Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Statik elektrikten kurtulma yolları

pulkas

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
Ben hala kurtulamadim bu illetten.Dun modeme reset atacakken ethernet kablosunun dibinden carpti.Modem kesin bozuldu diyodum ama bi sekilde sag kurtuldu bu etkilesimden.Oda karanlik olsa kesin bayaa parlardi ortalik.mbpnin kasasindan, iphoneun sarj soketiyle kulaklik soketinden bilhassa cok cekiyorum, kapi kollari natural enemy oldu.Cok acaip bir sekil bazi gunler hic bir etkilesim olmuyo.Lan diyorum tam kurtuldum ertesi gun hunharca carpiliyorum.

Tantalos un hikayesine dondu.

Odayi nemlendireyim bide bakalim ise yarar insallah.
Sosyal ağlarda paylaş

pulkas said:

Ben hala kurtulamadim bu illetten.Dun modeme reset atacakken ethernet kablosunun dibinden carpti.Modem kesin bozuldu diyodum ama bi sekilde sag kurtuldu bu etkilesimden.Oda karanlik olsa kesin bayaa parlardi ortalik.mbpnin kasasindan, iphoneun sarj soketiyle kulaklik soketinden bilhassa cok cekiyorum, kapi kollari natural enemy oldu.Cok acaip bir sekil bazi gunler hic bir etkilesim olmuyo.Lan diyorum tam kurtuldum ertesi gun hunharca carpiliyorum.

Tantalos un hikayesine dondu.

Odayi nemlendireyim bide bakalim ise yarar insallah.

ethernet üzerinden bozman zor çünkü isolated diye biliyorum, transformatör var, board'ın üzerine direk bağlanmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...