choner Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Evet arkadaşlar engin bilgilerinizden yorumlarınızdan faydalanmak istiyorum. Şu anda ortalama bi firmada yazılımıcı olarak çalışıyorum. Fakat kurumsal bi firmaylada iş görüşmem olumlu geçti. Şimdi bir seçip yapmam gerekiyor. Fakat hangisini tercih etmem gerekir bir türlü karar veremedim. Şu anki firmada işler arada iyi arada kötü müdürle arada iyiyiz arada değiliz. -Avantajları- -serbest kıyafet ve ortamın nispeten rahat olması. -her an maaşının stadart üstü artma ihtimali(en kötü ihtimalle standart artış) -değişik alanlarda değişik bi çok bilgi(avantajmı bilemedim server kurulumu bilmem avantaj olur heralde bida nerde kurcam allah bilir) -dezavantajları- -kurulumları sen yaparsın o server bilmem versiyon eclipsle uyumlu değilmiş ondan patlıyomuşuz (1 hafta gitti). -müdür sana verdiği işi unutur haftaya aa şunu yapacaktın sen diyerek ters düşmeler. -Bilgisayar taşıma. -yol ücreti yok (120tl gitti) Aklıma gelenler bunlar çoğaltılabilir. kurumsalda çalışmadım ama aşağı yukarı biliyoruz herkesin bi görevi olur ama rekabet fazladır maaş standart artar ama takım giyceksin falan gibi. Yorumlarınızı katmak istediklerini fikrinizi bekliyorum arkadaşlar. Buraya kadar okuduysan bile helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 kurumsal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 kurumsal olsun bedavaya çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 olumlu gecmis olmasi seni alacaklari anlamina gelmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 her türlü kurumsal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 her firma takım istemior toplantı olunca giyersin en fazla ama takımla aran yoksa her gün traşa kravata lanet edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Önce tecrübe. Tecrübeyi genelde orta ölçekli işletmelerde daha iyi elde ediyosun. Orta ölçek dediğim de şark kurnazı firmalardan aman diyim uzak dur. Tecrübe varsa/elde ettiysen, paraya yöneleceksin. En önemli kıstaslardan biri de kişi başına düşen müdür sayısı. Aman diyim şeyini sallasan müdüre çarpacak işletmelerden uzak dur. Ben kafayı yiyecektim az kalsın. Her 3 beyaz yakaya 1 müdür düşüyordu abartısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 benim eşim danışman olarak turkcelle gidiyor şu an yırtık pantalonla gelen bile var diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 rahatına önem veriyorsan kurumsal şirkette çalışma, ast-üst muhabbeti delirtiyor bi süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 SeaGle said: Önce tecrübe. Tecrübeyi genelde orta ölçekli işletmelerde daha iyi elde ediyosun. Orta ölçek dediğim de şark kurnazı firmalardan aman diyim uzak dur. Tecrübe varsa/elde ettiysen, paraya yöneleceksin. En önemli kıstaslardan biri de kişi başına düşen müdür sayısı. Aman diyim şeyini sallasan müdüre çarpacak işletmelerden uzak dur. Ben kafayı yiyecektim az kalsın. Her 3 beyaz yakaya 1 müdür düşüyordu abartısız. Ahaha benim durum daha vahim. Grup şirketi, 1 tasarımcıya 14 müdür düşüyor (evet saydım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 scorch said: Ahaha benim durum daha vahim. Grup şirketi, 1 tasarımcıya 14 müdür düşüyor (evet saydım) tam devlet gibi iste isi yapan 1 bilemedin 2 kisidir onun ustundeki herkes hic is yapmadan oturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Liebe said: benim eşim danışman olarak turkcelle gidiyor şu an yırtık pantalonla gelen bile var diyo. ya sen ne ara evlendin arkadaş. bi durun lan bi durun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
choner Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 dana22 said: olumlu gecmis olmasi seni alacaklari anlamina gelmez.. olumlu geçti derken gel başla dediler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 iyi o zaman git basla.. bu arada degerlendirmen gereken seyler.. 1- maddi olarak sana artisi ne ? 2-manevi olarak sana artisi ne ? 3-hangisi daha onemli senin icin ? 4-3 sene sonra bulundugun isten daha iyi bir yerde olma sansin var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
choner Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Valla bilemedim takımlar aram çok yok hatta bitane takımım var bütün düğün fotolarında onlayım işe başlayıncada aynı takımlar bi süre idare deerim. Burası genel müdürlük olduğu için zorunlu diye belirttiler baştan. Seneye genel müdürlükten çıkabilir şirket ozaman takım olmiycakmış. Her ekibin başında bi müdür var sonuç ama benden sorumlu olcak kişi 1 kişi. Oda kadın bilmiyorum avantajmıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
choner Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 dana22 said: iyi o zaman git basla.. bu arada degerlendirmen gereken seyler.. 1- maddi olarak sana artisi ne ? 2-manevi olarak sana artisi ne ? 3-hangisi daha onemli senin icin ? 4-3 sene sonra bulundugun isten daha iyi bir yerde olma sansin var mi ? kurumlsalda çok risk görünmüyor. Maaşım artar devlet memumuru modunda yükselirim. Zaten uçarım kaçarım işlerine girdiğin anda zannedersem önümü kesmye çalışcaklar ayrı bi mücadele. 1- Maddi olarak "şu an için" daha iyi ama gelecekte burda yaptığım iş itibari ile burdaki maaş yükselişim daha yüksek olabilir öyle bi ihtimal var. 2- Manevi olarak bilemedim sonuçtu büyük firma cv de iyi durur kız verirler falan. 3- İkiside biraz önemli gibi ama hangisi hangisinde daha iyi olur bilemedim. 4-3 sene sonra burda bulunduğum işte uçma ihtimalim var müdür olma ihtimalide (çünkü yeni bi yazılım türü) diğer taraftada laptop getir götür gibi sıkıntılar yok. IT ci gelsin kursun bana ne aq diebilirim kurumsalda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 aynı veya yakın bir maaş varsa kurumsala geç tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Takım elbise giymeye bu kadar takılmamakla başlayabilirsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 sevmeyenin iş performasnı %50 etikiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 okuduğum kadarı ile, şu anki iş yerini seviyorsun, ama dikkat et, aklında olsun. söyledğin herşey "olasılık" üzerine kurulu. realiteye bakalım. kurumsal - maaş teklifi daha iyi şuanki iş - daha düşük ama ileride çok yükselme "ihtimali" var kurumsal - planlı bir şekilde yükselebilirsin, yükselip yükselemeyeceğin çok önceden belirlenir. süpriz olmaz şuanki iş - CEO bile olabilme "ihtimalin" var. özet geçiyorum: ihtimallere güvenipte iş yapma, iş hayatı boktandır, seni seviyoruz uçurucaz kaçırıcaz şubenin müdürü yapıcaz lafları ile yıllarını yerler, gerçekten müdür vs. bişi olduğunda bir bakarsın 20 sene geçmiş, kurumsalda 20 senede zaten bölge sorumlusu vs. olursun, yükselmeye açık bir işse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 1- maddi olarak ne kadar artis planladiklarini sor ufak sirkette..kurumsalda bunlar 3 asagi 5 yukari standarttir illa ki gelir. peki her 2 sirketteki disarida at oynatma imkanlarini degerlendir..olur ya ek is yapmak istersin .. 2-manevi olarak derken kafa rahatligi is huzuru esnek calisma saatleri taniminin ne kadar esnek oldugu kurumsal firmanin kurumsal kimligi gelenekleri -bazen o kurumsal kimlik cok guzel imkanlar sunabiliyor yurt disi egitim staj bilmem ne-kendini gelistirme firsatlari 3-biri su anda 300 fazla verir ama sana daha uzaktir 1 saat fazladan yol yaparsin yipranirsin.maddi manevi hangisi onemli ? 4-mudur olmak peki seni tatmin edecek mi ? yani ole mudurler gordum ki isci olsaydim da rahatim olsaydi diyen..mudurluk cogu zaman gereksiz sorumluluk stress demek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Kurumsal her zaman kurumsaldır. Adam gibi giyinirsin işte fena mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
choner Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 scorch said: realiteye bakalım. kurumsal - maaş teklifi daha iyi şuanki iş - daha düşük ama ileride çok yükselme "ihtimali" var kurumsal - planlı bir şekilde yükselebilirsin, yükselip yükselemeyeceğin çok önceden belirlenir. süpriz olmaz şuanki iş - CEO bile olabilme "ihtimalin" var. özet geçiyorum: ihtimallere güvenipte iş yapma, iş hayatı boktandır, seni seviyoruz uçurucaz kaçırıcaz şubenin müdürü yapıcaz lafları ile yıllarını yerler, gerçekten müdür vs. bişi olduğunda bir bakarsın 20 sene geçmiş, kurumsalda 20 senede zaten bölge sorumlusu vs. olursun, yükselmeye açık bir işse. Sevgili dostum konuyu tam olarak taşaklarından yakalamışsın. Çok güzel bi noktayı yüzüme çarptın. I love paticik. Bütün yorumları dikkatle okuyorum ve okumaya devam edicem. Önerilerinizi almaya devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
choner Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 dana22 said: 1- maddi olarak ne kadar artis planladiklarini sor ufak sirkette..kurumsalda bunlar 3 asagi 5 yukari standarttir illa ki gelir. peki her 2 sirketteki disarida at oynatma imkanlarini degerlendir..olur ya ek is yapmak istersin .. 2-manevi olarak derken kafa rahatligi is huzuru esnek calisma saatleri taniminin ne kadar esnek oldugu kurumsal firmanin kurumsal kimligi gelenekleri -bazen o kurumsal kimlik cok guzel imkanlar sunabiliyor yurt disi egitim staj bilmem ne-kendini gelistirme firsatlari 3-biri su anda 300 fazla verir ama sana daha uzaktir 1 saat fazladan yol yaparsin yipranirsin.maddi manevi hangisi onemli ? 4-mudur olmak peki seni tatmin edecek mi ? yani ole mudurler gordum ki isci olsaydim da rahatim olsaydi diyen..mudurluk cogu zaman gereksiz sorumluluk stress demek.. Kurumsalda da burda da genel olarak ek iş yapma ihtimalim düşük muhtemelen bende uğraşmam:) Kurumsalın ve buranın esnek çalışma saatleri tamamen proje teslim aşamalarıyla alakalı genelde yazılım sektöründe gördüğüm kadarıyla deadline lar herzaman senin kıçını terletme amaçlı. Müdür olmak sadece para anlamında düşündüğüm zaman tatmin eder. İş anlamında ise hedef sadece yükselmek niyeyse otomatik bi istek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Abi hangi firma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar