Tori Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 applev0dka said: hearthstone oynayan herkes AMAZ ı izlemeli mesela tam bir ' do not try this one guy' kendisi sdsafsa az önce yine efsane mallıklarından birini yaptı dün bu postu gördüm biraz baktım WTF BEYBİ, YO MAN OMG diye diye kaç tane draftı 0-2yle retire etti, arada ya bir ya iki tane bitirip 9-3 yaptı sonra biri buna whisper attı o da ünlüymüş galiba, altta hede finished 12-2 diye geçip duruyor zaten, sen kaç kaç yaptın nasıl gidiyor gvg dedi 3 kere yaptım 9 9 9 dedi http://img0.joyreactor.com/pics/post/funny-pictures-auto-costume-legit-390084.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 abi twitchle aramızda bi problem var. izleyemiyorum takılıyo indirmiyo streami. bugün başladı. NASI ÇÖZCEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 çocukluğumda çok yaptığı eylem. abim oynar ben izlerdim, abim geçemediği bir bölüm filan olursa beni döver rahatlar öyle devam ederdi oyuna. gerekçe olarak, ben konuştuğum için dikkatinin dağıldığını söylerdi. en azından gerekçe gösterme nezaketinde bulunuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 benim amerikalı bi arkadaş var. ps'den yayın yapıyo. sözde oyun oynayıp anlatacak. kızıl saçlı taş bi manitası var. 2 dakka oyun oynadıktan sonra beliriyo iki popo sallıyo kamera karşısında sonra bizim coni 'wooah maaan 880 ppl watchin' me' çekiyo. bilmiyoki bütün keramet götte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 milletin oyun oynamasını izlemek neyse hani oyunu alcaksındır fikir edinmek istersin falan da oyunu oynarken yorum yapmasını sesler çıkarmasını şebeklik yapmasını dinlemek falan çok saçma bence zaman kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 dota ve sc2 izliyorum sadece. gerçi artık sc2 izlemiyorum pek. dota turnuvaları bana el clasico gibi geliyo ya alıyorum cips kola devam.sdfsdfsdf bi ara sc2 kaçırmıyodum ya evde tezahurat yapıyodum hadi koçum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 genellikle hearthstone ve büyük turnuvaya rastladığımda starcraft. games'e girdiğimde 15k ve üstü view varsa sc2'de, o zaman giriyorum bakıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 monoscope said: milletin oyun oynamasını izlemek neyse hani oyunu alcaksındır fikir edinmek istersin falan da oyunu oynarken yorum yapmasını sesler çıkarmasını şebeklik yapmasını dinlemek falan çok saçma bence zaman kaybı abi naptın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Oyun Videoları yayınlayan kanallara bir yenilik getirme baabında bişeyler yaptım Kalp atışlarımı real time yayınlamak gibi :) http://youtu.be/x9wEJmgavE8?list=UUF18orL9wukDZOnxkDP2L8Q Bu da kanalım :) http://www.youtube.com/user/OneydiLanOyun/featured Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 @photocu Abi tepkilerin süper lan ahahah. Bi yerde eleman yanıyo sen ağh ugh fln yapıyon ahaha imbaydı. Oyniim ben de bu oyunu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 bu lirik kim ya 24 saatte 35k$ toplamış? doctorswithoutborders charity için tabi. niye bu kadar seveni var onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 lirik ve soda en ünlü streamer'lar heralde. lirik hep yeni çıkan vs oyunları oynuyor millet de ilk onda izlemek için giriyor. manyak gibi takip edeni var. bir pewdiepie diil ama ayda temiz 50k dolar yapıyordur lirik de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 photographer said: Oyun Videoları yayınlayan kanallara bir yenilik getirme baabında bişeyler yaptım Kalp atışlarımı real time yayınlamak gibi :) http://youtu.be/x9wEJmgavE8?list=UUF18orL9wukDZOnxkDP2L8Q Bu da kanalım :) http://www.youtube.com/user/OneydiLanOyun/featured Güzelmiş videolar izlediğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 sabonis said: lirik ve soda en ünlü streamer'lar heralde. lirik hep yeni çıkan vs oyunları oynuyor millet de ilk onda izlemek için giriyor. manyak gibi takip edeni var. bir pewdiepie diil ama ayda temiz 50k dolar yapıyordur lirik de. bayık bi adam gibi geldi abi. 20. saatte olduğundan olabilir. ama gittim oynadığı oyunu aldım demek ki var bi keramet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 oo kanal paylaşılıyorsa biz de paylaşak. 5 kişiyiz, kimin kafası eserse bir şeyler atıyor işte sadfsda https://www.youtube.com/c/KaptanPandaTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Car Mechanic Simulator 2015 iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 ben izliyorum cok garip şekillere giriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Farm Simulator kraldır resmen para verip aldım.. Sabah akşam tarla sürüyorum. Hatta şu an işi öyle bi çözdüm ki tarım bakanı yapsalar tarıma çağ atlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Xaero said: Hatta şu an işi öyle bi çözdüm ki tarım bakanı yapsalar tarıma çağ atlatırım. merak etme bizimkiler de atlata atlata o hale getirdiler ya..en son ortacag a geldiydik tarimda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 honest game trailersı izliyorum ben güzel oluyo, ama komedi onlar tümüyle. oturup başkasının oynamasını sadece "oyun indirmeye değer mi" "2 saattir geçemediğim falanca yeri napıp geçerim" sorularının cevabını bulmak için izliyorum, o da max 5 dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 gerçekten oyun oynayanlar mı yoksa hehehe şakalıklar komiklikler aakikikiki memeler tarzı oynayanları mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 quill18 izliyorum ben guzel seri yakalarsam. özellikle uzerine anlatıcının "hikaye yazabilecegi" oyunların lets playleri super oluyor. CK2 falan gibi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 izlemiyorum izleyenleri de anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar