throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 İlk Ghost in the Shell, şu ana kadarki filmlerinin en iyisiydi. Yoshiko Sakakibara (Integral Hellsing yada Hamaan Karn olarak mutlaka hatırlanabilir) en sevdiğim bayan seiyuu'dur, haberde projede yeralacağını okuduğumda sevindim. Puppet Master'in yeni sesi olacak kendisi. Diğer diyaloglar aynı olacakmış. Henüz fikir belirtmek için erken ama afiş sanki yeni sahnelerin Blade Runner'imsi manzara tasvirleri içereceğini söyler gibi. Merakla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 ooooooooooooooooooooooooooooo! oooooooooooooooooooooooooooooooooo!! oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!! yılın en güzel anime haberi oldu benim için! heyecanla bekliyorumşu dk'den itibaren! ::o hoş gerçi ilk film ikincinin aksine hala çok sağlam, ihtiyacı yoktu pek ama olsun. umarım bu sefer karakterlere daha fazla eğilirler ve yeterince uzun olur. 1,5 saate sığmıyordu, motoko filan fazla buz gibi kalıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Super haber ya. Bir an önce çıkar da izleriz inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 CGI show dışında başka birşey yok. Aynı konu, aynı karakterler, değiştirilen tek şey çizimler ve yenilenen müzik. Gerçi o da gene Kenji Kawai, gene o iğrenç anlamsız sözlü şarkılar. Başladı bunlar da Gainax gibi ısıtıp ısıtıp aynı şeyleri vermeye. GitS BD de hiç yoktan yeni OP vardı. Bakalım bunda ne olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 1. sezonun 1080p bd ripleri çıkıyormuş gözden kaçırmışım. İyi oldu s2 full varken s1 sizlik yüzünden tekrar izleyemiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 yemin ederim 5dk önce "diskini arkadaşa vermişken 1. sezonun blu-ray'i çıksa şu ara keşke" diye düşünüyordum, para filan isteseymişim heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 2 bölüm bd rip var henüz, swarm hızları gayet iyi. Sonra toptan indiririm diye beklemeyin çok düşüyor swarm speed Yeni bir OP yapmamışlar ilk bölüme s2 bd deki gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ozc-anime diye bir grup 1080p kayıtlara dvd altyazılarını eklemiş, şu an için altyazı eklenmiş tek dosyalar gördüğüm: 1. bölüm 2. bölüm ikinci bölümde yine gözümden bir yaş süzüldü, yıllardır böyle bir kalitede seyretmek istiyordum. çok bahtiyarım şu an. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 aaa cok guzel oldu bu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 OZC'nin Gundam 00'a kadarki ripleri fena değildi ama o sette soft sub altyazıyı sökülemez şekilde koymaları çok canımı sıkmıştı. O sürümnden çevirmek isteyen için fazladan zorluk. Umarım bu ripte böyle birşey yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 3 te çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ozc'den 3. bölüm torrent takip etmek isteyen için ozc-anime sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 4 te çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 MKV Extract GUI ile altyazılar sökülebiliyor mu? Sökülmüyorsa indirmeyeceğim. (Gundam 00 riplerini öyle yapmışlar maalesef) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 thora da çıkarmaya başlamış ama sadece 720p olduğunu görünce ozc ile devam etmeye karar verdim, altyazılar biraz meh gerçi eski seyrettiklerime göre maalesef. :/ mkvextract ile altyazılar ve ingilizce dub çıkarılabiliyor, şimdi denedim. herhalde değiştirilebilir başkasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 5 e kadar çektim ama ingilizce dublajmıs ya =/ kimse niye uyandırmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 E çünkü Japoncada var içinde, sadece default İngilizceyle geliyor. Sağ tıkla audio streami değiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 sadece ing dublaj sanıp silmemişsindir umarım gb'larca dosyayı. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Yok silmedim olur mu ole sey Batou karakteri için ing. dublaj bile izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 keşke yakın zamanda tekrar izlemeseydim, canım çok çekiyor tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Yedinci bölümün release i cıkmıs coktan bilmeyen varsa hatirlatiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 yedinci de en şahane bölümlerden biridir, kaç kere seyrettim haddi hesabı yok. siber che ile motoko'nun kapışması tam efsane bir sahne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 7 ve 8 çıktı az önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar