Feamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 bence mutasyon başlangıcı, 3 vakte elektrik adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 of sonra uğraş dur "i'm hungry" diye gezer ortalıkta :( zaten elektrik az memlekette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Çevrenizde kürt yok mu? Atsın bir çengel bişiyciğin kalmaz. :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Jaegerjaquez said: AHHHAHAHAHAHAHAHHA https://www.facebook.com/video.php?v=1392535797637240 asdşlsdövşldöşlföpseofkşlsefkslekf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=KiDM7laL6ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 https://support.apple.com/en-us/HT203298 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 halının üstünde çorapla, puf terlikle yürüme. PCyi topraklı prize tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 çok geriyosa paslanmaz çelik sac kestir brushed steel, masaya monte, bi kabloyla kasaya bağla topraklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 elektrik bi sekilde gitcek yol bulur merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 mobo, gpu üzerinden de gidicek yolunu buluyo parmaklarsan kendilerini, ESD trolü yiyebiliyorlar, ama artık olmuyordur di mi bu? ESD yemez bu diyen bi anakartım vardı sanırım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Nemlendirici cihazlar ise yariyormus dogrumu? Bilgi islem bolumlerinde 3er 5er adet oluyor Sole biseyde var http://www.jsnemlendiriciler.info.tr/statik-elektrik-318-application/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 evet fazla kuru değilse ortam, statik elektrik birikemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Ben hala kurtulamadim bu illetten.Dun modeme reset atacakken ethernet kablosunun dibinden carpti.Modem kesin bozuldu diyodum ama bi sekilde sag kurtuldu bu etkilesimden.Oda karanlik olsa kesin bayaa parlardi ortalik.mbpnin kasasindan, iphoneun sarj soketiyle kulaklik soketinden bilhassa cok cekiyorum, kapi kollari natural enemy oldu.Cok acaip bir sekil bazi gunler hic bir etkilesim olmuyo.Lan diyorum tam kurtuldum ertesi gun hunharca carpiliyorum. Tantalos un hikayesine dondu. Odayi nemlendireyim bide bakalim ise yarar insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Metal kasa mı telefon ayfor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Benim bildigim kasayi actiktan sonra power supply a dokunun desarj olun tarzi bisiydi. Gecerli midir bu acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 pulkas said: Ben hala kurtulamadim bu illetten.Dun modeme reset atacakken ethernet kablosunun dibinden carpti.Modem kesin bozuldu diyodum ama bi sekilde sag kurtuldu bu etkilesimden.Oda karanlik olsa kesin bayaa parlardi ortalik.mbpnin kasasindan, iphoneun sarj soketiyle kulaklik soketinden bilhassa cok cekiyorum, kapi kollari natural enemy oldu.Cok acaip bir sekil bazi gunler hic bir etkilesim olmuyo.Lan diyorum tam kurtuldum ertesi gun hunharca carpiliyorum. Tantalos un hikayesine dondu. Odayi nemlendireyim bide bakalim ise yarar insallah. ethernet üzerinden bozman zor çünkü isolated diye biliyorum, transformatör var, board'ın üzerine direk bağlanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Gallant said: Benim bildigim kasayi actiktan sonra power supply a dokunun desarj olun tarzi bisiydi. Gecerli midir bu acep? işte kasa topraklı prize bağlıysa olur bu, psu'nın kasası (ve pc'nin kasası da psu'ya temas ettiği için bütün kasa) toprağa bağlı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar