-Nae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Arkadaslar her tv yi actigimda şu abzurt programları gormekten kusacam artık yaw seyretmek gormek istemiorum ama kanal gecerken bile insan goruo yok caner hastanedeymis yok tulin gelmemis yok semra osurmus yok ata kusmus annesi agzini silmis lol yeter artık bıktım yaa turkiyede yasadıgımdan utanır hale geldim Bunları Sikayet edebilecegimz bir organ yokmudur yada show tv ve Kanal D 'ye mail atsak (tabiki coook sayıda topluca olcak) Bir ise yararmı acaba bole programları kaldırsınlar yada bu son olsun artık. Yani neler yapabiliriz yokmudur bunların genel yayın koordinatorlerinin maili felan zilyon tane mail yollasak durdurun sole programları kanalinizin imaji zedelenio felan desek hic mi bir ise yaramaz ya şu saat olmus hala tvde o abzurt prog var onceden bu saatlerde gusel gusel filmler olur gerilim bilim kurgu felan acardık gazetemizi yada tv yayın dergilerini secerdik filmimizi gecerdik tv basına ula simdi gazeteyi bile acsan Semraaaaa die bisi bide sinem var tabi onunda hakkını yemiyek radyo acıon bunlara bnide mp3 yapmıslar ovune ovune calıolar ula nerde kaldı sizin yayın anlayisiniz adabınız uslubunuz hic mi sanatcı kalmadıda bunları yayınlıonuz neyse lafı daha fazla uzatmıyım yazarken bile sinirleniorum siz ne demek istedigimi anladınız sanırsam...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 çok anladık.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
narin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Sen , ben belkide belli bi kitle olarak hoslanmioruz ama ; onlari cok seven buyuk bi kitle var. Ole olmasa bu yayinlar artmazdi merak etme .. Bu BBG'den baslayan bi zincir ; rayting git gide kavga olayina kaydigindan direk oraya yoneldiler. ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Walla bunlara mail falan atarsak iyice şımarır reyting aldık diye yayın saatlerini arttırılar.. Haklısın artık bizde görmek istemiyoruz semra sinem ata tülin...vs.vs. o kadar isim var ki sayamıyoruz bile... Şikayet edeceğimiz yer RTÜK tabi ilgilenirlerse.. Dediğin gibi zilyon kişi birden rtük ile irtibata geçerse bi yaptırım uygulatabiliriz... Ama.[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected]
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Ya benim annem babam sardı iyice bunlara ve delirmek üzereyim! Üstelik annem ve babam iyi üniversitelerden menzun insanlar[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 burda laf atmayın abi fanatikleri var ben yaptım o hatayı ulusal değer onlar...[signature][hline]tuana...
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 para kazandırmasa deavm ettrilmezdi bu programlar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Dediğin şu Türkiyenin medya direği tipler varya, bi tek tv'de kalsa iyi..Etrafımda görüyorum, kişilerde hiç muabbet yok. Napıon iyimisin tamam.yok abi semra hanım şöyle demiş böyle demiş..Otobüste duydum kadın 3 yaşında çocuğuna semra hannımın (hanım niye diosam) sözlerini öğretmiş, hadi söyle yavrum diyo,çocuk orda olamaz olamaz olamaz dedi.yaa yaa delirsemmi onu bile düşünür oldum...[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ben onların sayesinde çok gülüom evde.ananem izlio o programları annemde kızıo kavga etmeye başlıolar çok komedi oluo yarılıom ewde[signature][hline]
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 yaw milletede hak veriorum izleyenlere yani Adamlar olayı ole bir abartmıski sadece kendisi deil gun boyu kayanana icerikli zilyon tane prog daha var sabah sekerlerinde aydın cıkıor saaatlerce konusuo seda sayanda cıkıo aynan ole ula adamlar sadece o proglada sınırlı kalmıolar yan dallarını olusturmuslar destek yapıolar proga..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
sheref Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 evet bende tv izliyim dedim biraz hiç ama hiç bişi yok... movie max ve vizyon kanalları izlemekten tüm filmleri ezberledim artık...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Ya rahatsızsanız bakmayın. Herhangi bir kanuna vs.ye aykırı ise gidin başvurun. Aksi takdirde eleştirmekten başka pek bir hakkınız olduğunu sanmıyorum, ki yaptığınız eleştiriden çok programı ve izleyenleri hakir görmek.[signature][hline]Yobazım ama para bende.
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 hehe düz mantık. Rahatsızsan bakma,ilgilenme,takma... Sen bakmazsan ben bakmazsam nasıl bişeyler yaparız,nasıl ilerleme kaydederiz biz?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Kendi aramızda tartısma yapmayakda konu sapmasın Pek ise yaramıcak olsada neler yapabiliriz arkadaslar var mı gusel bir fikri olan en azından elimizden geleni yapsak sonuc ayni olsada..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. [Bu mesaj Naa tarafından 16 Ocak 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 http://www.sikayetvar.com/ Böyle bi website var kanalD falan hiç kale alıyormu bilmiyorum ama bazı yerler oldukca dikkate alıyor mesela ulusoyda prozac nation diye mi ne film vardı ben yolda izlemiştim önceden biliyordum allaam nekadar boktan bir depresyon, zararlı, uyuşturuculu ve sıkan bir film ama izliyosun birisi daha gıcık kapmış direk bildirmiş ve ulusoy dikkate almış[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: Sensible, 16 Ocak 2005 00:05 tarihinde demiş ki: hehe düz mantık. Rahatsızsan bakma,ilgilenme,takma... Sen bakmazsan ben bakmazsam nasıl bişeyler yaparız,nasıl ilerleme kaydederiz biz? Yasaya vs. aykırı olan ne var bu programlarda? Söyle bana. Laf atacağına mesajımı düzgün okumayı dene.[signature][hline]Yobazım ama para bende.
Kerubim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 sanırım hayatlarımız çok boş. sanırım tsunami de ölen akrabalırımız, sudan da mülteci olan tanıdıklarımız yada israil-filistin arasında harcanan bildiklerimiz yok. arafat ölmüş, sharon abbas a trip atmış, almanya da naziler yine olay yaratmış, mandelanın oglu aids'ten ölmüş umrumuzda diil. sanırım ot gibi yaşıorz, sanırım monotonuz. belki de aile düzenimiz tam, belki dünyayla ve kendimizle barışıız. belki hiç derdimiz yok, yeterince maaş alıorz, dooru insanla beraberiz, etc. semra, ata, sinem caner kuşum aydın bilmem ki bundan var. insanlar afyonu seviolar çünkü. akşam işten geldiklerinde kendilerini diil de tv deki insanların dertlerini dinlemeyi seviolar. bu programların varlıgı dooru demiorm ama bunlar gerekli. olmak zorunda, ve hatta begenseniz de begenmeseniz de olucaklar. toplumsal olarak var olma yöntemi bu programlar çünkü. lütfen arkadaşlar, insanlardan eve gelince krusowa filmi izlemelerini fln mı bekliosunuz? yapmayın ya. aha bu akşam wordsworth den sıkıldım biraz orhan veli takılıym mı desinler? not: bundan sonra ahah türkiye de yaşıorz fln filan demiycem. çünkü bu durumun bizim ülkeye özel olduuna İNANMIORM.[signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes"" Fedor Dostoevsky
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bizim milletimiz baska nasıl ayakta itelenirki .?[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !www.wildarea.gen.tr
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Kardakta kriz çıkmış kimin umrunda orda Ata ishal olmuş; TunceLi de iki askerimiz şehit olmuş kim takar orada caner hastanede ağlıyor[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Programdan nefret etmeme rağmen Rosenred'e katılıyorum. Kafa dağıtmak için bunlar da lazım olabiliyor bazen. Ama televizyonda az da olsa düzgün şeyler olmasa şu an çok pis küfrederdim show tv'ye :)[signature][hline]Ee nolcak şimdi?
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: W3r3wolf, 16 Ocak 2005 00:48 tarihinde demiş ki: said: Sensible, 16 Ocak 2005 00:05 tarihinde demiş ki: hehe düz mantık. Rahatsızsan bakma,ilgilenme,takma... Sen bakmazsan ben bakmazsam nasıl bişeyler yaparız,nasıl ilerleme kaydederiz biz? Yasaya vs. aykırı olan ne var bu programlarda? Söyle bana. Laf atacağına mesajımı düzgün okumayı dene. Birşeyi eleştirmek için yasalara aykırı olması mı gerekiyor?[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more..
EharD Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Tartışmak bile vakit kaybı... Hiç kasmayın bie ülkemizde boş insan çok olduğundan dolayı izlenme rekoru kırıyolar malesef.. Onun için yapılacak bişey yok. Oluruna bırakmak en iyisi.. Kafayı yedirir yoksa adama bunlar![signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur!
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Annem kaynana olmasın diye hiç evlenmeyeceğim :hrr:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri
DeadSkin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bu türlü programlarının çok ünlü olmasının asıl nedeni bence türk halkının sosyal etkinlik olarak az şeylere sahip olması. Gerek maddi açıdan olsun gerek kendi çevrelerinden dolayı insanlar sosyal etkinlik açıklıklarını bunlarla kapatmaya çalışıyorlar. Mesela buna en güzel örnek futboldur Türkiye'de. Çoğu iş güç sahibi orta gelirin altında ki vatandaşımız(genelleme yaparsak erkek) kendi geçimlerini sağlamaktan herhangi bir sosyal etkinliğe katılamaz durumdalar. Peki elde adam gibi para yok zaman yok ne yapabilirler? Bir takım tutup süper ligi takip edebilirler, hatta hayatlarını ona adıyabilirler. Zaten geri kalanını da tv kuruluşları hallediyor hayatı futbol üzerine endekslemek onların en iyi özelliklerinden biri olmuş durumda. Bu yüzden televizyon denilen cihazı küçümsememiz lazım yeri geldi mi çok güçlü bir silahta olabiliyor ki bu bütün gündemimizi etkilemiş durumda. Gelecek ay insanlar tv yi açtıklarında gene böyle bunun yeni bir versiyonu ile karşılaşacaklar belki de bu işin sonu gelmeyecek. Ha tamam belki bu yazılı bir kanun olarak suç olmayabilir ama su kesindir ki insanların karşısına bu kadar geri düşünceli programları öne sürmek hatta insanların hayatlarını bu konuyla felç etmek bence en büyük insanlık suçudur. Not: Futbol olayı ingiltere' de böyle demeyin. Avrupa halkı futbolunu da izler, magazin olayını da takip eder ama her ay en az bi kitap ta okur.
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Pirvan, 16 Ocak 2005 02:51 tarihinde demiş ki: Birşeyi eleştirmek için yasalara aykırı olması mı gerekiyor? Şikayet edip yayından kaldırabilmeniz için gerekiyor.[signature][hline]Yobazım ama para bende.
Öne çıkan mesajlar