Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hosteslerin herkesi gülümseyerek karşılaması

istanbulbeyfendisi

Öne çıkan mesajlar

DoGMeaT said:

burda okuduktan sonra iç hatlarda bi atlas jet uçusunda sordum hostese

bizde kabin memurları için ayrı bir form yok,yolculugunuz için genel değerlendirme yapıp ilgili kısımlarda memnun kaldım fln diyebilirsiniz şayet öyleyse dedi

ama 10 dakka sonra gelip içinde 2 battaniye 2 yastık bide 5-6 dilim kek olan bi kutu verdi bana

kek güzledi,yastıkla battaniyeyi kedi köepğin üstüne örttüm

true story.

Dworgian said:

ooo iyi iyi salı günü ben de sorayım thy ye sadjasdjkas

Saeros said:

ahah ben de yarın denesem mi
gerçi ekstra kek falan için değil de cidden güzel hizmet sunuyolar thy'de, güzel hissediyor insan kendini. biz de karşılığında bişey yapaque.

ben de bi biranızı içeyim bari bir ara
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Ben uçağa son zamanlarda kediyle biniyorum, hostesler tav oluyor hemen. Bir de genelde boş gidip gelen bir hattayım; oturup sohbet ediyoruz. İnerken bir şekerlikler, bir şeyler. Gerçi kokoş hostesler var böyle yaşı geçmiş, günde 1 kutu fondoten süren falan, onlar pas vermiyor.

maliyet ne kadar artıyor kediyle yolculuk edince? bagajda mı gidiyor hayvan nası oluyor?
benim de kedim oldu galiba baya baya, şerefsizi ölene kadar bırakmak da istemiyorum tez zamanda çok bağ kurduk valla. konusunu açayım bi ara pati pet'e hatta
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

deadwoll said:

Ben uçağa son zamanlarda kediyle biniyorum, hostesler tav oluyor hemen. Bir de genelde boş gidip gelen bir hattayım; oturup sohbet ediyoruz. İnerken bir şekerlikler, bir şeyler. Gerçi kokoş hostesler var böyle yaşı geçmiş, günde 1 kutu fondoten süren falan, onlar pas vermiyor.

maliyet ne kadar artıyor kediyle yolculuk edince? bagajda mı gidiyor hayvan nası oluyor?
benim de kedim oldu galiba baya baya, şerefsizi ölene kadar bırakmak da istemiyorum tez zamanda çok bağ kurduk valla. konusunu açayım bi ara pati pet'e hatta

Yavruyken ilk taşıdığımda 4 lira verdiydim kediye (kediye önden rezervasyon yaptırıyorsun, sonra valizleri tarttıkları yerde kediyi de tartıyorlar; kafesiyle beraber 8kg'den az ise uçağa alıyorlar). Son taşıdığımdaysa 16 lira. Para değil özetle. Normalde özel kafesleri var ama ben eşek kadar kafesle de aldım kabine; hep yanı boş bir koltuk ayarladılar şimdiye kadar. Kediyi de koltuğa oturtup getirdim :P .

Btw check-in'deki ve güvenlikteki kızlar da bayılıyorlar kediye. Hatta geçen İstanbul'a gelirken güvenlik kucağına almak istedi; benim ki hemen memelerine yapıştı, hihihi diye güldük beraber.
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

hostesler pilotlara yazıyor gençler
sıra gelirse alırsınız numarasını

İşin matematiğini yapınca göreceksin ki bize de ekmek düşüyor.

@Yav; normalde koltuğa almıyorlar zaten. Seyahat kafesleri var, önündeki koltuğun altına girecek büyüklükte tam. Bazen de hostesler alıp öne taşıyormuş ama bana öyle bir soru gelmedi henüz.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

forgiver said:

hostesler pilotlara yazıyor gençler
sıra gelirse alırsınız numarasını

İşin matematiğini yapınca göreceksin ki bize de ekmek düşüyor.

@Yav; normalde koltuğa almıyorlar zaten. Seyahat kafesleri var, önündeki koltuğun altına girecek büyüklükte tam. Bazen de hostesler alıp öne taşıyormuş ama bana öyle bir soru gelmedi henüz.

bussines bilete o kadar para vereceğine alayıan gidersin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...