Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

forgiver

Öne çıkan mesajlar

Bugün Aziz Yıldırım'la konuştum. Havalimanındaydı , yurtdışından geliyorlarmış. Hiç beklemediğim şekilde samimi bir sohbet oldu. Casillas , Mickel ve şuan adını hatrımda olmayan alman liginden bir forvet ismi söyledi. Büyük ölçüde bitti diyordu bir aksilik çıkmazsa. Yerli futbolculara baya bir saydırdı. Özellikle Volkan'a. İkisi bir kaleci etmediler bu sene dedi. Gökhan içinde bakalım bu senede kasığım çekti vs bahaneleri olacakmı görücez , Şener var artık dedi. Bu sene Galatasaray'ı biz şampiyon yaptık ama artık bitti , ipini çektim hepsinin. Yatamayacaklar artık vs dedi. Baya doluydu adam. Hoca içinde inşallah bizimkilere uymaz, yoksa iyi adam dedi :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi isterse sakat olsun. casillas lan, casillas.

isim transfer etmek böyle olur. carlos geldi fener'e etkisi ne oldu. kalede kova formda casillas olsa bile her şekilde parasını çıkartır üstüne deli gibi pr yaparsın.

benim bildiğim tr de ilk bjk'ye tavsiye edildiği. guti halen bizim kulübe çalışıyor ve bjk'ye git vs. gaza getirmiş.

bizimkiler ama haklı olarak paramız sana yetmez diyip menejeriyle görüşmemişler bile. haklı olarak. casillas dediğin adam 4'ten aşağıya oynamaz senelik. bjk o parayı kaleciye bağlayamaz.

ama fb veya gs pr için rahat bağlar. GS mesela muslera'yı satsa bir dakika durmadan adam türkiye'ye gelmeyi düşünüyorken rahat alır. muslera bu sezon normalde 3.3 alacak primsiz, satsan zaten üstüne az koyup casillas getirsen yapacağın pr'ın haddi hesabı yok. hiçte zorlanmaz.

ha keza fener. atılım arıyor, PR'ın allahını vs. yapacak...

Casillas BJK'ye kadar düştüyse fener veya gs de rahat alır.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...