Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 ha bir de biz rüyamızda sadece işeyip uçuyoruz genel olarak. valla. basit bizim rüyalarımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 isemeyi birakin altiniza sicarsaniz ruyada, deli para varmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 İnŞ Cnm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 bu arada yilbasi biletleri cikti bayanlar baylar..50 trilyone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 dana22 said: isemeyi birakin altiniza sicarsaniz ruyada, deli para varmis.. hadi be! hem çok yalançısın :| http://www.diyadinnet.com/RuyaTabiri-3724&Tabir=b%C3%BCy%C3%BCk-abdest gerçi tam altına sçmak olmadı bu ama olsun idare edicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Rüyada Altına Kaçırmak Rüyada altına kaçırmak, zenginliğe işaret eder. Rüya sahibinin eline yüklü bir miktar para geçecektir. Maddi açıdan oldukça rahatlayacak ve refah düzeyi yükselecektir. Eğer rüyada altına kaçırdığını herkes görmüş ise, zenginliği uzun sürecek ve daha da artacaktır. İşleri yoluna girecek ve belli bir düzene oturacaktır. Rüya sahibi iş hayatında yükselme aşamasına geçecektir. Rüyada Altına Kaka Yapmak Rüyada altına kaka yapmak, altınla yorumlanır. Rüya sahibi altın sahibi olup altının değerlenmesi ile zenginleşir. Aynı zamanda rüya sahibi mal sahibi olur. Bu mal da kiraya verilerek kazanç sağlanır. Kişi, elde edeceği kazanç ile ailesine bakma yükümlülüğünü de yerine getirir. Ailede para kazanan tek kişi olacaktır. Rüyada Kaka Yapmak Rüyada kaka yaptığını gören kimse, iş hayatıyla ilgili yeni şeyler yaşar. Bir iş değişikliği olabilir ya da terfi edebilir. Bu da daha iyi imkânları sağlar. Bazı rüya tabircilerine göre, bolluk ve rahatlık anlamına gelir. Rüya sahibi sıkıntılarından kurtulur ve feraha erişir. Bazı tabircileri ise haram mala işaret eder. kaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 hayir ..simdi yine mevzu isemeli sicmali uleyn e geldi ya..eehe ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 abi burada ona gelmesi çok doğal. hem pati hem garbage. ayrıca bayağı tanımı varmış, ben o kadarı yoktur diye "büyük abdest" arattıydım affına sığınıyorum lkjhdlj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 ÜROFLOWMETRİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 -Crawler- said: Oturarak işeyin, ayakta işemeyin zararlı. Şimdi anlamazsınız tabi de ilerde prostat hastalık riskini arttırıyor. şu baya ağır yalan şehir efsanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 yazılanları okudum ve denalir haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 evet ama dworgian'ın herkese uzun uzun laf anlatmaya çabalamasına bayılıyorum sdfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 PrudenT said: evet ama dworgian'ın herkese uzun uzun laf anlatmaya çabalamasına bayılıyorum sdfkj ahah aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 bingildak ve basur konusunu mu hortlatmaya çalışıyosunuz olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Claiborne said: PrudenT said: evet ama dworgian'ın herkese uzun uzun laf anlatmaya çabalamasına bayılıyorum sdfkj ahah aynen napim susim mi adam laf ederken :( öf sadsajlasjkal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 üzülme abi biz seni böyle sevdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 cnmslar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 acilen eve its time to stop kedisi alınması lazım including 30 saniyeden fazla işeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 üç haftada bir mi çişe gidiyorsunuz olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 hala açıklanmadı nasıl oluyor bu iş damlatmıyor mu bu arkdaşlar hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 30 saniyeden az işeyenler ben erkeğim diye gezmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 ne diye gezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 bir çiş konusu 5 sayfa bulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar