DoruK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 oha lan 2015 gs highlights diye aratsak kafadan videoya girecek 4 gol atmisiz. baya baya iyi goller her biri.
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 oha la hakkat, gs 2015 best goals yapsın başlığı eleman asfdsa
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 en güzel sneijder'in 2. golu olmuş
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Burağın asisti de golü de çok güzel. Sneijderin ikinci golü EPİK. ne maç olmuş be... Sakatlık olmazsa bu kadro bu sene şamp... bakın görün.
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 aquila said: bu kupa maclarini kim yayinliyosa allah belasini versin, ne ozet var ne bisey. googlea galatasaray torku konya özet yazdım sabah 043982 tane youtube linki çıktı ve izledim. güzel yazmış balon.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 iki takımda boşuna kaleci koymuş lan. defansa +1 koysan kaleci yerine daha az gol çıkardı şu maçta asdfasd
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 sostizm said: Burağın asisti de golü de çok güzel. Sneijderin ikinci golü EPİK. ne maç olmuş be... Sakatlık olmazsa bu kadro bu sene şamp... bakın görün. afasdasf full kadro bursa ağlatmadı mı olm daha 1 hafta önce sizi, bu hafta sonu iki buçuk pozisyonla son dakikada zar zor 3 puan almadınız mı olm bu ne özgüven, 3 günde ne çabuk şampiyon olabilecek futbolu oynar duruma geldi topçularınız asdafsd
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 DarKRideR said: iki takımda boşuna kaleci koymuş lan. defansa +1 koysan kaleci yerine daha az gol çıkardı şu maçta asdfasd Abi 5 golden 4'ü jeneriklikti pek kalecilik durum yok? Hadi Sneijder'in aşırtma golünde az biraz saçmaladı Konya'nın kaleci ama ona da pek yapacak birşey yok Yine hangi blogu okudun :) Defansa +1 koysan ne? Aykut zaten Fener'de sanıyor hala kendini defansı saçma kurguluyor, Sneijder'e adam adama vermezsen yapıştırır
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 bu türkiye kupası çok iyi oldu ya.tam takım kötü oynamaya başlıyor moraller düşüyor pat atıyoruz 4-5 gol moraller tekrar tavan :D
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Liebe said: sostizm said: Burağın asisti de golü de çok güzel. Sneijderin ikinci golü EPİK. ne maç olmuş be... Sakatlık olmazsa bu kadro bu sene şamp... bakın görün. afasdasf full kadro bursa ağlatmadı mı olm daha 1 hafta önce sizi, bu hafta sonu iki buçuk pozisyonla son dakikada zar zor 3 puan almadınız mı olm bu ne özgüven, 3 günde ne çabuk şampiyon olabilecek futbolu oynar duruma geldi topçularınız asdafsd Ohooo, gene indik 9 yaş düzeyine. Real Madrid daha yeni 4 yedi şampiyon olamaz da dersiniz siz berberde, kantinde falan. ve evet afasdasf
fenn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 4 mart kupa maçı 8 mart fener maçı iyi olmadı.
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 goller ne iyiymiş lan yeni izledim. sneijder şöyle bi gol kadıköy'de sallasın da kazanalım başka bişi isteöeö dfs
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 sostizm said: Liebe said: sostizm said: Burağın asisti de golü de çok güzel. Sneijderin ikinci golü EPİK. ne maç olmuş be... Sakatlık olmazsa bu kadro bu sene şamp... bakın görün. afasdasf full kadro bursa ağlatmadı mı olm daha 1 hafta önce sizi, bu hafta sonu iki buçuk pozisyonla son dakikada zar zor 3 puan almadınız mı olm bu ne özgüven, 3 günde ne çabuk şampiyon olabilecek futbolu oynar duruma geldi topçularınız asdafsd Ohooo, gene indik 9 yaş düzeyine. Real Madrid daha yeni 4 yedi şampiyon olamaz da dersiniz siz berberde, kantinde falan. ve evet afasdasf olm real madrid maça marcelo, pepe, ramos, modric, rodriguez eksikleri ile çıktı aynı şey mi ya ahahaha tamam 9 yaş muhabbeti yapıyorum ben. yoksa galatasaray haftalardır akıl almaz mükemmel bir futbol oynuyor ben yanlış maçları izliyorum demek
fenn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 4 martın telafisi var ve bu yüzden yedek ağırlıklı çıkalım maça . 8 mart kadıköyde alalım hesabı
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Red said: goller ne iyiymiş lan yeni izledim. sneijder şöyle bi gol kadıköy'de sallasın da kazanalım başka bişi isteöeö dfs (=
fenn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Yarın 4-0 veya 5-0 istiyorum. İlk yarı prandelli ile bizi yenmek kolaydı
fenn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Kupayı perşembe oynadık diye sanırım. Haftaya cumartesi
fenn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 said: Galatasaray ile sözleşmesini uzatmayan Sneijder için sezon sonunda ayrılık çanları çalmaya başladı. Kariyerine ABD'de devam etmeyi planlayan Sneijder için Galatasaray'ın talep ettiği bonservis bedelinin 10 milyon avro civarında olması bekleniyor. Sözleşmesinde 20 milyon avroya serbest kalır maddesi bulunan Hollandalı yıldızın, sezon sonunda Florya'ya el sallaması yüksek ihtimal... Sporx sallamadıysa ::o
madcow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 bizimkiler daha maca gelmemis. tarık wow
madcow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 ahaha vermedi penaltıyı. dunkunden ne farkı var bunun?
Öne çıkan mesajlar