Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 souldarkorn said: http://www.sporx.com/aziz-yildirim-ulker-artik-bizimle-olmayacak-SXHBQ467226SXQ 25m Dolar bütçe lazım demiş Aziz Baskete. Bir de nasıl pişmiş kelle gibi gülüyor. Oltayı attım yedi herkes diye. Ulan koskaca Koç ailesinden biri nasıl bu azizin oyuncağı olmuş asadadd. köprüyü geçene kadar ayıya dayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Kanuni said: ali koc un konusmasi esnasinda (davadan sonra aziz eger olurda sozunu tutar giderse) baskan olacagini acikladiktan sonra milletin cilginca gurultusu sonrasi aziz olsam direk birakirim yani :) zaten ali koç konuşurken öyle pek neşeli değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 kaptan ve alper'in golleri! 2-0... ah ah erciyes maçı. diego'nun penaltısı verilse şampiyonduk belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 diegonun penaltisi penalti degil. velev ki hakem caldi diyelim puan yine 76 oluyor yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Ah ah gs olmayaydi ne rahattik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Aziz gsye 10. Sampiyonlugu kazandirmadan gitmesin ya. 2. Yildizi takalim adama. Fenerliler de, ama kulube yaptigikatkilar :3 diye konusur kenarda hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 padişah bizim basket kombinelerini iptal etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 ülkerle olan anlaşmayı da bitirmiş, seneye isimden ülker kalkıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Aziz Yıldırım: "Yürüyüş yapıyolardı, ne oldu niye iptal ettiler? Az mı para verdin yoksa Hulusi?" Aziz Yıldırım: "Yumurta kırdılar, samanı koydular. 98 yılında Galatasaray taraftarını deplasman tribününe oturtmadılar. Konuş Hulusi.." Aziz Yıldırım: "Dün Hulusi'yi gördüm, üzüldüm ya. Bu genç yaşta çökmüş. Bakın bana hala enerjiğim, hala dinçim." Aziz Yıldırım: "Hulusi deli deli şeyler konuşuyorsun." Aziz Yıldırım: "Ya bırakın bu Fenerbahçeyiz alırız ayaklarını... Ya bırakın be..." Aziz Yıldırım: "Sen eve git bir daha dersine çalış Hulusi... " Aziz Yıldırım: "Bakıyorum yazdığın Fenerbahçe için yaptığın şeylere topluyorum hepsini 1M$ etmiyor Hulusi.." Aziz Yıldırım: "Çekilmezsem ne olur Hulusi.. Hadi çekilmiyorum adaylıktan.. Çekilmezsem ne olur." Aziz Yıldırım: "Gideceğim dediysem buradayım daha rahat olun... 10 sene daha buradayım." asfasdad bunadı iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 evet sürekli diğer adaya saydırdı. Komik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 http://www.fenerium.com.tr/tr/erkek-kolej-fenerbahce-t-shirt-fb-laci-14-p-20496 asdfafadaswhgbehbrdjhn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 fener'i bırakanlar ne kadar haklı olduklarını bir kez daha anlamışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 İyi oynamadan kazanmışız. Çaydanlık İsmail öyle diyor. said: Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, görevini bıraktı! Ayrılık kararını 1.5 ay önce Başkan Aziz Yıldırım'a ilettiğini belirten Kartal, çarpıcı açıklamalar da yaptı. "Her şey iyi gitti ta ki kurşunlanıncaya kadar" diyen Kartal, Galatasaray'ın da iyi oynamadan yıldızlarıyla şampiyonluğa ulaştığını iddia etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 4 tane yıldızı vardı diye belirteymiş keşke zaaaa. ayrıca o 5 yıldızlı t-shirt nedir lan abaaaav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Cons said: http://www.fenerium.com.tr/tr/erkek-kolej-fenerbahce-t-shirt-fb-laci-14-p-20496 asdfafadaswhgbehbrdjhn Görüyor artırıyorum fenn said: Aslında fenerin 28. şampiyonluğuymuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Kolej fontuyla yazilinca tam cakma pazar tshirtu havasi vermis. Donna karan new orleans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Saat kaçta oylama? Ne zaman belli olur başkan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 başladı.5 de bitecekmiş oylama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Aziz gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Sunlar saka desin birisi :( Boyle bu tarz konusmus olamaz ya.. benjani said: Aziz Yıldırım: "Yürüyüş yapıyolardı, ne oldu niye iptal ettiler? Az mı para verdin yoksa Hulusi?" Aziz Yıldırım: "Yumurta kırdılar, samanı koydular. 98 yılında Galatasaray taraftarını deplasman tribününe oturtmadılar. Konuş Hulusi.." Aziz Yıldırım: "Dün Hulusi'yi gördüm, üzüldüm ya. Bu genç yaşta çökmüş. Bakın bana hala enerjiğim, hala dinçim." Aziz Yıldırım: "Hulusi deli deli şeyler konuşuyorsun." Aziz Yıldırım: "Ya bırakın bu Fenerbahçeyiz alırız ayaklarını... Ya bırakın be..." Aziz Yıldırım: "Sen eve git bir daha dersine çalış Hulusi... " Aziz Yıldırım: "Bakıyorum yazdığın Fenerbahçe için yaptığın şeylere topluyorum hepsini 1M$ etmiyor Hulusi.." Aziz Yıldırım: "Çekilmezsem ne olur Hulusi.. Hadi çekilmiyorum adaylıktan.. Çekilmezsem ne olur." Aziz Yıldırım: "Gideceğim dediysem buradayım daha rahat olun... 10 sene daha buradayım." asfasdad bunadı iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Az bile konmuş. Daha vahim demeçleri var dünkü kongrede. Adamın çiftliği nasıl olsa kimse birşey diyemiyor adsada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Saat 5 sonuç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 doğru mu samet konuş hulusi'ye level atladı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 da o hulusi'nin vaatleri öyle saçma ki aziz yıldırım'ı başkan yapmaları normal sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Sonuca ne gerek var. Bırakacam Ali Koç'a dedi milletin gazını aldı. Almasa bile kazanırdı şimdi farklı bir şekilde 3e 5e katlar hulusiyi. Edit : 9 sandık açılmış. aziz 2,5k hulusi 500 küsur. asdsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar