applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 yarım saat önce bu detaylar yoktu, son dakika geçti işte ne kızıyon lel
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 hemen atlama her okudugun flas habere keke gibi.
Esh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 forgiver said: arkadaşım biz planımızı 5+3 e göre yaptık tarık çamdal ı aldık satalım mı imdi vücudunuzdaki güzel yerlere monte etmek için de kullanabilirsiniz bence. negzel okuttular kazmayı ya
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 onun Tarık 'JOKER' Çamdal diye bir infografiği var sadasfasf en çok depar atan 4. eskişehir futbolcusu, en cok sağ kanat oynayan eskişehirli falan diye infolar var asdasfsa 5 küsür milyon verilen adamın 0 gol 0 asisti olunca adamlar onları yazmıs, tarık denilince tekrar tekrar aklıma geliyor gülüyorum
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Abi caner de bi aralar çok sikkoydu ya durun bakalım belki 5 sene sonra pfff.
unity Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 aahah heyecan yapmis tipler. bjk yi 2 defa satin alir 3 kere satar Galatasaray ekonomisiyle. dagilin simdi.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 hah buldum. tıhıhı son madde ile övünmek :( :(
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 kim yapmis ki bunu? ovunulen bisey de yok, istatistik cogu iste.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Transfer yapıldığı gün ya da ertesi gün yayınlanmıştı bu. hani bi adam alırsın, su kadar maç oynadı, bu kadar gol attı, bu kadar asist yaptı, bu kadar kupa kazandı, su kadar kart gördü falan diye yazarsın ya. 5 milyonluk adamda yazacak bişey olmayınca bunları yazmıslar üstüne de JOKER demişler. bilal'e anlatır gibi anlatınca komik olmuyor ki :(
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 yahu klup mu yayinladi resmi siteden, kim yapti, ne oldugu belli degil. komik mi komik, tamam da, sanki cok muhtesem adam aldik aha bunlar da istatistikleri diye aciklama yapilmis gibi anlatiyosun.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 burda sadece klüplerin yaptığı şeylere mi gülüyoruz ? resmi değilse gülme mi diyorsun ? ok
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 gulme demiyorum, hobi olarak gene gul, ama aptal olma. o da fazla bi beklenti oluyo galiba, ozur dilerim.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 oooo sen de hemen seviyeyi düşürüyorsun zevki çıkmıyor ki
Esh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Asffsd olm 8 yemedik diyen cocukla ugandada bile dalga gectiler, onun da kuluple alakasi yoktu. Bunlara gulunur gecilir. Bence fenerli yapmistir o istatistigi
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 besiktaslilarin anlayacagi seviyeye dusurememisim ama hala.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 tuttuğu takımların insanların zeka seviyesini etkilediğini düşündüğün tezini kanunlaştırırsan belki bir Nobel de sen alabilirsin. iyi çalışmalar, lütfen bundan sonra altında resmi imza olmayan şeylere de gülmeyin bu forumda
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 tuttugu takima gore degil, takim tutma seviyesine gore ilerlicem, hepiniz aptalsiniz.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 http://www.ntvspor.net/haber/futbol/124145/yonetim-kurulu-karari-olmadan---?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
unity Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 28 limitinin gecersiz olmasini istemisiz; zenginlik boyle bir sey seneye transfer butcemiz baya genis olsa gerek. unal basgan geri gelirse zaten dadindan yenmez.
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 applev0dka said: FLAŞ!.. Galatasaray Kulübü, yeni yabancı kararının iptali için Tahkim Kurulu'na başvurdu! haaayydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ulan kıçını yırttı gs kalksın yabancı diye, kalktı şimdi itiraz ediyor, para olmayınca yabancı alamayacaksa demek bu gerçek mi ya. rezillik. yeni yönetim rezilliğe devam ediyor.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Red said: applev0dka said: FLAŞ!.. Galatasaray Kulübü, yeni yabancı kararının iptali için Tahkim Kurulu'na başvurdu! haaayydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ulan kıçını yırttı gs kalksın yabancı diye, kalktı şimdi itiraz ediyor, para olmayınca yabancı alamayacaksa demek bu gerçek mi ya. rezillik. yeni yönetim rezilliğe devam ediyor. hem de ne rezillik, şimdi de açıklama geldi yönetim kurulu kararı olmadığı için geri çekildi diye. klüp yöneticileri yönetim kurulu kararı almadan (!) başvuru yapıyor. Sonra yönetim kurulu farkına varıp geri çekiyor kararı lel. 28 kalksın istenmesinin sebebi de 'fakirlik' suan 40 oyuncusu var gs'nin 28 kalkmazsa cebine parasını koyarak adamları yollamak gerek.
Öne çıkan mesajlar