Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Mighty_THoR said: Red said: o adam kosifler'de çaycı falan mıymış ya. ne leş bi herif haha arkada kalmasın adam sormuş :D olm bu ülkede lr, bmw binenlerin %90'ı falan barzo zaten. satıcı da olsa çaycıda olsa o ortamda istemeden barzolaşırsın asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ikinize de biraz akıl fikir diliyorum, savunduğunuz iğrenç şeyi göremeyecek kadar kör olmuş gözleriniz, örümcek bağlamış beyinleriniz. akp gibi bi hükümet fazla bile size yazıklar olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Ustabasi iste adam, kosifler sadece arac satmiyo, teknik servisi de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Liebe said: ikinize de biraz akıl fikir diliyorum, savunduğunuz iğrenç şeyi göremeyecek kadar kör olmuş gözleriniz, örümcek bağlamış beyinleriniz. akp gibi bi hükümet fazla bile size yazıklar olsun ya AKP'nin ne kötülüğü var? ne yaptı size bu adamlar? siz kör olmuşsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Akp gibi hukumet olmasa fener 3. Ligdeydi Liebe said: ikinize de biraz akıl fikir diliyorum, savunduğunuz iğrenç şeyi göremeyecek kadar kör olmuş gözleriniz, örümcek bağlamış beyinleriniz. akp gibi bi hükümet fazla bile size yazıklar olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ooo Başakşehir fener maçı ile alakalı yığınla entrika dönüyor :D Susurluk gibi oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Gangren said: Valla ciddi bunlar. Üzülürsün, üzülmezsin o sana kalmış ama "ben orada olsaydım, ben de dalardım, döverdim." diyorsan, sen de benzer bir uygulamayı hak ediyorsun demektir. Herkes eşkıya olmuş, nasıl bir yer burası ya. Benzer uygulamayı hakederim tabi, eşkıyalık değil bu. Herif açık açık nefret suçu işliyor, küfür ediyor, kafanı kesecem işareti yapıyor, hiçbir ceza almıyor. Emreye atılan yumruklar aslında tffye atılmış demektir, hepsi de hakedilmiştir. Ben ırkçılık yaparsam, küfür edersem, karşılığında polis mahkeme hiçbir yaptırım uygulamazsa, beni de döverler, normali budur. Ceza veren kurumların görevini yaptıkları yerde döversen adamı o zaman eşkıyalık olur. ek olarak, ayrıca halkta biriken öfke de görevini yapamayan kurumların kendine çeki düzen vermesi açısından da uyarıcı bi mekanizmadır burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 hayırdır yaa Emre Orhan Ak ile ;) başakşehir'i iyi bağladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 şikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Emre'ye saldırı bir suçtur eyvallah suçu övmek de suçtur da ben popüler olan insanlar biraz saygı sevgi göstermesi gerektiğini düşünüyorum. neyin nereye gideceği belli olmuyor işte. Ne gerek var zaten toplum olarak çok gerginiz. iyi insan olmak saygılı biri olmak neden bu kadar zor? Sözlükte de yazmışlar Alex olsaydı fotoğraf çekilirlerdi. Alex kadar beşiktaş'a koyan yok. Alex hırslı değil mi? Emre'den daha hırslı. Eee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 canım ya, bir de twitterda BEN F4 HAVASINA GİRİYORUM, BÖYLE VAROŞLUKLARLA İLGİLENEMEYECEĞİM AMA EN BÜYÜK OLDUĞUMUZ İÇİN BİZİ ÇEKEMEYİP HER YERDE BİZE SALDIRIYORLAR :( :( :( tayfası türedi. bugün bayağı eğlenceli oldu ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Habere gel adadasd. Aziz telefonla taktik verdi kukla ismail uyguladı :D http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/29002537.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Oyle bi buyukluk ki pi yi 3 alsan bile hesaplayamiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Gangren said: Valla ciddi bunlar. Üzülürsün, üzülmezsin o sana kalmış ama "ben orada olsaydım, ben de dalardım, döverdim." diyorsan, sen de benzer bir uygulamayı hak ediyorsun demektir. Herkes eşkıya olmuş, nasıl bir yer burası ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Valla gençler atalarımız bile ne güzel demiş. KALABALIKTA YAPILAN ATARIN TENHADA ÖZRÜ OLMAZ. Atalarımız dememişse bile güzel denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Ulkedeki en temel atasozu: "Dinsizin hakkindan imansiz gelir" En basitinden istanbulda zilyon tane tinerci varken gumushanede neden yok? Dallamalari zimbalayip gomuyolar da o yuzden. Hak hukuk islemiyo cunku istanbulun disinda. Ya tramvayda hirsizlik yapan picin birini yakaladi halk. Herif "ben haklarimi biliyorum , bana dokunamazsiniz" dedi. Sivasta olsa got kemigini bile kirarlar, burada dokunmuyo kimse. Cunku herifi 2 saate salan bir polis var. cunku suca , adamina gore ceza veren bir hukuk var. boyle olumca halk kendi cezasini verir. Bu kadar net. Olanlari savunmuyo kimse, "ben olsam ben de dalarsim" diyen de yok, dark demis olabilir gerci o ayri kafalarda sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ben niye dalayım lan, kavga edenleri izler eğlenirdim asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 şuan bile çok eğleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Ben dalardım diye ben dedim. Biriken öfkenin haklı öfke çünkü. Böyle bi futbolcu ispanyada almanyada falan oynasa nolurdu düşünün bi. Sokağa çıkamazdı utancından. Burda milli takım kaptanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 emre oynamadi yurtdisinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 inter ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 emre'nin yahudi ikiziydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 vay $ikeye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 atletico madriddeki de yossi kohendi newcastleda öldü emre ilk gün dövdüler yerine yossi gecti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 şuladılar zaten ırkçılık vs. o zaman daha mülayimdi ayrıca :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar