Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 oğluşum 2 yaşına gelmek üzere ve sürekli sol elini kullanıyor ,anlaşılan solak olacak... sağı kullanması için teşvik etmek gerekir mi yoksa hangisiyle rahat ediyorsa diye serbest bırakmak mı gerekir sizce? doktorun dediğine göre zeka yaşı da ilerdeymiş baya.. solaklar daha zeki oluyorlarmış diye birşey okumuştum biryerlerde doğruluk payı varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Ben solağım ve inanılmaz zekiyim, çok da tatlıyım. Amcam solakmış, babaannemler zorla sağlak yapmışlar. Şimdi yazısı gerçek bir sıçmık, bir bok okunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 solakken sağa alıştırılan biri olarak yapmayın etmeyin, hani gaming mouse bulurken zorlanabilir ama bunlar ufak şeyler solaksa çocuk solak kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 sağa alıştırıldığım için int e debuff aldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 zaten bu konuda serbest bırakmayı düşünüyorum, ama işte herşey sağ ele göre yapıldığı için ilerde zorluk çekmez inşallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Ben solağım ama mouse'u kendimi bildim bileli sağ elimle kullandım, kimse de öğretmedi yani öyle olması gerektiğini. Bazı şeyler öyle oturuyor. Makasta problem yaşanıyor ama. Bir de joystick alayım dedim, hepsi ters ibnelerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 gerçi artık birçok şey ambi-dexterous olarak üretilemeye başlandı,ilerde zorluk çekeceğini pek zannetmiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Vulcan_Lionheart said: oğluşum 2 yaşına gelmek üzere ve sürekli sol elini kullanıyor ,anlaşılan solak olacak... sağı kullanması için teşvik etmek gerekir mi yoksa hangisiyle rahat ediyorsa diye serbest bırakmak mı gerekir sizce? doktorun dediğine göre zeka yaşı da ilerdeymiş baya.. solaklar daha zeki oluyorlarmış diye birşey okumuştum biryerlerde doğruluk payı varmıdır? %100 doğru solağım oradan biliyorum ayrıca manyak mısınız ya bırak kullansın sol elini alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 abi bence hiç sağa fln alıştırma çocuğu,solak kalsın bide futbolcu yap,solak topcular hep bi ayrı oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 BabacumMostors said: solakken sağa alıştırılan biri olarak yapmayın etmeyin, hani gaming mouse bulurken zorlanabilir ama bunlar ufak şeyler solaksa çocuk solak kalsın mouse konusu önemsiz. sağla kullanmaya alışır onu. bkz: ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Benim babam çift el kullanabiliyo yaw... Düşünün artık nası bişey :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Vulcan_Lionheart said: gerçi artık birçok şey ambi-dexterous olarak üretilemeye başlandı,ilerde zorluk çekeceğini pek zannetmiyorum? 79 doğumluyum hiç bi zorluk çekmedim (yazı yazarken elimin alt tarafı mürekkep oldu hep, o hariç klsjklasj) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 iki elide kastırt bence. dual sword kullanırken rahat eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 nolcak yahu bu kadar dert etcek (evlat olunca böyle oluyo heralde) bırakın nasıl rahatsa öyle yapsın. solak olanlar da ölüyor mu sanki, ne güzel prim yapar ortamlarda solağım ben diye en fazla kurşun kalemle yazarken yazı eline bulaşır o da sorun olmaz o büyüyene kadar osmanlıca ana dil falan olur tam rahat eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 solaklarin daha zeki olmasinin sebebi bana kalirsa dunyanin saglaklara gore uretilmis olmasi. daha fazla caba harcamaya, beynini daha cok kullanmaya itiyo bu solaklari. mesela bircok seyi sol elimle yaparken ben, mouse'larin cogunlugu saglaklara gore oldugundan oturu sag elimi kullaniyorum. gunluk hayatta da anahtarlar bile saglaklara gore yapilmistir (yerlesim itibariyle). birakin cocuk solak kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 elesso said: iki elide kastırt bence. dual sword kullanırken rahat eder çocuk yetiştiriyoruz fury warrior değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Dworgian said: Vulcan_Lionheart said: gerçi artık birçok şey ambi-dexterous olarak üretilemeye başlandı,ilerde zorluk çekeceğini pek zannetmiyorum? 79 doğumluyum hiç bi zorluk çekmedim (yazı yazarken elimin alt tarafı mürekkep oldu hep hariç klsjklasj) Abi evet, bu çok büyük problem. Bütün elinin yanı simsiyah oluyor, sokak çocuğu gibi hissediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Ne çok solak varmış patide. Dual sword (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 bastırırsan konuşma bozukluğu çıkma + minör psikolojik sorunlar çıkma riski var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Vulcan_Lionheart said: elesso said: iki elide kastırt bence. dual sword kullanırken rahat eder çocuk yetiştiriyoruz fury warrior değil :) işte ilk ebeveynlik hatanızı yapmışsınız bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 ben ilk başkasının bilgisayarında alıştıgımdan sag ile gittim mousea. iyikide öle yapmışım. ara ara kücük ev aletlerinde falan denk geliyo tersime bazı şeyler ama önemsiz zikko şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 marauder,fury warrior dolu pati :) anlamadığım şey eliniz niye mürekkep oluyor solak olunca,sağ gibi tutamıyormusunuz kalemi? bi arkadaşım vardı solak böyle kalemi tepeden doğru tutuyordu bileğini büküp ...solak olunca mecbur böyle oluyor diyordu :) o yüzden boyanıyor herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Sparkcaster said: bastırırsan konuşma bozukluğu çıkma + minör psikolojik sorunlar çıkma riski var aynısını doktor söyledi.. o yüzden bastırmıycaz zaten.. ama sizede bi danışayım dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Bi de hayatı boyunca ARABADA VİTESİ NASIL DEĞİŞTİRİYOSUN LAN HÜEHÜE gibi şeyler söyleyen dallamalarla uğraşmasını göze alacaksınız abi. 2.5 numara miyop adama bu kaç diyenler gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 solakların sağ el kullanma becerileri, sağlakların sol el kullanma becerilerine göre fersah fersah ileride. solaklık rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar