forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Shean said: şimdi siz trenede kaçak binmemişsinizdir veya paranız yokken arkadaşınızla beraber sıkış sıkış 1 kişilik olarak geçmemişsinizdir. yurt dışında bunlar zengin ülke diye kaçak binmiştim şimdi giden biri olsa da hatıra olarak 2 bilet aldırsam diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 ben demirden korkutugum için trene binemiyorum =( harbi ama o tek biletle 2 kişi girme olayını maçta yaptım bolbol kendi seçim şansım yoktu ama,sen turnikeden girerken adam arkadan gelip japonyada otobüs havası yaşatırcasına yaslıyor "hadi gardaş girek beraber" diye,an yanlıs bi hareket yapsan stadamı girionuz,yoksa sana bişi mi giriyor valla muğlak olur,o yüzden ses çıkarmadan beraber rotate ediyonuz turnikede türk insanının gamsızlıgını seviyorum,o turnikeden geçelim diye cogu ülkede sexual harrasment a yol acabilecek bir duruma sokup,sonra eyvallah gardaş diyip yoluna gidiyor adam bari bi ayrılık öpcüğü =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 ama haklıyım yani bizden havaalanından metorya binsen 2 lira adamlar istiyorsa 10 euro 30 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 tenis maçında arka sıra bileti alıp ön tarafa geçmiştim şarapovayı daha iyi alkışayabilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Lan trafikte 1 araba geçmek için bi sağ bi sol şerite geçen insanlarız ona mı taktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 lan kaç kere değişecek bu başlığın ismi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 ueh..toplumsal anarsiye donmus olay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 devletin fotokopi makinasını kullanıyorum bazen şahsi işler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 En büyük gözlemim gelıyo ayık olun bizim millet hastanede randevuyla ve isim okunarak girilen doktor muaynesine bile sanki ilk girecekmiş gibi kapıda beklıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 KuddusiMavra said: Masakari said: Kondom alıcam en büyük boy olanından okutucakken kızın teki geldi. "Yardımcı olaaayy........" vın topukladı. Masakari said: Kondom alıcam en büyük boy olanından okutucakken kızın teki geldi. Masakari said: Kondom alıcam en büyük boy olanından Masakari said: en büyük boy olanından Masakari said: en büyük boy Masakari said: en büyük gözün mü kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 forgiver said: devletin fotokopi makinasını kullanıyorum bazen şahsi işler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Ben de telefonu hep isyerinde sarj ediyorum sayılır mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Ezan vakti abdestimiz kaçacak mübarek adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 DoGMeaT said: korsan taksiye binerim,gece 10'dan sonra alkol alırım toplumun kanseriyim,benim yüzümden her an kaos cıkıp mllet birbirini sokakta düzebilir,dikkat ediin. korsan taksiye binmek veya gece 10 sonrası alkol almak hırsızlık ile eşit mi şimdi? yoksa ben bir noktayı mı kaçırdım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Shean said: şimdi siz trenede kaçak binmemişsinizdir veya paranız yokken arkadaşınızla beraber sıkış sıkış 1 kişilik olarak geçmemişsinizdir. hiç yapmadım valla ya :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 "Tatar Ramazan" said: Ezan vakti abdestimiz kaçacak mübarek adam birak kacsin geri donersen senindir..yoksa hic olmamistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Dworgian said: Shean said: şimdi siz trenede kaçak binmemişsinizdir veya paranız yokken arkadaşınızla beraber sıkış sıkış 1 kişilik olarak geçmemişsinizdir. hiç yapmadım valla ya :| ne diyim abi cidden şaşırılacak durum aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 valla şöyle, hatırladığım 1 tek olay var, onda da elma ağacından elma alalım dediydik, herif çifteyle kovalamıştı bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 elma agaci vukuatli abi..cennetten kovulmaya kadar gidiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 yahu zaten kovulup dünyaya gelmedik mi? hayır adam çifteyle attığında birini vursaydı o zaman kötü olabilirdi tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 adam da salak degildir..tanesi kurus etmeyen elma icin ustunuze bilmem kac liralik fisek harcayacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 tatar kafasındaysa harcar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Bunun bir de diğer türlüleri var. Bir üni arkadaşım çayını tek şekerli içerdi, dışarıda bir yerde çay içtiğimizde ikinci şekeri alır cabine atar parasını verdim zaten diye. İnsanlar çeşit çeşit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Ben şekersiz içiyorum, geri veriyorum şekerleri. Ya milletçok çakal ya biz çok aptalız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar