Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GİERZEKLER

Baggio

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Shean said:

şimdi siz trenede kaçak binmemişsinizdir veya paranız yokken arkadaşınızla beraber sıkış sıkış 1 kişilik olarak geçmemişsinizdir.

yurt dışında bunlar zengin ülke diye kaçak binmiştim
şimdi giden biri olsa da hatıra olarak 2 bilet aldırsam diyorum
Mesaj tarihi:
ben demirden korkutugum için trene binemiyorum =(

harbi ama o tek biletle 2 kişi girme olayını maçta yaptım bolbol

kendi seçim şansım yoktu ama,sen turnikeden girerken adam arkadan gelip japonyada otobüs havası yaşatırcasına yaslıyor "hadi gardaş girek beraber" diye,an yanlıs bi hareket yapsan stadamı girionuz,yoksa sana bişi mi giriyor valla muğlak olur,o yüzden ses çıkarmadan beraber rotate ediyonuz turnikede

türk insanının gamsızlıgını seviyorum,o turnikeden geçelim diye cogu ülkede sexual harrasment a yol acabilecek bir duruma sokup,sonra eyvallah gardaş diyip yoluna gidiyor adam

bari bi ayrılık öpcüğü =(
Mesaj tarihi:
En büyük gözlemim gelıyo ayık olun bizim millet hastanede randevuyla ve isim okunarak girilen doktor muaynesine bile sanki ilk girecekmiş gibi kapıda beklıyo
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

Masakari said:

Kondom alıcam en büyük boy olanından okutucakken kızın teki geldi. "Yardımcı olaaayy........" vın topukladı.

Masakari said:

Kondom alıcam en büyük boy olanından okutucakken kızın teki geldi.

Masakari said:

Kondom alıcam en büyük boy olanından

Masakari said:

en büyük boy olanından

Masakari said:

en büyük boy

Masakari said:

en büyük

gözün mü kaldı?
Mesaj tarihi:
DoGMeaT said:

korsan taksiye binerim,gece 10'dan sonra alkol alırım

toplumun kanseriyim,benim yüzümden her an kaos cıkıp mllet birbirini sokakta düzebilir,dikkat ediin.

korsan taksiye binmek veya gece 10 sonrası alkol almak hırsızlık ile eşit mi şimdi? yoksa ben bir noktayı mı kaçırdım?
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

Shean said:

şimdi siz trenede kaçak binmemişsinizdir veya paranız yokken arkadaşınızla beraber sıkış sıkış 1 kişilik olarak geçmemişsinizdir.

hiç yapmadım valla ya :|

ne diyim abi cidden şaşırılacak durum aslında
Mesaj tarihi:
Bunun bir de diğer türlüleri var.

Bir üni arkadaşım çayını tek şekerli içerdi, dışarıda bir yerde çay içtiğimizde ikinci şekeri alır cabine atar parasını verdim zaten diye.

İnsanlar çeşit çeşit...
  • Yeni Oluştur...