aramil Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 yamulma iyiymiş ama :o çok mu var o şekilde yamulan ilk kez duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Benim eski laptop casperdı hediye gelmişti 1 ay sonra direk yandı alet teknik servise verdim kişisel hata ıvır zıvır ettiler neyse sonra tamir ettiler ama bayağı uğraştım onun için. Ondan sonra 5 yıl kullandım tabii aleti en son valize koymuştum nasıl attılarsa hırbolar patlatmışlardı ekranı,5 sene dayandı bari yeni bir tane alayım dedim geçen sene lenovo y510p aldım. 2400 liraya aldım sli olan modelini dolar artınca tabii 1 sene sonra fiyatı 3000 lira bandına çıkmış. Yani fiyatı düşerse lenovo y50 ve y510p modellerini öneririm. Tek sıkıntısı touchpad,eh zaten ben touchpad kullanan bir insan olmadığım için sorun olmadı benim için. Ancak dolar çok yükseldi o yüzden şu zamanda f/p ürünü yok diyebilirim. Bence bekleyin derim dolar düştükten sonra alın paranız ziyan olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 valla söylediklerinizden sonra baktım oyun falan hikaye sanırım. o yüzden i5 4210 ve gt 840m'li 1800'lük modeller yerine i3 3217 ve gt820m'lik modellere yöneldim. Benchmarklar arasında deli fark yok yakın makineler oluyor her türlü. tabi işlemci u yerine m olsa daha iyi ama aşağıdaki modellerde karar kıldım. ucuz ve işimi görecek. http://www.hepsiburada.com/liste/lenovo-g5070-intel-core-i3-4030u-19ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-59-429386/productDetails.aspx?productId=bd601215&categoryId=98 http://www.hepsiburada.com/liste/packard-bell-te69-cx-350tk-intel-core-i3-3217u-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd801899&categoryId=98 Bu ikisinden birini alıcam gün içinde. 100 tl world puan veriyor onu da çıkınca 1100-1150 liraya falan geliyor. Hp vardı 1000 liraya gelen ama hp kasa üretimi bok gibi diye onu eledim. Fikirlerinizi alayım yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 hp tavsiye etmiyorum aşırı ısınma var haliyle bir süre sonra anakartı eline alabilirsin. Onun dışında i3 falan alırsan zaten oyunu tamamen unut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 ya abi bakma sen bunlara. 1800-2000 tl verecende oyun açmayacak. yani 1500-2000 tl ye laptop alcam ama oyun açamayacak diye özel olarak arasan bulamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 al iki dakka bakındım donanımhabere. bu aralar populer f/p ürünü bu galiba oku işte topiği http://forum.donanimhaber.com/m_97065331/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Ekrankartı iyi gerisi çöp bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 monoscope said: laptop konusunda grundig deneyesim var ama çok korkuyorum biz anneme almıştık 6 sene önce falan grundig netbook. hala sapasağlam pili bile iki saat falan gidiyor sdfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 çöp değildir işte. adamın sorduğu orta halli oyun açabilecek bilgisayar. yazmış işte hangi oyunları ne performansta oynadığını. çöp olmayan bilgisayar son modeldir gerisi çöp sizin mantığa göre. mesela netbook aldım. orta halli photoshop illustrator çalıştırsın dedim. yok hiç açmaz çok kasar hiç bişe yapamazsın photoshop illustrator adına dediler. daha photoshop illustrator kullanırken en ufak bir sorun yaşamadım. 1080p izleyemezsin dediler. hayatımda izlemediğim filmi 3 ayda izledim. aldığım yerdeki adam oyun hiç açamazsın dedi. eski oyunları gayet oynuyorum. morrowind, oni, age of wonders2 denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 http://www.hepsiburada.com/liste/packard-bell-te69-cx-350tk-intel-core-i3-3217u-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd801899&categoryId=98 şu ürünü aldım. oyun oynamak için 1800 üstüne çıkmam gerekti ki o bile sağlıklı olmaz dedi çoğunuz. ben de idareten oyun oynayacaksam madem 1000 tl civarı bir şey yeter dedim ve aldım bunu. hayırlı olsun bana, ameno, yardımlarınız için teşekkürler. oyun performansını da geldikten sonra yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 çözünürlük benim için bir kriter şu saatten sonra 1366 x 768 olmamalı. üreticiler de göndermesin artık arkadaş 1920x1080 alet TR'de şu lanet çözünürlükte satılıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 15 inç alette 1300 normal ya, daha fazlası ufacık yapıyor herşeyi. 17 inçte 1600lü olmalı 19inç ve üstü desktoplar için iyi hd çöz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar