Zikko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 işte onu diyorum, ben kumral sevmem sarışın severime gelir bu işin sonu, o segmentteki hatunların hepsi farklı özellikleriyle göreceliliğe göre diğer insana hitap edebilir.. ama yok döver möver ayıp olur, eros baba çarpar amk Dworgian said: Zikko said: adriananın üstü diye bir durum yok orda yanılıyosunuz, hatun zaten top tier, bu kişisel zevk meselesi tabii. adriana'yı "fiziksel güzellik" olarak evire çevire dövecek tonla kadın vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 abi burada "döver" kelimesi "X kadın adriana'dan daha güzel" anlamında =) miranda kerr ezer geçer döver kırar üzer ha miranda'ya da orlando'ya yaptığından dolayı kırgınım sadlkjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Dworgian said: DA2019 said: Şu üstü tier hatunlara bi örnek verir misin, Efe? ünlülerden mi? ilk aklıma gelen miranda kerr. bayağı evirir çevirir döver. Aynı tier abi, ikisi de VS modeli. Vereceğin örneğe senin ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 aynen mesela ben de hastasıyız dedeeeeeeeeee diyerek ikisine cüneyt arkın çift tekmesi atmayı çok isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 orlando ağbimize çok yanlış yaptı miranda, üstünü çizdim miranda'nın, kendisine de söyledim "bak çok yanlış yaptın" dedim, başını önüne eğdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 No comment. Biri ezer geçer biçer döver(MİŞ) Hangisi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Bar Rafaeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 DA2019 said: Aynı tier abi, ikisi de VS modeli. Vereceğin örneğe senin ben. bende tier mesleğine/çalıştığı yere göre değil fiziksel görüntüye göre =) ve miranda ardiana üstü bir tierde bu bağlamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 DA2019 said: No comment. Biri ezer geçer biçer döver(MİŞ) Hangisi artık. Devrim de efsane, birini profesyonel foto çekiminden, birini basın toplantısı/davetten koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 DA2019 said: No comment. Biri ezer geçer biçer döver(MİŞ) Hangisi artık. tabiki miranda :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 ya bunların yanında bi de irina shayk var onu da atlamayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Mc_Lovin said: bana bunu zorla yaptırdınız, adriana'dan daha güzel kadınlar var diyenlere gelsin http://justfabzz.com/wp-content/uploads/2014/01/ADRIANA-LIMA-Victorias-Secret-January-2014-32.jpg öff :| http://creditworksusa.com/wp-content/uploads/2014/03/miranda-kerr-wallpaper-iphone.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Dworgian said: bende tier mesleğine/çalıştığı yere göre değil fiziksel görüntüye göre =) Evet birbirlerinden çok farklılar abi. Bu farkı bi biz göremiyoruz, sen görmüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Gangren said: DA2019 said: No comment. Biri ezer geçer biçer döver(MİŞ) Hangisi artık. Devrim de efsane, birini profesyonel foto çekiminden, birini basın toplantısı/davetten koymuş. O olmazsa bunu verelim Onur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 valla miranda'nın masum bir güzelliği var. daha soft diyebilirim. adriana daha sert, daha "küt" dicem de olmicak. hani miranda'nın pixel oranı daha yüksek gibi aslşdkasşk anlatamıyorum anlayamazsınız =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 adriana sadece gözlerinin renginin güzelliğiyle ve gözlerinin büyüklüğüyle döver miranda'yı, bedeninin başka bir kısmına ihtiyacı bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 bu resimde cok iyiymis. ama bu kesinlikle eski foto. 33 falan degil burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Ha, bu kadın (adriana) bir partide fln karşımıza çıkıp elimizi fln sıksa 1000 kere fln anlatırız bunu o bir gerçek "Adriana geldi tanıştı benlen mehehe" diye. Ama söylemek istediğim, yarattığı bu etkide "worldwide top model" olmasının da etkisi olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Mc_Lovin said: adriana sadece gözlerinin renginin güzelliğiyle ve gözlerinin büyüklüğüyle döver miranda'yı, bedeninin başka bir kısmına ihtiyacı bile yok işte zevkler renkler öncelikler fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 ya birakin git brezilyaya rusyaya 16 17 yasinda 1000 lerce bulursunuz bunun aynisi..gerisi kas goz bakim iste.kadinin bakimini makyajini kilik kiyafetini bana bile yapsan giderim olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 bi foto koy da gorelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Gangren said: Bar Rafaeli... örnekler çoğaltılabilinir ama bar bu sıralamada her bakımdan daha iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Marty said: bu resimde cok iyiymis. ama bu kesinlikle eski foto. 33 falan degil burda. Kasım ayındaki VS çekiminden önce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar