dana22 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 daha once de yazmistim oradayi baska bir ilginclik ise..su.. devlet hastanelerinde ve her yerde tomolar vs ler bozuk..sozde bozuk tabi..cok acil isler icin 1 tane sotede var.1 tane de rutinde hizmet veriyor.1 tane de acilde bulunursa bulunuyor.. digerlerini hizmet satin alma ile temin ediyorlar.genelde ozel sirketin birinin cihazi oluyor hastanenin icinde ..devlet tomoya 10 lira oduyor-rakami atiyorum- sen onu 5 liraya disarida firmaya hizmet satinalma ile veriyorsun..tomo cekiliyor..cinde yada tayvanda bir yerde okunup raporu geliyor..arada fark filan da aliyorlar sanirim ozelde yaptiriyorsun diye..ole bir degisiklik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 DoruK said: cigerim agriyor diyip, kolonoskopi bile yaptirmayi dusundum vazgectim sonra ahahahah. oww..sonra islemin nasil oldugunu hatirladin di mi..bu arada cigere kadar kolonoskopy ..cilginsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 dana22 said: daha once de yazmistim oradayi baska bir ilginclik ise..su.. devlet hastanelerinde ve her yerde tomolar vs ler bozuk..sozde bozuk tabi..cok acil isler icin 1 tane sotede var.1 tane de rutinde hizmet veriyor.1 tane de acilde bulunursa bulunuyor.. digerlerini hizmet satin alma ile temin ediyorlar.genelde ozel sirketin birinin cihazi oluyor hastanenin icinde ..devlet tomoya 10 lira oduyor-rakami atiyorum- sen onu 5 liraya disarida firmaya hizmet satinalma ile veriyorsun..tomo cekiliyor..cinde yada tayvanda bir yerde okunup raporu geliyor..arada fark filan da aliyorlar sanirim ozelde yaptiriyorsun diye..ole bir degisiklik var. İlçe hastanesinde yoktu mesela bizim, ilçede tomografi merkezi vardı oraya yönlendiriyorlardı, ama yorumlamayı falan da orası yapıyordu. Ya da biz öyle tahmin ediyoruz sdf. Aldılar şimdi hastaneye gerçi. İlde de dedemin rahatsızlığı zamanında senin dediğin gibi sotede duran bi tomografi olayı yaşadık galiba biz. Doktor durum acil olduğu için hemen ertesi günün sabah saatine (04:30 fln sabah dediğim sdfg) bi randevu ayarlatmıştı. Herhalde öyle yedekte tutulan bi cihazla bu tarz işleri hallediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 DoruK said: cigerim agriyor diyip, kolonoskopi bile yaptirmayi dusundum vazgectim sonra ahahahah. Harbiden abi, normal endoskopi yaptırsaydın yolu daha kısaltırdın sfdgssfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 dana22 said: DoruK said: cigerim agriyor diyip, kolonoskopi bile yaptirmayi dusundum vazgectim sonra ahahahah. oww..sonra islemin nasil oldugunu hatirladin di mi..bu arada cigere kadar kolonoskopy ..cilginsin..o kadar da hardcore degil, o bolum cumlenin onceki kismina ait sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 adamın fantazisi var demekki sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 bu büyük ihtimal http://www.hopkinsortho.org/PartialRotatorCuff.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 benim de acromioclavicular joint (AC joint de deniyor) gitmisti baya yorduktan sonra. 2 senedir omuzla alakali her hareketi korkarak yapiyorum. Ilaci cuban press, face pull, 90 derece internal ve external rotation ve overhead press de buldum. Simdi baya baya iyiye gidiyor. Yarim litrelik su siseleri ve resistance bandlerden vucut agirligiyla OH press e yaklastim. gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 bende tendonitis oldu 2 gün önce. babadan oğula nesil heralde bunlar. voltaren - voltaren patch - joint ace - omuzluk - muscoril şeklinde ilerliyorum. 2 gündür kolumu oynatamıyodum, felç gibiydim. bugün iyiyim. 1-2 haftaya full recover olur heralde. yarın başlıcam spora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Benim iki kolda da ulnar nervelerde sıkıntı başladı. Nerd hastalıkları, dirseklerimi kırmayacakmışım. Oldu. Sabahları bazen serçe parmağım ölü kalkıyorum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Bende hiç bişi yok, ne hastalıklı ibreler mişiniz diyesim geldi ashfjasldfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Valla benim iki omuzda sıkıntılı ve omuzun tedavisi cidden çok dertli. Ama benim sakatlanma sebebi omuz ucunun apolet denen kısmı varmış onun genetik olarak uzaması ve kası zedelemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 oo yani rutbe atlamissin abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 rotator cuf yada acromion ucu olmasin ?supraspinatus majore basi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 ne diyor bu lavuk diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 moriarty said: bende tendonitis oldu 2 gün önce. babadan oğula nesil heralde bunlar. voltaren - voltaren patch - joint ace - omuzluk - muscoril şeklinde ilerliyorum. 2 gündür kolumu oynatamıyodum, felç gibiydim. bugün iyiyim. 1-2 haftaya full recover olur heralde. yarın başlıcam spora. Voltaren patch çok iyi bi alet ya. Bel ağrılarıma mikemmel geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 AHAHAHAHAHA ABİ BURADA DA BEL AĞRISI ÇIKTI ADAMIN İNANILMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Abi sayayım bak yukarıdan aşağıya sdf. Kafada panik bozukluk vardı. Gözler 4,5 miyop + astigmat Boynumda düzleşme var. Midede reflü Belde 2 omurda daralma + fıtık başlangıcı vardı. Bunlar var bende sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Hatalı üretim direk, babana dava açsan donuna kadar alırsın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Ignemi oldum ciktim. 1 tane lokal anestezi bi tane de steroid. Bu arada igneleri de ultrasonla yaptilar, haliyle direkt pin point oldu. Uktrasonla bakan elemanin soyledigi, tendonum yirtik degil ama sirttan gelip one baglanan, kolu hareiet ettirirken ufak bi kemik bosluguna girip cikan bi kas varmis, o sismis, haliyle hreketim kisitlanir olmus. Yalniz burdaki sikinti buyuk degil, haliyle bu agri aci boyun kaynakli da olabilir dedi. Artik fizyoda iyilesmezsem gelip bi de boyna baktiricaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 hangi steroidi vurdular di biliyo musun merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Abi bilmiyorum onu. Adam soyledi ama anlamadim haliyle. Cikarken de adini almayi unuttum. Tam christmas oncesi yogun olunca da donup tekrar vakitlerini almak istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 anladım hacı geçmiş olsun tekrar, denk gelirsen bi ara sorabilir misin bu tendon sakatlıklarında corticosteroid kullanılıyor diye gördüm bi kaç kere ama başka adı var mı ya da doktor başka bişi mi önerdi merak ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Kortikosteroid vurulmayan bi hastalik bi yarak kurek bisi olsun ya. Bogazin mi agriyo? Kortikosteroid Tendon mu atti? Kortikosteroid Kiz arkadasini terkettikten sonra 31den cukun mu kirildi? Kortikosteroid. Amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 e abi insanin en buyuk dusmani kendisidir.. kortikosteroidler seni kendinden koruyor aslinda..romatizmal hastaliklar da ole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar