Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 break yapıyo adam ahesli ahesli https://www.facebook.com/video.php?v=766824530129748 açıklaması Bir oyuncunun karşı tarafa oynama fırsatı vermeden sürekli oynaması durumuna da 'brake' (seri) adı verilir. Bu durumu yaratabilmek için hiçbir topu kaçırmamak ve hiçbir faul yapmamak gerekir. Snooker'da yapılabilecek en yüksek seri 147'lik seridir. 147'lik seriyi yapabilmek için hiç top kaçırmadan bir kırmızı ve bir siyah şeklinde oynanmalıdır. Turnuvalarda 147'lik seri yapan oyunculara ayrı para ödülü verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 http://i.imgur.com/s2gKacZ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 ben bu bilordoyu anlamıyorum zten bu heriflerin hepsi topu istediği an istediği yere atıyorlar abi ilk başlayan direkt kazanıyo bug var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Roketin en hızlı 147'si. http://www.youtube.com/watch?v=M3C7I5lRZII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 snooker bilmeyen cahil aristokrasi düşmanlarıyla aynı yerde bulunduğum için kendimden utanıyorum. bir Stephen Hendry bir Ding Junhui bilmeyenlerle aynı havayı solumamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 that blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Istakayı mı sokuyorlar topu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 abi ronnie acayip bi adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Karşısındaki herif de söğüt gölgesinde oturur gibi oturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 http://i.imgur.com/tMBIu4c.jpg asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 olm siyahı toplarını bitirmeden sokan oyunu kaybetmiyor mu ya? amerikan değil mi bu amerikan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 canlı izlemiştim bunu, feci germişti. Bundan bir önceki oyunda yine 147 deneyip ucu ucuna kaçırmıştı. Hırs yapmıştı Rocket belli asdfsd 147 yapan 40k pound alıyor bu arada federasyon tarafından, en büyük yetenek ödülü gibi bir şey sdfsd 100 seriye de ödül veriliyorda cuzi bir şeydi. imamizer said: olm siyahı toplarını bitirmeden sokan oyunu kaybetmiyor mu ya? amerikan değil mi bu amerikan İngiliz bilardosu Snooker en basit anlatımıyla, çok daha zor ve piyasadaki en zor bilardo türü esasen. Bu oynayan adamların ne kadar manyak olduğunu özellikle oynayınca anlıyorsun. Amaç işte bir kırmızı bir renkli sokarak masayı bitirmek. 14 kırmızı var, bir kırmızı sonra istediğin renk. Her rengin puanı var. 2 sarı, 3 yeşil, 4 kahverengi, 5 mavi, 6 pembe, 7 siyah işte. Renkli topların yerleri var, masadaki kırmızılar bitene kadar her renkli top çıkartılıp yerine koyuluyor. Yeri kapalıysa en yakın boş rengin yerine koyuluyor vs. Kırmızılar bitince puan sırasına göre hepsini sırayla sokuyorlar sonra renklilerin. Toplar daha ufak, masa amerikan'ın 2.5 katı daha büyüktü yanılmıyorsam. deliklerde amerika'nın yarısına yakın küçüktü sanırım. Top sokmak inanılmaz zor, onun dışında topu istediğin yere göndermek 4-5 katı daha zor vs... Kolay değil kesinlikle, beylikdüzü'ne ilk geldiğinde eurosport'tan gaza gelip paso oynuyordukta ona rağmen top kontrolünde eh işteydik, sokamıyorduk zaten şans oluyordu genellikle asdfsd Ama ondan sonra Amerikan'a geçince master pro plx oluyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Ha bir de 1955'ten beri kayıtlı sadece 109 tane 147 serisi var. İşin ne kadar kasınç ve zor olduğunu bu bile başlı başına ispatlıyor. Gerçi kayıtlar 1982 de tutulmaya başlanmış yanılmıyorsam da fark etmez, o bile fazlaca geniş bir zaman dilimi asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 ronnie kadar bi tek neil robertson'ı seviyorum ya. adam gamer bi de, bi ara reckful'u falan takip ediyordu twitterda görünce şaşırmıştım baya ama şu an bırakmış galiba sdf edit: reckful yok ama kripp varmış onu da yeni gördüm :D edit2: oha altlara indikçe vman7, kungen, dyrus falan çıktı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Robertson baba adamdır ya, Rocket'ten sonra en sevdiğim benim de sdfsd Son zamanlarda düştü bayağı formu gerçi de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 neil zibidi bebe ya, roketin sağlı sollu koymaları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 sulocum uzun zamandır sakin takılıyordu parası mı bitti noldu çoşup 147yapayım demiş =) severim süloyu snookerın bohemliğinden kurtardığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 bi çinli var sevmiyorum o lameri hiç, bi de şişko var onu de sevmem. sullivan iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Resmen rape olmuş. Bunu izlememiştim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Higgins ve sullivan akar Bi de ding cok efendi Judd mis neil miş yeni yetme bebeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Rocket bıraktığı gibi ortalığı Judd alacak ama, 10 numara adam tarzına hastayım. Tek sevmediğim yanı aşırı şanslı, şansı bazen cidden sinir bozuyor desteklesen bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 http://i.imgur.com/EL8c2IZ.jpg http://i.imgur.com/vBEVlqc.jpg guzel foto :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 pascalnouman said: Higgins ve sullivan akar Bi de ding cok efendi Judd mis neil miş yeni yetme bebeler 16 yıllık pro adama da yeni yetme demek güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 16 yıldır takip ediyosun galiba yoksa çok saçma bi yorum olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 ben 16 yıldır takip etmiyorum da sen hiç etmemişsin belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar