abandonwareleri onda oynuyorum, hiç sorun çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 ay nasıl bir nerdmüşüm, attığım mesajı okuyunca kendimden iğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Fransuxa said: abi allah belasını versin hem bu transport giant ın hemde industry giant ın. ulan sene 2014 XP bile artık desteklenmiyo haldeyken hala pezevenklerin piyasaya sürdüğü oyun hallerine bak. Steam edition diye oyun koyuyosun 12 liradan gaza gelip alıyoruz ulan oyun açılmıyo bile. bu steam de refund yapma olayı varmı? zaten windowstaki yok xp modunda calıstık yok anasının bilmemnesi modunda calıstır palavrası tamamen zırvalık hiçbişeye yaradığı yok. binlerce kişi almış oyunu bir tanesi bile oynayamıyo. nabalım anasını satayım eski kasalardamı oynayalım illaki oyunu ya ticket ac, oynanmiyo hata var refund etmek istiyorum de. Ben de gecen öyle bi oyun aldim desteklemiyo dedim oyunu bilgisayarim, verin lan parami yakarim steami dedim iade ettiler hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Detriot sevenlere: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Railroad oyunlarini severdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 bu factorio nasıl sinir bozucu bir oyunmuş abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Abi ben cok sevdim ya, ticaret falan yokta sandbox gibi takiliyorum fabrika falan kurup. Herseyi hizli uretime gecirmece falan guzel, oynanabilirlikte sukela bence. Su oyuna yaratik öldurme ivir zivir yerine urettiklerinle dinamik fiyatli falan ticaret yapabilme olayini koysalar oyun yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Korax said: prison architech i yapan elemanlarin baska bi oyunu su sanirsam http://rimworldgame.com/ Bu beni acayip bağladı ya kendi başlığını hak ediyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Korax said: söyle bisey buldum https://www.factorio.com/ bu da iyidir ama early access daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Bu oyun steamde yok S:S: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 aynen yok bende baktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 anam anam bugun indirimden son dakikada industry giant 2 aldım 4.80 tl'ye, canavar gibi calısıyo full resolutionda windows 10'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar