Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bartın: Ne biçim memleket arkadaş kimse iş yapmak istemiyor!

Anhora

Öne çıkan mesajlar

Ulan sabah sucuyu aradım açmadı. 16:00'da bir daha aradım 2 saat sonra gelirim abi. 4 saat sonra aradım yine açmıyor. Ne biçim insan bunlar ya. Memlekette kimse iş yapmıyor. Adres belli olsun diye dükkan açıyorlar, kira-faizle geçiniyorlar. Bir tane değil hayır için, parasını verip de yaptıabildiğim düzgün bir iş görmedim şu 4 sene içinde ya. Ama herkes namazlı niyazlı biz memleketimizi seviyok gardaşım öğrenciler gelsin biz onları çok seviyok. Tabi sonra oda hesabıyla 400'den dayayın evleri öğrencilere amk. Çok doldum bu memlekette arkadaş ya. Hazirana kadar zor sabrediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

hahahaah

harbi erkek öğrenci yurdunda 4 yıl boyunca anadolunun her tarafından adamla tanıştım

bartının havası suyu mu bilmiyorum ama,en rahat en geniş adamlar hep bartınlıydı

en denyo en salak sıfatlarını fln başka yöreler iplesede (hello çankırı hello çorum hello tokat ) , bartınlılar bi rahattı valla.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen abi kiracı istediği gibi evden de çıkartabiliyor. İstediği gibi zam da yapıyor. Kimse denetlemiyor bunları. Adam benim şu an kaldığım evi bana 750 TL'den vermeyi teklif etti ya. Lan ankarada 750'ye fıstık gibi ev tutarsın. Evin edeceği en fazla 250. Neyseki peşin verdik de 500'e geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

bartında bile su satmayı beceriyorlar demek
her yer şırıl şırıl kaynak suyu halbuki orada

Ben doğu karadenizliyim. Hayatımda ilk defa megafondan sularınızı idareli kullanın bartıy halkı diye anons yapıldığını duydum. Bunlar su sıkıntısı çekiyor be. Hazırını ihraç ediyorlar herhalde.

Edit: imla
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

Dürüst olmak gerekirse; ben mezun olamayacağım zaten, okul uzadı. Zaten çalışma hevesim de yok, kafamı dağıtacak bir ortam arıyorum. Ev kiramı, yemeğimi karşılayacak bir iş bulsam. İki bilgisayar tamir etsem de yeter ya. Çok da hevesim yok zaten.

Edit:

Ama evimde ve ünide yaşadığım rahatlıktan daha düşük bir standartta yaşarsam morelim bozulur yani. Nasıl yapsam bilemedim. Konu aslında tam kişisele döndü bu mesajdan sonra.

Çünkü bizim memlekette kendini bilmek diye bi müessese yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...