Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tv vs gaming laptop

Promenader

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

hareket ettırırsen yerınden çıkıyor,
kulaklıkla dıs dünyadan ıyıce kopuyosun zaten salak bişi oluosun
kulaklıkla oyunmu oynanır aq derken bak yenıden dıyorum

pro gamersan
evet işin erbabıysan böle hayatın oyunsa ondan para kazanıosan
desktop al zaten. Al ama böle adam gibi sistem kur. Kulaklık alacağına odayı ızole et ses gecırmesın, kur 5+1 sistemini
sonra döşe etrafına ekran

bak bunu anlarım. Ama kalkıp laptopun mobilitesiyle kıyaslama.
Sadece oyuna yarar yukardakı alet, başka bi halta yaramaz. Ha feysbuk gezıyoken kulaklık takıorm o derece yalnızım dıosan o başka.

Ha usttekının aynısını laptop alıpta yaparsın, en baba gaming laptopun güzel calıstırmadıgı oyun var mı su anda? yoksa boşuna konuısuonuz zaten

offf suark.

tek derdi mobilite olan adam gelip laptop savunuo ya.

insanların önceliklerinin farklı olabileceğini algılamak bu kadar mı zor?

"gamer" dediğin adam için mobilite değil performans önemlidir.

performans olarak desktop laptop u geçer

lütfen "gaming" in ana konu olduğu konuda gamer kafasıyla düşünemiyorsan yorum yapmayıver.

hayır zaten bilgin yok boş boş sallıyorsun cidden ya
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca

1) hayır abi yerinden oynatınca çıkmıyor kart. senin pc dandik ise bu senin problemin cidden

2) yerinden oynatmıyoruz

3) fps oynayan adamım kulaklık olmazsa olmaz benim için mesela.

4) online oynayan ve insanlarla konuşan her gamer kulaklık+mikrofon kombosu kullanır diyalog kurmak için

5) single player oynayana kulaklık gerekmez o konuda ok. ama artık ekranlarda bile speaker var zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

hareket ettırırsen yerınden çıkıyor,
kulaklıkla dıs dünyadan ıyıce kopuyosun zaten salak bişi oluosun
kulaklıkla oyunmu oynanır aq derken bak yenıden dıyorum

pro gamersan
evet işin erbabıysan böle hayatın oyunsa ondan para kazanıosan
desktop al zaten. Al ama böle adam gibi sistem kur. Kulaklık alacağına odayı ızole et ses gecırmesın, kur 5+1 sistemini
sonra döşe etrafına ekran

bak bunu anlarım. Ama kalkıp laptopun mobilitesiyle kıyaslama.
Sadece oyuna yarar yukardakı alet, başka bi halta yaramaz. Ha feysbuk gezıyoken kulaklık takıorm o derece yalnızım dıosan o başka.

Ha usttekının aynısını laptop alıpta yaparsın, en baba gaming laptopun güzel calıstırmadıgı oyun var mı su anda? yoksa boşuna konuısuonuz zaten

yerinden çıkan ne ya? asdsfa hayatımda duymadım böyle bişey.

5+1 olayına güldüm baya. kulaklıkla oynamak varken 5+1 kur izole et vs saçmalamada sınır tanınmamış yine

feysbuk ne ya köylümüsün?

yukarıda da dediğim gibi sürekli seyahat vs ediyorsan anca o zaman iyi laptop. onun dışında geçiniz boş argümanları
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

ya aslında ben adama tv al gec ıkısını dedım ılk basta
tv al gec yanı.

bide desktoptan nefret edıorm :/ arka odada duruyor olu yatırrım
Aluriel said:

abi adam diyor ki ben sizin gibi saatlerce pc başında geçirmiyorum. koltukta yattığım yerden öyle her akşam yarım saat feedliyorum oyun oynadım oluyor adı. bu yüzden laptop daha iyi diyor heh

abi ne yatırımı asdfasda

napıcaz seneye fiyatı artınca bozdurup satıcaz mı? oyun oynamak için alıyorsun zaten arka odada yatıracaksan alma tabi lol
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

