Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Snooker Brake

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

break yapıyo adam ahesli ahesli

https://www.facebook.com/video.php?v=766824530129748

açıklaması

Bir oyuncunun karşı tarafa oynama fırsatı vermeden sürekli oynaması durumuna da 'brake' (seri) adı verilir. Bu durumu yaratabilmek için hiçbir topu kaçırmamak ve hiçbir faul yapmamak gerekir. Snooker'da yapılabilecek en yüksek seri 147'lik seridir. 147'lik seriyi yapabilmek için hiç top kaçırmadan bir kırmızı ve bir siyah şeklinde oynanmalıdır. Turnuvalarda 147'lik seri yapan oyunculara ayrı para ödülü verilir.

Sosyal ağlarda paylaş

canlı izlemiştim bunu, feci germişti. Bundan bir önceki oyunda yine 147 deneyip ucu ucuna kaçırmıştı. Hırs yapmıştı Rocket belli asdfsd

147 yapan 40k pound alıyor bu arada federasyon tarafından, en büyük yetenek ödülü gibi bir şey sdfsd 100 seriye de ödül veriliyorda cuzi bir şeydi.

imamizer said:

olm siyahı toplarını bitirmeden sokan oyunu kaybetmiyor mu ya?

amerikan değil mi bu amerikan

İngiliz bilardosu Snooker en basit anlatımıyla, çok daha zor ve piyasadaki en zor bilardo türü esasen. Bu oynayan adamların ne kadar manyak olduğunu özellikle oynayınca anlıyorsun.

Amaç işte bir kırmızı bir renkli sokarak masayı bitirmek. 14 kırmızı var, bir kırmızı sonra istediğin renk. Her rengin puanı var. 2 sarı, 3 yeşil, 4 kahverengi, 5 mavi, 6 pembe, 7 siyah işte.

Renkli topların yerleri var, masadaki kırmızılar bitene kadar her renkli top çıkartılıp yerine koyuluyor. Yeri kapalıysa en yakın boş rengin yerine koyuluyor vs. Kırmızılar bitince puan sırasına göre hepsini sırayla sokuyorlar sonra renklilerin.

Toplar daha ufak, masa amerikan'ın 2.5 katı daha büyüktü yanılmıyorsam. deliklerde amerika'nın yarısına yakın küçüktü sanırım. Top sokmak inanılmaz zor, onun dışında topu istediğin yere göndermek 4-5 katı daha zor vs...

Kolay değil kesinlikle, beylikdüzü'ne ilk geldiğinde eurosport'tan gaza gelip paso oynuyordukta ona rağmen top kontrolünde eh işteydik, sokamıyorduk zaten şans oluyordu genellikle asdfsd

Ama ondan sonra Amerikan'a geçince master pro plx oluyorduk.
Sosyal ağlarda paylaş

ronnie kadar bi tek neil robertson'ı seviyorum ya.
adam gamer bi de, bi ara reckful'u falan takip ediyordu twitterda görünce şaşırmıştım baya ama şu an bırakmış galiba sdf

edit: reckful yok ama kripp varmış onu da yeni gördüm :D
edit2: oha altlara indikçe vman7, kungen, dyrus falan çıktı sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...