Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buyuk tendonumu incitmisim

di

Öne çıkan mesajlar

daha once de yazmistim oradayi baska bir ilginclik ise..su..

devlet hastanelerinde ve her yerde tomolar vs ler bozuk..sozde bozuk tabi..cok acil isler icin 1 tane sotede var.1 tane de rutinde hizmet veriyor.1 tane de acilde bulunursa bulunuyor..

digerlerini hizmet satin alma ile temin ediyorlar.genelde ozel sirketin birinin cihazi oluyor hastanenin icinde ..devlet tomoya 10 lira oduyor-rakami atiyorum- sen onu 5 liraya disarida firmaya hizmet satinalma ile veriyorsun..tomo cekiliyor..cinde yada tayvanda bir yerde okunup raporu geliyor..arada fark filan da aliyorlar sanirim ozelde yaptiriyorsun diye..ole bir degisiklik var.
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

daha once de yazmistim oradayi baska bir ilginclik ise..su..

devlet hastanelerinde ve her yerde tomolar vs ler bozuk..sozde bozuk tabi..cok acil isler icin 1 tane sotede var.1 tane de rutinde hizmet veriyor.1 tane de acilde bulunursa bulunuyor..

digerlerini hizmet satin alma ile temin ediyorlar.genelde ozel sirketin birinin cihazi oluyor hastanenin icinde ..devlet tomoya 10 lira oduyor-rakami atiyorum- sen onu 5 liraya disarida firmaya hizmet satinalma ile veriyorsun..tomo cekiliyor..cinde yada tayvanda bir yerde okunup raporu geliyor..arada fark filan da aliyorlar sanirim ozelde yaptiriyorsun diye..ole bir degisiklik var.

İlçe hastanesinde yoktu mesela bizim, ilçede tomografi merkezi vardı oraya yönlendiriyorlardı, ama yorumlamayı falan da orası yapıyordu. Ya da biz öyle tahmin ediyoruz sdf. Aldılar şimdi hastaneye gerçi.

İlde de dedemin rahatsızlığı zamanında senin dediğin gibi sotede duran bi tomografi olayı yaşadık galiba biz. Doktor durum acil olduğu için hemen ertesi günün sabah saatine (04:30 fln sabah dediğim sdfg) bi randevu ayarlatmıştı. Herhalde öyle yedekte tutulan bi cihazla bu tarz işleri hallediyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

benim de acromioclavicular joint (AC joint de deniyor) gitmisti baya yorduktan sonra. 2 senedir omuzla alakali her hareketi korkarak yapiyorum.

Ilaci cuban press, face pull, 90 derece internal ve external rotation ve overhead press de buldum.
Simdi baya baya iyiye gidiyor.

Yarim litrelik su siseleri ve resistance bandlerden vucut agirligiyla OH press e yaklastim.

gecmis olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

bende tendonitis oldu 2 gün önce. babadan oğula nesil heralde bunlar.

voltaren - voltaren patch - joint ace - omuzluk - muscoril

şeklinde ilerliyorum.

2 gündür kolumu oynatamıyodum, felç gibiydim.

bugün iyiyim. 1-2 haftaya full recover olur heralde. yarın başlıcam spora.

Voltaren patch çok iyi bi alet ya.

Bel ağrılarıma mikemmel geliyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ignemi oldum ciktim. 1 tane lokal anestezi bi tane de steroid. Bu arada igneleri de ultrasonla yaptilar, haliyle direkt pin point oldu.

Uktrasonla bakan elemanin soyledigi, tendonum yirtik degil ama sirttan gelip one baglanan, kolu hareiet ettirirken ufak bi kemik bosluguna girip cikan bi kas varmis, o sismis, haliyle hreketim kisitlanir olmus.

Yalniz burdaki sikinti buyuk degil, haliyle bu agri aci boyun kaynakli da olabilir dedi. Artik fizyoda iyilesmezsem gelip bi de boyna baktiricaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...