Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scirocco ve digerleri ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Slm arkadaslar sizin tavsiyelerinize ihtiyacim var

Dogus otoda yeni kasa 2015 scirocco buldum arac full paket yani: cam tavan interlagos jant bi xenon far 160 bg dsg kendi kendine parketme ozelligi bunun gibi birkac sey daha, bu araci 94 binden 89 bine biraktilar aralik icin ozel indirimler yeni yilda fiyatlarin degiseceginden falan bahsettiler yani 5-6 bin lira karim olucak alirsam.Bu fiyata 2.el 2013 3.16 bmw f30 falan da var 30-40 binde veya mercedes c180 ler var 50-60 binde.Sizin dusunceniz ne olur ?
Mesaj tarihi:
forgiver said:

benzin derdin yoksa
karı kız kaldırcam diyorsan doğru tercih

yakit degerleri scirocco forumlarindan gordugum kadariyla ortalama 7 litre en agir trafikte 8.5 e benzinli arabalarin zaten hepsi bu civarda yakiyor kabul edilebilir gibi geldi
Mesaj tarihi:
Şırokko eğer tam gaz yapmazsan fazla yakmıyor. Gazı köklediğinde araç depoya otomatik olarak bi dalgıç pompa salıyo, ordan 2" boruyla çekiyor benzini sfdgd.

Tek kapı araba beni yormaz diyosan alınabilir. Koltuk ısıtma fln olsun bu arada o kadar para vericeksin.
Mesaj tarihi:
roccoyu 68 e aldim, 2.5 sene kullanip 64'e sattim. 6 ay surdi satilmasi ama.

kia vs almayin spor arabayi, zaten tek kapi satmak zor iyice intihar olur. cupra, polo gti veya 2. el bmw veya merc bak.
Mesaj tarihi:
çok özür dilerim

affedin beni

ama şirokko görünce aklımda oluşan sahne :

-BBABA NOLUR YA TONGUÇUN VAR CANBERKİN VAR BENİM NİYE Bİ ŞİROKKOM YOK BABA YAA NOLUR YAAA BABA YA BAŞKA HİÇ BİŞİ İSTEMİOM Bİ ŞİROKKO NOLUR YA

tekrardann özür ,ama öyle oluyor yani...
  • Yeni Oluştur...