:D
yalnız cıdden en ıyı gamıng laptopun calsıtırmadıgı oyun var mı?
yoksa sız haksızsınız varsa ben haksızım

abi bak yine aynı yere geliyor, olay sadece çalıştırması vs değil. gaming laptop 17", benim monitorum 26" ve çok daha kaliteli. hadi mouse zaten takıyorsun da laptopa ekstra klavye gerekiyor bi de
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Suark said:

:D
yalnız cıdden en ıyı gamıng laptopun calsıtırmadıgı oyun var mı?
yoksa sız haksızsınız varsa ben haksızım

yoktur. şu an herhalde iyi kötü her oyunu çalıştırır "en iyi" gaming laptop

linkte var işte en iyilerden biri. ama meh yani.

en iyi gaming laptop'u aldıgın fiyatı desktop'a harcarsan o aleti uydu diye yörüngeye fırlatırsın öyle bir fark var sadece sdsafa

yıl 2015 'gaming laptop' lel
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Anelor said:

gaming laptop kullanıyorum. önceden desktop kullanıyordum. tavsiye ederim kaliteli bi gaming laptop alırsan desktop aratmıyor.

lütfen aldığın "gaming" laptop un speclerini, aldığın zamanı ve ödediğin parayı bi yazar mısın :D

msi gt70 aldım geçen sene.

i7 4700MQ
GTX 780M
8GB RAM
750GB 7200 RPM HDD

4000 liraya geldi diyelim. polonya'dan aldım vergi falan aldım geri o şekilde bu fiyata geldi ancak şuan aynı laptop türkiyede daha ucuz olabilir. normalde gönül ister desktop alayım ancak türkiye-polonya arası git gel yapıp duruyorum doktoraya burdan nereye gitceğimde belli değil o yüzden desktop almadım. ha harcadığım paranın karşılığını veriyo mu? gayet veriyor.

biraları bilgisayarı sırtlayıp arkadaşa gidip beraber divinity: original sin atma qeyfi güzel bişey mesela
Sosyal ağlarda paylaş

aslında trollemedim, yani gaming laptopu pc gibi de kullanabiliyorsun, aynı şekilde monitöre ve klavyeye bağlayıp. desktop mode dan çıkartıp sonra mobil şekilde kullanabiliosun da

evet o paraya uzay ussu kurulur cıdden. Ama uzay ussunun yanında bıde normal laptop alman lazım.

5kg olması kötü gaming laptopların
Sosyal ağlarda paylaş

abi açar skype üzerinden de oynarsın verdiğim sadece bi örnekti onu yapmak için almadım laptop almam gerekiyodu laptop aldım güzel bi fiyata aldım güncel her oyunu high/ultra 60 fps oynuyorum beni tatmin ediyor.

ayrıca bilgisayar toplarken genelde sadece KASA fiyatını hesaba katıyor insanlar. lütfen monitörü vs de unutmayın
Sosyal ağlarda paylaş

Anelor said:

msi gt70 aldım geçen sene.

i7 4700MQ
GTX 780M
8GB RAM
750GB 7200 RPM HDD

4000 liraya geldi diyelim. polonya'dan aldım vergi falan aldım geri o şekilde bu fiyata geldi ancak şuan aynı laptop türkiyede daha ucuz olabilir. normalde gönül ister desktop alayım ancak türkiye-polonya arası git gel yapıp duruyorum doktoraya burdan nereye gitceğimde belli değil o yüzden desktop almadım. ha harcadığım paranın karşılığını veriyo mu? gayet veriyor.

biraları bilgisayarı sırtlayıp arkadaşa gidip beraber divinity: original sin atma qeyfi güzel bişey mesela

işte abi senin durumun hareket etmeli olduğu için temiz karar laptop. tabii gönül ister 2 yerde 1 er pc yanında extra laptop olsun ama zor o kadar para ayırmak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...