Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 "Tatar Ramazan" said: Llama said: Esh said: Istanbullu ol, kurt sakali birak. ya onlar ne türedi ya izmirde azınlılardı şimdi her yerdeler Bu amele modasını kim çıkardıysa abv, ulan traşlı gezmek beyefendilik yakışıklılık göstergesiydi, şimdi karıkız hep gür sakal istiyor. ErmenistanKürdistan coğrafyasında OrtaAsyalı olmak zor arkadaş:( ben de şu amcam gibi sakal bırakmak istiyorum ama o kadar çıkmıyor daha, seyrek seyrek ve açık kahverengi çıkıyor, sakalı fulllesem bırakacam ama olmuyor işte, ten beyaz, sakal çıkmıyor, hormon takviyesi mi alsam ne yapsam, kırkıma kadar tam sakal bırakamayacam bu hızla gidersem http://i.imgur.com/Mu1czTH.png
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 o amca gibi sakalın olması için önce popo kıllarının tel kadayıfı kıvamına gelmesi lazım
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 ak sakal değil, hacmen o kadar olsun istiyorum
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Red said: "Tatar Ramazan" said: Llama said: Esh said: Istanbullu ol, kurt sakali birak. ya onlar ne türedi ya izmirde azınlılardı şimdi her yerdeler Bu amele modasını kim çıkardıysa abv, ulan traşlı gezmek beyefendilik yakışıklılık göstergesiydi, şimdi karıkız hep gür sakal istiyor. ErmenistanKürdistan coğrafyasında OrtaAsyalı olmak zor arkadaş:( yaş ilerleyince zevkler değişiyor mu bilmiyorum ama ben sakal bırakmayı bıraktım. traşlı geziyorum pasparlak sdfs ben daha başlamadım...
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 sakal deyip durmayın ya, şahane sakalım vardı işe girince her gün tıraş :( hem sakallı hem çalışanlar gelip troll'lemesin, çirkinleşirim
Istari Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 ya sakal benim kalbimde bir yaradır. hem seyrek hem de sert çıkıyor.
hunty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Ohh ohh evde sabahlar olmasin. http://www.youtube.com/watch?v=YhJPcDrSb80
Öne çıkan mesajlar