Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 E ayni kablo baska cihazlarda problem yaratmiyorsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Ayni cihazlarda problem yaratiyor ya 980&660. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Bende de aynı sorun var. Laptop (i5; gt740m) TV'ye (42" Philips) bağlıyken tamamen random ekran 1-2 saniyeliğine kararıyor. Ses devam ediyor. Nette "hdmi, blackout, random" keywordlerini aratınca çoğu kişinin bundan muzdarip olduğunu gördüm. Sorunun kaynağı nedir emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Dworgian said: Driver diyorum ben bak gör Sirf 980 yaratsa sorunu ben de diyebilirdim driver/yeni kart falan filan diye de 660 cikali baya oluyor, ustune oldukca fazla driver cikti. Televizyon portlarinda sorun olsa zaten diger cihazlarda da sikinti cikarirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 cacodemon said: Bende de aynı sorun var. Laptop (i5; gt740m) TV'ye (42" Philips) bağlıyken tamamen random ekran 1-2 saniyeliğine kararıyor. Ses devam ediyor. Nette "hdmi, blackout, random" keywordlerini aratınca çoğu kişinin bundan muzdarip olduğunu gördüm. Sorunun kaynağı nedir emin değilim. evet ama bu kablo değiştirince giden bi sorun sanırım. bende olan kabloya rağmen gitmiyo. tamam ucuz kablo kullanıyorum da yani nedir abi, şimdiye kadar hep ucuz kablolar kullandım, bi sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Yeni kablo yeni sans :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Selam, HD5770 ekran kartına HDMI ile bağlı olarak Asus PA236q kullanıyorum. Bende de 1 veya 1,5 saniyelik kararma oluyor. Sanki CRT'lere has olan o degaussing işlemini zamana bağlı olarak display otomatik olarak yapıyor; ama bir farkla, karararak. Ben display'den kaynaklanıyor sanıyordum. Diğer HD5000 serisi 2 kart ile de aynı şekilde oluyor çünkü. Süreler bende 3-4 kere/saat şeklinde. Araştırma ihtiyacı duymadım. Fakat bende görüntü tekrar geldiğinde Input bilgisi gözükmüyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Bright said: Dworgian said: Driver diyorum ben bak gör Sirf 980 yaratsa sorunu ben de diyebilirdim driver/yeni kart falan filan diye de 660 cikali baya oluyor, ustune oldukca fazla driver cikti. Televizyon portlarinda sorun olsa zaten diger cihazlarda da sikinti cikarirdi. işte demek ki bir driver serisinden sonra gg olmuş. zira önceden yoktu diyor bu sorun. ben mesela gts250 varken bir driver serisinden sonrasını yüklemedim çünkü donma yapmaya başladı oyunlarda. kablolar başka cihazlarda çalışıyor tv başka cihazlarla çalışıyor pc ler yeni toplanmış pc ler ise aklıma bi o geldi ne bileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 abi gizliden gizliye herkes yaşıyomuş meğerse sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 senin normalde kullandığın pc monitörün ne esh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 144 lük asus işte. diğer pcde de 60 lık dell var onlarla alakalı değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 yani pc leri tv ye bağladığında hz otomatik olarak tv ayarına geliyor mu? tv ler 144 desteklemez diye biliyorum zira? 120 değil mi tv lerin desteklediği edit; diğer pc 60 lık demişsin orada patladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Selam, TV'de sorun yaşayanlar genelde firmware update ile işi çözebilmiş. Bazılarında da cableTV sorunluymuş. Ama sorunu PC bazında yaşayanlar için çözüm göremedim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 abi kart ayrı ayrı veriyo zaten extend yaptığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Sen evi degistir direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 yeni tv al ya. high end böyle 4k curve fln. acıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Tv ne abi, projektore gec evde sinema keyfini yasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 ampulü bitince satar hem lksjdklasj kermit stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Kermit ampulsuz corladi birinden atmasin diye, satti mis gibi bedelli fonuna yatirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 format at duzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Temassizlik vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 kablonun takili oldugundan emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Cok bastirmissin disleri yamulmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 elektrik faturasini yatirmadiysan yatir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 ocakta yemek vardi altini kistim, 15 dk sonra kapat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar