Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RBG - arena takım kurmaca

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rbg'lere - arenalara başlayalım arkadaşlar,

horde/ally - class belirtip + pvp setini şimdilik (620 full) bitirmiş olanlar battle tag verebilirse takımları burda oluşturup ortak kararlaştırılılan günlerde girebiliriz.

not: son sezon rating tecrübenizi de yazarsanız takımları eşit dağıtabiliriz.

isim verildikçe güncelleyeceğim.
Mesaj tarihi:
nepenthe#2129

3-4 item eksiğim var hala, akşam biter belkim. Son sezon rbg yapmadım da, rbg olayı ilk çıktığında 2.4k mmr vardı, 2k+ achievementlar var. 3v3, 5v5 2.2k rating'de oynuyorduk wotlk'da da.

Feral druid'im. Guardian da oynarım gerektikçe.

Horde'um bir de.
Mesaj tarihi:
Ben seti tamamladım bu arada. Gerçi izin alıp İstanbul'a geldim bir haftalığına ama pazar gününden itibaren tekrar oyun başı yapacağım :P

Tabii bu arada priesti lvl'layıp bir yandan da conq. caplemem lazım :(
Mesaj tarihi:
Xunn#2621
Horde/Mage
620'ler tam, 2 güne de bi Glad parçası geliyor.
Cata, MoP oynamadım, öncesinde bi season 2 rank 1 var. Sonra 2.3-2.4k mmr falan. Yeni class mekaniklerine çok hakim değilim henüz, trigger warning olsun bu.
Mesaj tarihi:
ildeniz#2799
Disc Priest

şimdilik iki parça 620 var bu akşam honor kasıp silahı falan değiştirmek istiyorum hatta premade yaparsak tadından yenmez, daha yeni alışıyorum bu arada henüz ne tür bir ui gerekiyor tam kestiremediğim için şimdlik decursive ve cd sayacı haricinde hiç ui kurmadım
Mesaj tarihi:
merhaba şurada ağlayayım,

abi rastgele oluşan gruplarla BG yapmak işkence ya.. kimisi çok iyi çıkıyor onları arkdaş olarak ekleyeyim diyorum unutuyorum falan sonra bg için sunucudan party topliim diyorum insanlar PvE yapmaya kaçmış hep :(

böhü..

bi de bu 620-626 eşyalara reforge çekebiliyor muyuz? çılgınlar gibi mastery çekeyim her şeye
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...