Kaede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 jungle cruise efsane bölüm, titretiyor hey seyrettiğimde. tüylerim ürperdi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Seriden çevirmeye başladılar umarım 2gig i de yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 2nd gig full bd rip var 720p. güya 1080p leride var ama thora yapmadıysa upscale olma ihtimali yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Down list dolu oldugu için bu ara bakamadım ama su somestra girer girmez ilk nostaljiyi sac ile yapıp gig e geçmeyi düşünüyorum bakalım belki aramızdan çekecek olan vardı belki de bilgilendirme vaabında bizede soyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 12'inci bölümün ikinci yarısı da beni en çok etkileyen kısımlardan biri hala. gelecekte en çok ilgi gören eğlence formlarını yaratanların tek başlarına çalışan öyle kişiler olacağını düşünüyorum, bunu seyretmeden önce de böyle düşüncelerim vardı ama seyredince tam oturdu kafamda. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 stand alone complex hala oynuyo mu yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 blu-ray kayıtlar çıkmaya başladı, onları tekrar izlerken konuşuyoruz bir taraftan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 13 bu bölümü çok seviyorum ben. sac i sac yapan herşey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Tachicomatic Days 1-13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 of ya bu 13 cidden gits in a nutshell gibi bir bölüm. Daha önceden de yanlış haber vermişim kusura bakmayın. 720p 2. sezon hdtv rip miş, bd değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Nasıl yani 2. sezon hdtv olarak mı release edilecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 hayır da halihazırda 720p olan thora sürümü vardı 2nd gig'in, onlar hdtv çekimleri. blu-ray değildi. herhalde ilk sezondan sonra çıkarırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 2 3 gündür günde 3 saat kafamı duvarlara vuruyorum ki hafızamı kaybedip, şu en sevdiğim seriyi tekrar tekrar izleyebileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 14 gene en sevdiğim bölümlerden biri, sonu da çok anlamlı bitiyor. 13 de güzel tabii, ikisi de aksiyonla heyecanlandırırken gösterdiği durumlarla düşündürdü. 14 sonu "mezara mı götüreceksin" deyimi cuk oturuyor. kayığa bilet parası ben istese verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Bu arada isteyen olursa diye yazıyım dedim ozc deki blurayler bu linkteki altyazı ile uyuşuyor haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 oh şahane, salona media player alınca bizimkilere yıllardır istediğim özel gösterimi yapabilirim. YES desu ka! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 15 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Sam said: ozc-anime diye bir grup 1080p kayıtlara dvd altyazılarını eklemiş, şu an için altyazı eklenmiş tek dosyalar gördüğüm: 1. bölüm 2. bölüm ikinci bölümde yine gözümden bir yaş süzüldü, yıllardır böyle bir kalitede seyretmek istiyordum. çok bahtiyarım şu an. (tu)ingilizce olarak gömülü altyazı mı var bunda ben mi yanlış anladım? yeni başlamıştım indirmeye bu seriyi eğer gömülü altyazı yoksa sileyim indirdiklerimi de 1080 indireyim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar