Anhora Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Ulan sabah sucuyu aradım açmadı. 16:00'da bir daha aradım 2 saat sonra gelirim abi. 4 saat sonra aradım yine açmıyor. Ne biçim insan bunlar ya. Memlekette kimse iş yapmıyor. Adres belli olsun diye dükkan açıyorlar, kira-faizle geçiniyorlar. Bir tane değil hayır için, parasını verip de yaptıabildiğim düzgün bir iş görmedim şu 4 sene içinde ya. Ama herkes namazlı niyazlı biz memleketimizi seviyok gardaşım öğrenciler gelsin biz onları çok seviyok. Tabi sonra oda hesabıyla 400'den dayayın evleri öğrencilere amk. Çok doldum bu memlekette arkadaş ya. Hazirana kadar zor sabrediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 bartın'ın tam olarak nerede olduğunu bildiğimden emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 valla izmirde 2 evim olsa bak sadece 2 ev bende çalışmam birinde oturur birinin kirası ile geçinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 batı karadeniz olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 hahahaah harbi erkek öğrenci yurdunda 4 yıl boyunca anadolunun her tarafından adamla tanıştım bartının havası suyu mu bilmiyorum ama,en rahat en geniş adamlar hep bartınlıydı en denyo en salak sıfatlarını fln başka yöreler iplesede (hello çankırı hello çorum hello tokat ) , bartınlılar bi rahattı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Self-sufficient olmazsan böyle olur aga. Kendi suyunu kendin taşı dereden. http://overlymanlyman.com/wp-content/uploads/2012/10/ron-swanson-overly-manly-man.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 tutturmuşum http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/17/Latrans-Turkey_location_Bart%C4%B1n.svg/300px-Latrans-Turkey_location_Bart%C4%B1n.svg.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Ekmek elden su gölden yaşıyorlar tabi rahat olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 insanını ve insanın iş ahlakını sorgulamadan önce, Bartın'a niye yerleştiğini sorgulamalı insan "benim burada ne işim var?" gibisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 kira geliriyle zengin olanlara daha çok vergi getirmeliler ya. kiracı söğüşlüyorlar paso, kurtulalım diye ev almak zorunda kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 bartında bile su satmayı beceriyorlar demek her yer şırıl şırıl kaynak suyu halbuki orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Civcivhead said: Self-sufficient olmazsan böyle olur aga. Kendi suyunu kendin taşı dereden. http://overlymanlyman.com/wp-content/uploads/2012/10/ron-swanson-overly-manly-man.jpg +1 ayrıca http://i.qkme.me/3tkqes.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Aynen abi kiracı istediği gibi evden de çıkartabiliyor. İstediği gibi zam da yapıyor. Kimse denetlemiyor bunları. Adam benim şu an kaldığım evi bana 750 TL'den vermeyi teklif etti ya. Lan ankarada 750'ye fıstık gibi ev tutarsın. Evin edeceği en fazla 250. Neyseki peşin verdik de 500'e geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Fistan said: bartında bile su satmayı beceriyorlar demek her yer şırıl şırıl kaynak suyu halbuki orada Ben doğu karadenizliyim. Hayatımda ilk defa megafondan sularınızı idareli kullanın bartıy halkı diye anons yapıldığını duydum. Bunlar su sıkıntısı çekiyor be. Hazırını ihraç ediyorlar herhalde. Edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Bartinda oldugundan emin misin eheuh. Benim gittigim zamanlarda gayet caliskan insanlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 batmandır orası sen yanlış gelmişsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 sinoplular çalışkan,sen bartının sinopa yakın kısmında kalmıssındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Yok boston, her öğrenci şikayetçi halktan. Hatta kendi vatandaşı bile kötülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 bartın nereye bağlı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Simpsonlara bağlı. Bartın işte. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/thumb/e/ed/Bart_Simpson.svg/200px-Bart_Simpson.svg.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 amasra işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 SeaGle said: Simpsonlara bağlı. Bartın işte. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/thumb/e/ed/Bart_Simpson.svg/200px-Bart_Simpson.svg.png baba esprilerine başlamışsın aferin aferin tam bir aile babası olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 E nişanlandık olm yavaş yavaş hazırlık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 aferin lan seagul güldürdün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Anhora said: Dürüst olmak gerekirse; ben mezun olamayacağım zaten, okul uzadı. Zaten çalışma hevesim de yok, kafamı dağıtacak bir ortam arıyorum. Ev kiramı, yemeğimi karşılayacak bir iş bulsam. İki bilgisayar tamir etsem de yeter ya. Çok da hevesim yok zaten. Edit: Ama evimde ve ünide yaşadığım rahatlıktan daha düşük bir standartta yaşarsam morelim bozulur yani. Nasıl yapsam bilemedim. Konu aslında tam kişisele döndü bu mesajdan sonra. Çünkü bizim memlekette kendini bilmek diye bi müessese yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar