Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şarap içerken babama yakalandım

Mc_Lovin

Öne çıkan mesajlar

Mc_Lovin said:

bütün konşimentolar benim üzerimde. bunun haricinde sabahtan akşama kadar excel tablolarını ben oluşturup düzenliyorum. bütün uluslararası telefon görüşmelerini ben yapıyorum, babam veya bir başkası bu görüşmelerde bulunmak istediğinde çeviri yapıyorum bi de. utanmasalar şirketin telefonlarına baktırıp çay kahve servisi de yaptıracaklar. bir ara muhasebeye de yardım ediyordum da zorla vazgeçirdim.

http://i.gyazo.com/8cbf37df0ee9c12effbd4fa5ce91f46c.png
Sosyal ağlarda paylaş

zaten islam da saraba karsi gorulen ofke de boyle baslamis..

kuran i kerim parca parca zaman icerisinde indirilmis..ilk baslarda her sey guzel her sey hos da..senin araplar icip icip camiye gelip namaz kilicaz biz diye sizinca denmis ki icmek kotu..

keza ortunme de oradan cikmis..sen namaza duracaksin seninle camiye cariyeler geliyor ustte basta birsey yok..denmis ki insaf bir ortunun ustunuzu kapatin..

bizimkiler de karilari paketliyorlar iste..
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

zaten islam da saraba karsi gorulen ofke de boyle baslamis..

kuran i kerim parca parca zaman icerisinde indirilmis..ilk baslarda her sey guzel her sey hos da..senin araplar icip icip camiye gelip namaz kilicaz biz diye sizinca denmis ki icmek kotu..

keza ortunme de oradan cikmis..sen namaza duracaksin seninle camiye cariyeler geliyor ustte basta birsey yok..denmis ki insaf bir ortunun ustunuzu kapatin..

bizimkiler de karilari paketliyorlar iste..

abi bunlar fact mi yoksa kaynak netice mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

abi bunlar fact mi yoksa kaynak netice mi?

yok harbiden eski islam alimlerinin eserlerinde var ..ihtiyaca binaalen cikmis sonradan sekillenmis seyler bunlar..

kuran da var vardir ole birbiri ile celisen ifadeler filan..zaman zaman gelmis olmanin verdigi guzellik..

de tabi bunlar isin insani yonleri su anda dini kendi amaclari icin kullananlarin asla kabul etmeyecegi seyler bunlar..dusunsene ya hilafet diye birsey var..neredeyse tam acilimi dini kendi amaclari icin kullanma ya donusen..hala kendini halife ilan etmeye calisanlar var..

rabbim de istemezdi oldurun diyebilen insanlar bunlar..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...