Marty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 WaNTeD said: işedikten sonra taharet alıyo musunuz konuyu cekme oraya
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 WaNTeD said: işedikten sonra taharet alıyo musunuz duvara sürtüyorum ben.
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Tuvalette az vakit harcayın yatakta çok ;)
denalir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Aranızda rüyada işeyenler mi var ? Yani rüya, bilinçaltındaki sonsuz olasılıkları içinde barındıran şeyin içinde sadece işiyo musunuz?
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 sana mı sorucaz rüyamızda nabıcağımızı
denalir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Yok orda derin bi darbe var ayıltıyım dedim.
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Benim yakın dostum öyle. Bi gidiyor, ben kafamı çevirmeden dönmüş oluyor. Jet pipi diyorum kendisine. Lan arkadaş, nası o kadar hızlı işeyebiliyor aklım almıyor.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 El yikamak dahil mi buna?
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Theridone said: Tuvalette az vakit harcayın yatakta çok ;) ünlü pileyboy konuştu laskdjasklj
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 denalir said: Aranızda rüyada işeyenler mi var ? Yani rüya, bilinçaltındaki sonsuz olasılıkları içinde barındıran şeyin içinde sadece işiyo musunuz? yok, mesela aynı zamanda uçuyoruz.
denalir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Orda da derin bi darbe var ayıltıyım dedim.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 derin darbe senin beyninde bir ilüzyon. ayıl diye diyorum.
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Oturarak işeyin, ayakta işemeyin zararlı. Şimdi anlamazsınız tabi de ilerde prostat hastalık riskini arttırıyor.
denalir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Peki işeyip aynı zamanda uçarken başka neler yapabiliyosun sana dememiştim ama atladın yani yapabiliyorsunuz ?
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 burada yazılacak şey var yazılmayacak şey var. öyle rüya fln da olsa herşey söylenmez.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 hey allam. yavhehe lik adammışsın boşa diyalog kasmışım.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Dur gitmeden captain obvious luk yapayım. denalir said: Aranızda rüyada işeyenler mi var ? Yani rüya, bilinçaltındaki sonsuz olasılıkları içinde barındıran şeyin içinde sadece işiyo musunuz? denalir said: Peki işeyip aynı zamanda uçarken başka neler yapabiliyosun sana dememiştim ama atladın yani yapabiliyorsunuz ? 1. bold dan sonra 2. bold saçma. Zira x bir kişiye direk söylenmiş bir laf yokken, bir genelleme yapmışken "sana dememiştim" saçma oluyor.
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 yarım saat sıçanları anlayamıyorum, yarım saatte 7km koşulur.
denalir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Son 3 postundaki yazım yanlışlarına bi bir bak istersen, ama yinede itici olduğun gerçeğini değiştirmiyecek onlar düzelse bile.
Öne çıkan mesajlar