bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 tikkyler makyaj güzeli oluyor abi ya.1 parmak kalınlığında pudra var. Ama alternatif tipler öyle değil.Sadece rimel sürüyorlar. Saçlar dümdüz simsiyah giyiniyorlar alllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh ffffffffsss *!ağzının suyu akar*[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 kocum felaket istteysen en boktan yere gotursen 100 ortadersen 150 mega dersen 350 ben sana oyle soyliyim olacak is degiller bu devirde alternatif olacaksin hele hele yasin 26-27 se akmerkeze girersin 1000lersin cikarsin ben diyim teeeeey[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Arkadaslar rica edicem olayi baska yerlere cekmeyin ; bi tikkynin gunde ne kadar yedigiyle konumuzun ne alakasi var ?[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Sorun insanların nelerden kendi zevkleri yüzünden nefret ettiklerini anlamamaları ve başka insanların zevklerini aşağılamaları. Ha her türlü grupta sırf olayın suyunu çıkarmak, bir gruba dahil olmak, bir çeşit (özentilikle harmanlanmış) hava yaratmak için uçlara doğru kayan insanlar var. Ama yapılması gereken istiyorsanız bu insanları aşağılamak, bu insanlarla ilgili herşeyden nefret edip, onların yaptığı herşeyi kötüleyip, onlara ve onların huylarına benzeyen herşeyden korkup yine onları dışlamak değil. Yani eğer onlar işin abartısına kaçıyorsa, sizde tepkilerinizle işin abartısına kaçıyorsunuz.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Narin, aslında gerçekten doğru bir noktaya değinmiş. Kalkıpta insanların içten içe istedikleri halde çevreleri tarafından "concon musun lan sen?" gibi lafları yememek için böyle efendime söyleyeyim laila' ya gitmeyi kötüleyen tommy marka giyimlere laf atan insanlar çok. Bu kişiler aslında toplum içinde bulundukları mevkiyi korumaya çalışan insanlar ama bunu yaparken de tamamen kendileri olmaktan uzaklaşıyorlar. Ha! ama şöyle bir gerçekte var ki.. eğer sen cidden popüler insanların bulunduğu bir ortamda yaşıyorsan. Onlar gibi giyinmezsen, onların izlediğini izlemezsen, onların takıldığı yerlere takılmazsan o insan grubundan dışlanırsın. İşte bazılarımızın pöpüler kültürden nefret etmesinin asıl nedeni bu.(biri de ben oluyorum)Çünkü pöpüler kültür, insanları kendileri olmaktan uzaklaştırır, onları trend olan şeylerin kölesi yapar ve hayatlarını onun üzerine kurar atıyorum... İşte sen bu t-shirtü giy ortamda fark edileceksin, bu arabayı al hayatına yeni br anlam katacak, şu joleyi kullan bambaşka bir insan olacaksın. Bence her insan ne istiyorsa onu yapmalı ama asla sırf toplumdan dışlanacam diye zorla yaptırımlara girmemeli. Sonuçta bütün millet uçurumdan aşağıya atlasa sizde mi atlayacaksınız? Hayat kısa keyfini sürün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: green_martian, 15 Ocak 2005 23:32 tarihinde demiş ki: populer kulturu begenen insanlar genelde yuzeysel ve suru psikolojisi icerisinde olduklarinda digerleri bu kitleye tepki olarak populer kulturden uzak durmayi tercih ediyolar dogal bi tepki denebilir(etki - tepki) aha tam anlamıyla budur :tup: deadskin'in dediği dışlanmak korkusuyla abuk subuk iş yapanlardansa popüler olan bizden değildir diyen adamı seçerim, en azından onun ileriki zamanda bundan kurtulma şansı var. :-P bir de asıl çatlak soru şu; popüler kültür diye geçen olgu, televizyonlarda vs. çok yer aldığı (bir bakıma dayatıldığı) için mi çoğunluk peşinden gidiyor, yoksa çoğunluk peşinden gittiği için mi çok yer kaplıyor? bence 2. sinin ortalaması daha yüksek.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bence her insanın bazı prensipleri olmalı ve onlara göre yaşamalı.örnek vermek gerekirse bazı pop şarkılar beni eğlendirse bile kesinlikle pop albümü almam.çünkü pop müzik bence sanat değildir ve değersizdir.yani masaya vurup ritim tutarakta eğleniyorum ben ama bunu albüm yapıp satsam kimse almaz hehe.beni eğlendiren her müzik kalitelidir diye düşünemem bu yüzden.böyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bence popüler kültür insanin kendine yakisani giymesidir.ya yaa...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Chiptech, 15 Ocak 2005 21:41 tarihinde demiş ki: ya şöle bişey var. mesela tommy de bi tshirt 75 milyon diyelim. Aynı kumaşa LittleBig de 20 milyon. Yani kalite aynı ama üstünde sırf TH yazıyo diye yada bi desen var diye fiyat 2 ye 3 e katlanıyo. ondan böle şeyler oluyo olabilir eğer bişiy pahalıysa muhakkak bi nedeni vardır.. her alanda satılan ürünlerde geçerli bu araba olsun,elektronik eşya olsun, kondom kaput olsun, kıyafet olsun.. sadece th diye değil bu...[signature][hline]all your base are belong to us !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: reyou, 16 Ocak 2005 11:11 tarihinde demiş ki: eğer bişiy pahalıysa muhakkak bi nedeni vardır.. evet, satıcı kişisi kazıkçının teki olabilir mesela.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 eğer bişiy pahalıysa muhakkak bi nedeni vardır sözü bence pek doğru diil.Ama eğer Kartal la BMW yi kıyaslarsan o zaman doğru...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerubim Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 populer kültür diye birşey yok bence. bir kere popüler olan şeyleri bir araya getirin, sonra ortak özelliklerine göre kategorize etmeye çalışın, toplayın çıkarın bölün çarpın bakalım bir kültür oluşturabiliyor musunuz. populer kültür diye birşey yok, stereotipler var. toplum yada belki medya tarafından oluşturulan kalıplar. tikyler ne kdr stereotipiklerse (yani belli kalıplar dahilinde yaşıolarsa: lailaya gimek, gucci giymek, etc.) bir kapıcı karısı da basma eteği, hafta da bir gittiği yan komşusunun günüyle o kdr stereotipik işte. olaya bu çerçeveden baktığınızda zaten bir mankenle, bütün gün evde oturup akşamüstü kadın programları seyreden bir pencere gülü arasında hiçbir fark göremiyorsunuz. tommy de giyerim tikky de değilim diğen arkadaşlar, haklısınız, doğru ve güsel söylüyorsunuz. ama imaj meselesi demeden edemiyorm. siz sokakta yürürken insanlar sizi üzerinizdeki tommy ye göre algılayıp değerlendiriyorlar. ha sokaktaki insandan bana ne diyorsanız ona birşey demiyorm ztn. ama demeyin, çünkü sokaktaki insanın napacaı hiç belli olmuyor. ha "populer kültür" için yapılabilecek birşey var mı? bence yok. ama istanbul life okuyun, yeni ve popüler mekanları ögrenin gidin. haysiyetli yemek yiyin, kaliteli kahve için. kalanını da sallayın.[signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes"" Fedor Dostoevsky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: EagleEye, 16 Ocak 2005 06:52 tarihinde demiş ki: bence her insanın bazı prensipleri olmalı ve onlara göre yaşamalı.örnek vermek gerekirse bazı pop şarkılar beni eğlendirse bile kesinlikle pop albümü almam.çünkü pop müzik bence sanat değildir ve değersizdir.yani masaya vurup ritim tutarakta eğleniyorum ben ama bunu albüm yapıp satsam kimse almaz hehe.beni eğlendiren her müzik kalitelidir diye düşünemem bu yüzden.böyle işte. Kusura bakma ama bu fikir bana biraz yanlis geliyo.. Seni eglendirdigi halde biseyi yapmiyosun neden ; cunku kafana kazimissin : pop kotudur , pop kotudur die .. Ne gerek var buna ya ? Egleniosan dinle canimin ici , dunya kisa ancak eglendigin yanina kalir , kimse arkandan " helal olsun 1 tane bile pop sarkisi dinlemedi , kendini tuttu , cok prensipli adamdi " demez , ancak eglendigin yanina kar kalir.. He ; bu muzigi dinlerken kendini cok rahatsiz hissediosan orasi ayri ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 benim öyle bir karşıtlığım yoktur...adamın maddi durumu çok iyidir alır ama ortamlara girmek için para yediren ne kadar harcadığını anlatan tipler var öylelerinide burda harcıyorlar :)[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar