Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 IG2 yi indirdim oyun acılıyo bi problem yok ama ekran deli gibi çakıyo. options menüsüne girdiğin zaman falan hani böyle font dosyasını açarsında sıra sıra çıkar ya harfler aynı o şekilde harfler uçuşuyo falan. nası düzelticem bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 industry empire diye birsey yapmislar ama.. steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Fransuxa said: IG2 yi indirdim oyun acılıyo bi problem yok ama ekran deli gibi çakıyo. options menüsüne girdiğin zaman falan hani böyle font dosyasını açarsında sıra sıra çıkar ya harfler aynı o şekilde harfler uçuşuyo falan. nası düzelticem bunu nerden indirdin? benim link değilse mod ve update gerekebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 benim dedigim oyun da aynisi..ig.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Transocean bitti, sonunda bi bok yok, saga sola gemi göndermece habire. Agiz tadiyla bi tycoon bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 transocean.=.ports of call..onu bile oynasan ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 tycoon gibi ..sehir kurmacalara alalim sizi..zeus olur cleopatra olur gog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 port royale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 transport giant gold oynayan var mı? gg'den almıştım bende ama bir turlu çözemedim oyunu.. bir de şunu buldum eski bir dost.. railroads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 ports of call un yenisi vardı. burada oyunu konuşmuştuk ama adı değişikti şimdi hatırlamıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 patrician 4 çıkmıştı sanırım en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Ticaretle ilgisi yok ama Prison Architect gayet güzel modern bir tycoon örneği olmuş. Henüz early access olarak oynanıyor ama oyun teknik olarak bitmiş cilalanmış yani, ufak tefek birkaç bug kalmış sadece. Yakında tam haliyle verilir, öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 abi VMWare bilgisayarda XP kurup oynıcam IG2 yi ama keyboard ı entegre edemedim bi türlü bunun nası bi ayarı var ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Game Dev Tycoon da enfesmiş bu arada, atası olan Story'i 1 gömlek geçmiş. Baya esinlenme var ama Tycoon versiyonu daha kompleks, daha az şansa bırakan bir tipe benziyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 moruk sen çok yanlış gelmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 adam sadece ticaret üzerine tycoon arıyo benim başlıktan anladıgım kadarıyla. yanlış anlayıpta şimdi sanada laf söylemiş gibide olmayayım. k nokta bakma şef. kim lan bu başlığın sahibi gelsin bi açıklama yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 game dev tycoon cok guzel bitirdim onu eheuh prison tycoon oynadim, ben oynadigimda cok bug vardi, steamda indirimdeydi bakiyim aliyim olmazsa dursun. Onun disinda bakinamadim bugun hic, halende duzgun bisey bulabilmis degilim. Mac'in allah belasini versin dsfg vmware ile oyun oynadigimda grafik performansi rezalet oluyo buarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 söyle bisey buldum https://www.factorio.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Şu kadar pixel olmasa fena değil factorio. Prison Architect gibi oyunlar var mı ya bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 bende bu konuyu gorup factoio oynadım son bi kac gündür bitti gibi, gidip yeni oil kurmaya usendiğim için yavas gibiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 prison architech i yapan elemanlarin baska bi oyunu su sanirsam http://rimworldgame.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Aha aynısı gibi, hay çok yaşa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ehueh eyvallah, denicem bende birazdan hosuma gitti baya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Korax said: prison architech i yapan elemanlarin baska bi oyunu su sanirsam http://rimworldgame.com/ alakaları yok. o eleman prison architech'i görüp, "esinlenip" kickstarter açtıydı ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar