Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye : " Ghost in the Shell - Stand Alone Complex "

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İlk Ghost in the Shell, şu ana kadarki filmlerinin en iyisiydi. Yoshiko Sakakibara (Integral Hellsing yada Hamaan Karn olarak mutlaka hatırlanabilir) en sevdiğim bayan seiyuu'dur, haberde projede yeralacağını okuduğumda sevindim. Puppet Master'in yeni sesi olacak kendisi. Diğer diyaloglar aynı olacakmış.

Henüz fikir belirtmek için erken ama afiş sanki yeni sahnelerin Blade Runner'imsi manzara tasvirleri içereceğini söyler gibi. Merakla bekliyorum.
Mesaj tarihi:
ooooooooooooooooooooooooooooo!

oooooooooooooooooooooooooooooooooo!!

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!

yılın en güzel anime haberi oldu benim için! heyecanla bekliyorumşu dk'den itibaren! ::o

hoş gerçi ilk film ikincinin aksine hala çok sağlam, ihtiyacı yoktu pek ama olsun. umarım bu sefer karakterlere daha fazla eğilirler ve yeterince uzun olur. 1,5 saate sığmıyordu, motoko filan fazla buz gibi kalıyordu.
Mesaj tarihi:
CGI show dışında başka birşey yok. Aynı konu, aynı karakterler, değiştirilen tek şey çizimler ve yenilenen müzik. Gerçi o da gene Kenji Kawai, gene o iğrenç anlamsız sözlü şarkılar.

Başladı bunlar da Gainax gibi ısıtıp ısıtıp aynı şeyleri vermeye. GitS BD de hiç yoktan yeni OP vardı. Bakalım bunda ne olucak.
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yemin ederim 5dk önce "diskini arkadaşa vermişken 1. sezonun blu-ray'i çıksa şu ara keşke" diye düşünüyordum, para filan isteseymişim heh.
Mesaj tarihi:
2 bölüm bd rip var henüz, swarm hızları gayet iyi. Sonra toptan indiririm diye beklemeyin çok düşüyor swarm speed

Yeni bir OP yapmamışlar ilk bölüme s2 bd deki gibi :(
Mesaj tarihi:
ozc-anime diye bir grup 1080p kayıtlara dvd altyazılarını eklemiş, şu an için altyazı eklenmiş tek dosyalar gördüğüm:

1. bölüm
2. bölüm

ikinci bölümde yine gözümden bir yaş süzüldü, yıllardır böyle bir kalitede seyretmek istiyordum. çok bahtiyarım şu an. (tu)
Mesaj tarihi:
OZC'nin Gundam 00'a kadarki ripleri fena değildi ama o sette soft sub altyazıyı sökülemez şekilde koymaları çok canımı sıkmıştı. O sürümnden çevirmek isteyen için fazladan zorluk. Umarım bu ripte böyle birşey yoktur.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
thora da çıkarmaya başlamış ama sadece 720p olduğunu görünce ozc ile devam etmeye karar verdim, altyazılar biraz meh gerçi eski seyrettiklerime göre maalesef. :/

mkvextract ile altyazılar ve ingilizce dub çıkarılabiliyor, şimdi denedim. herhalde değiştirilebilir başkasıyla.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yedinci de en şahane bölümlerden biridir, kaç kere seyrettim haddi hesabı yok. siber che ile motoko'nun kapışması tam efsane bir sahne.
  • Yeni Oluştur...