MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 ya da siz öyle sanıyonuz. tuvalette uyuyan stajyer gördü bu gözler. o kokunun içinde nası uyuduysa ayı.
Shean Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 stajyere atmayalım suçu beyler
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 aga benim 24 saatte bi oluyo yeni farkettim sabah 8 sularına denk geliyo sfsdf
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 kimdi la o geçen de forumda biri diyodu evde sıçmıyorum mesaiden yırtmak için diye. shjkhjddgfghgf
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 en fazla 2 defa. ama genelde 1 ankete bak amk.
Shean Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 vurdurmadığın sürece sıkıntı yok
Shean Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 evet + kuru mendil hiç silmeyip çıkanda var
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 1 defa genelde abur cuburu abartınca 2 olabiliyor. bi de basür var bende -patilerden uzak olsun- mal gibi acı yiyince 3-4 olabiliyor :/
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 o zaman konuya giriyorum tantuni yedikten sonra 5-6 oluyo benim, basür olabilir mi
2 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Dün geceki rüyam yüzünden yanlışlıkla altıma sıçmamı saymazsak haftada 1.
Shean Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 adamın her kişiliği ayrı ayrı sıçıyor demek ki bu da sıçmayan kişiliği
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 MasterHapLo said: o normal. bizim bi stajyer var gunde adam 5 kere gidiyor. sabah cikarken de sictigini ve eve gittigini de farzedersek sanırım ciddi sorunu var. Psikolojik problemi fln olabilir. Darlanıyordur, kendini atabileceği bi mekan olarak görüyordur.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 vivavale said: 1 defa genelde abur cuburu abartınca 2 olabiliyor. bi de basür var bende -patilerden uzak olsun- mal gibi acı yiyince 3-4 olabiliyor :/ Bi de şey oluyo acıyı abartınca, tuvaleti yapıyosun, ama idrarın tam boşalmıyo gibi bi his oluyor. Yani bende oluyor. Hemoroidi coşturacak kadar acı yediğimde yaşıyorum ben onu. Prostat da mı etkileniyor acıdan nedir?
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 SeaGle said: MasterHapLo said: o normal. bizim bi stajyer var gunde adam 5 kere gidiyor. sabah cikarken de sictigini ve eve gittigini de farzedersek sanırım ciddi sorunu var. Psikolojik problemi fln olabilir. Darlanıyordur, kendini atabileceği bi mekan olarak görüyordur. http://www.forahaber.com/ofis-tuvaletinde-neler-oluyor-neler-/HaberDetay/6883
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 SeaGle said: vivavale said: 1 defa genelde abur cuburu abartınca 2 olabiliyor. bi de basür var bende -patilerden uzak olsun- mal gibi acı yiyince 3-4 olabiliyor :/ Bi de şey oluyo acıyı abartınca, tuvaleti yapıyosun, ama idrarın tam boşalmıyo gibi bi his oluyor. Yani bende oluyor. Hemoroidi coşturacak kadar acı yediğimde yaşıyorum ben onu. Prostat da mı etkileniyor acıdan nedir? bu bende de var. geçen kokoreç yiyim dedim yemez olaydım sdfs.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Ne problemli götlerimiz varmış lan. Gerçi basur bi serçelerde bi de ibrelerde olmazmış galiba tıtıtıtıtıtı
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Red said: SeaGle said: vivavale said: 1 defa genelde abur cuburu abartınca 2 olabiliyor. bi de basür var bende -patilerden uzak olsun- mal gibi acı yiyince 3-4 olabiliyor :/ Bi de şey oluyo acıyı abartınca, tuvaleti yapıyosun, ama idrarın tam boşalmıyo gibi bi his oluyor. Yani bende oluyor. Hemoroidi coşturacak kadar acı yediğimde yaşıyorum ben onu. Prostat da mı etkileniyor acıdan nedir? bu bende de var. geçen kokoreç yiyim dedim yemez olaydım sdfs. hmm. evet aynı. acılı bi çişten sonra aynı hissi ben de yaşıyore :(
Öne çıkan mesajlar