paramecium Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Selam, Dâhili 2 adet WDgreen diskimi sattım. Şimdi onları teslim etmeden önce nasıl formatlamalıyım; herhangi bir kurtarma programı ile birşeyler geri gelmesin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 ccleanerda drive wiper vardı sanırım. ne kadar efektif ama onu gugıl cc bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Hirens Boot cd sinde butun hdd yi 0 larla dolduran programlar vardi onlar isini gorur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 bi tane hd film at, dolana kadar copy paste yap, sonra shift delete, aynı işlemi 5-6 kez falan tekrar uygula, üstüne bide sağ tık, biçimlendir yap, bişeycik bulamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Selam, 2 tane 3TB disk'e mi yapayım copy/paste :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 e evet? nolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 3 TB dedin, işin rengi değişti şimdi :D free program şunu buldum bi http://pcsupport.about.com/od/fixtheproblem/ht/wipe-hard-drive.htm diğerleri hep paralı, wipedrive baya olumlu yorumlar almış, amma beleş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Selam, DBAN'ı buldum ama onda bile işlem oldukça uzun sürüyormuş ya : Diskler RAID1, acaba RAID'i bozmadan yapsam aynı anda 2 disk için de geçerli olur mu :P 1TB ve 2TB'lik 2 tane de harici var daha : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 oha kimse format : c dememiş sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Varsa güvendiğin bi bilgisayarcı, onlarda vardır bu tarz programlar, ordan hallettir bence. Ama tabi git başında dur işlem yapılırken falan, o kadar da güvenme kimseye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Selam, @Madcat: O bir işe yaramadığı için olabilir :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 google: write zero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Ubuntuda böyle bi mesele vardı sanırım. Live cdde gezinirken dikkatimi çekmişti, onu bi araştırabilirsin tam bilmiyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Tam format cekin illaki ondan once hdd cleaner programi var bisuru herhangibiri olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Selam, KHaRoN said: google: write zero Link? Bulamadım ben : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 http://pcsupport.about.com/od/toolsofthetrade/ht/write-zeros-format-command.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 paramecium said: Selam, 2 tane 3TB disk'e mi yapayım copy/paste :P Saygılar. Abi milyon tane yazilim var. En basitinden portableapps.com a girip secure delete, safe delete gibisinden aratip bulabilirsin. Herhangi birini isini gorur. Mantik olarak ayni yere defalarca yazip siliyo, haliyle recovery zorlasiyo ve bir noktadan sonra imkansiz hale geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Bazi algoritmalar var o iş için.Algritmaların yazma silme durumuna göre o is bir kac gün surebiliyo.Mevzuya ne kadar paranoyakca yaklasacagina bagli biraz da.Ama mevzu secure format olunca paranoya iyidir. http://www.killdisk.com/downloadfree.htm Bunu kullanmıstım ben zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 paramecium'un disklerde darbe.doc, silah_haritasi.jpg fln var galiba sfdghfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Selam, hdsfghsdf şu an bir disk için istediği süre 6 saat. Keşke 2 diski aynı anda işleyebilse. Sıfırlama yapıyor, söylendiği gibi diğer algoritmalar kullanılsa alıp başını gidiyor işlem. Paranoyaklık iyidir! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 "zero fill" dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Selam, Evde şu an uygulanıyor o işlem : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 uzun süren işlem mi peki? ya gerçi ben hiç bi şekilde satmam hdd imi heralde. ama olsun. atacak bile olsam zero fill geçmek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 mac'te böyle software kasmaya gerek yok neguzel, disk utility'den 3 pass, 7 pass format atiyosun oldu bitti gitti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 direk bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar