Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
forgiver said:

arkadaşım biz planımızı 5+3 e göre yaptık
tarık çamdal ı aldık
satalım mı imdi

vücudunuzdaki güzel yerlere monte etmek için de kullanabilirsiniz bence.

negzel okuttular kazmayı ya
Mesaj tarihi:
onun Tarık 'JOKER' Çamdal diye bir infografiği var sadasfasf

en çok depar atan 4. eskişehir futbolcusu, en cok sağ kanat oynayan eskişehirli falan diye infolar var asdasfsa

5 küsür milyon verilen adamın 0 gol 0 asisti olunca adamlar onları yazmıs, tarık denilince tekrar tekrar aklıma geliyor gülüyorum
Mesaj tarihi:
Transfer yapıldığı gün ya da ertesi gün yayınlanmıştı bu.

hani bi adam alırsın, su kadar maç oynadı, bu kadar gol attı, bu kadar asist yaptı, bu kadar kupa kazandı, su kadar kart gördü falan diye yazarsın ya.

5 milyonluk adamda yazacak bişey olmayınca bunları yazmıslar üstüne de JOKER demişler.

bilal'e anlatır gibi anlatınca komik olmuyor ki :(
Mesaj tarihi:
yahu klup mu yayinladi resmi siteden, kim yapti, ne oldugu belli degil. komik mi komik, tamam da, sanki cok muhtesem adam aldik aha bunlar da istatistikleri diye aciklama yapilmis gibi anlatiyosun.
Mesaj tarihi:
Asffsd olm 8 yemedik diyen cocukla ugandada bile dalga gectiler, onun da kuluple alakasi yoktu.

Bunlara gulunur gecilir. Bence fenerli yapmistir o istatistigi
Mesaj tarihi:
tuttuğu takımların insanların zeka seviyesini etkilediğini düşündüğün tezini kanunlaştırırsan belki bir Nobel de sen alabilirsin.

iyi çalışmalar, lütfen bundan sonra altında resmi imza olmayan şeylere de gülmeyin bu forumda
Mesaj tarihi:
28 limitinin gecersiz olmasini istemisiz; zenginlik boyle bir sey seneye transfer butcemiz baya genis olsa gerek.

unal basgan geri gelirse zaten dadindan yenmez.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

FLAŞ!.. Galatasaray Kulübü, yeni yabancı kararının iptali için Tahkim Kurulu'na başvurdu!

haaayydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ulan kıçını yırttı gs kalksın yabancı diye, kalktı şimdi itiraz ediyor, para olmayınca yabancı alamayacaksa demek

bu gerçek mi ya. rezillik.

yeni yönetim rezilliğe devam ediyor.
Mesaj tarihi:
Red said:

applev0dka said:

FLAŞ!.. Galatasaray Kulübü, yeni yabancı kararının iptali için Tahkim Kurulu'na başvurdu!

haaayydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ulan kıçını yırttı gs kalksın yabancı diye, kalktı şimdi itiraz ediyor, para olmayınca yabancı alamayacaksa demek

bu gerçek mi ya. rezillik.

yeni yönetim rezilliğe devam ediyor.

hem de ne rezillik, şimdi de açıklama geldi yönetim kurulu kararı olmadığı için geri çekildi diye.

klüp yöneticileri yönetim kurulu kararı almadan (!) başvuru yapıyor. Sonra yönetim kurulu farkına varıp geri çekiyor kararı lel.

28 kalksın istenmesinin sebebi de 'fakirlik' suan 40 oyuncusu var gs'nin 28 kalkmazsa cebine parasını koyarak adamları yollamak gerek.
  • Yeni Oluştur...