BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 ben jojoya başliim mi acaba hiç izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Ben geç başladığıma yandım, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 ShadowFury said: Tokyo Ghoulda sezon finali gibi ilk bölüm vardı. Şunu ilk sezonun sonuna sıkıştırsaydınız, hadi olmadı bi OVA ile filan bitirseydiniz incileriniz mi dökülürdü? O kadar aptal bi noktada kesmemiş olurlardı en azından. Kesinlikle katılıyorum.Ayrıca o opening neydi öyle :( Bakalım haftaya neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 ahahahh canımsın tokyo ghoul ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Jojo, Ansatsu Kyoushitsu ve Death Parade çıkmış, yumulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 tum male protagonistleri aynı herif seslendiriyo galiba asdf. http://en.wikipedia.org/wiki/Yoshitsugu_Matsuoka#Anime Sword Art Online as Kirito/Kazuto Kirigaya The Pet Girl of Sakurasou as Sorata Kanda No Game No Life as Sora Absolute Duo as Tōru Kokonoe Saenai Heroine no Sodatekata as Tomoya Aki izlediklerimden denk gelenler. Sora'da farketmemistim de digerleri net aynı gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Bu sezon ilk bölümden en çok saran Ansatsu Kyoushitsu oldu, çok iyi. KoroSensei tam bir Onizuka with tentacles ^^ Death Parade bu türde pek fazla anime çıkmadığı için bayağı ilgimi çekti ama konuyu iyi işleyememişler sanki ya. Pek sarmadı. Ama sürekli olarak devam edecekleri bir konu filan varsa toparlayabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Death Parade'in OP ne kadar iyiydi ya ahahah OVA'sını da izleyin bu arada http://myanimelist.net/anime/14353/Death_Billiards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Death Parade japon işi beşinci boyut sanırsam. OVA(Death Billiards) sında full yetenek ihtiyar bebe vardı, o iyiydi. Ansatsuyu okuyayım diyordum ne zamandır güzel çevirmişler, izlerim artık :d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 tokyo ghoul'u aogiri arc'ından itibaren baştan izlemem ya da mangasını okumam lazım ya. kim kimlerden baya karıştırıyorum. Tokyo Ghoul Route A - 1 owl, anteiku'daki dayı sanırım ses, saç falan aynı. sonda müfettişleri korudu falan. ama owl'dan aogiri'nin lideri diye bahsetmemişler miydi ilk sezonda? ne oldu ne bitti hiç anlamadım o kısmı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 ghoul adamlar kemikli sahneyi komple çıkarmışlar animeden. next level censorship Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 hangi sahne o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 teker teker tüm kemikleri çıkarıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 sansur degil sebebi, mangakanin aslinda boyle yapacaktim diye supervize ettigi apayri bir konusu olacak diye biliyorum tokyo ghoulun mangada olan, anime only gidecekseniz bakmayin anteikudan aogiriye katilmak icin degil karsi cikmak ve olayin derinlerine inmek icin kendi grubunu kuruyor mangayi cok salakca bitirdigi icin bakacagim animesine, belki duzgun baglar bu kez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 kantai... premise o kadar patlaki yarappim. neyse neydi o kızların silah olduğu onun gibi rezil deil en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Xenus said: tokyo ghoul'u aogiri arc'ından itibaren baştan izlemem ya da mangasını okumam lazım ya. kim kimlerden baya karıştırıyorum. Tokyo Ghoul Route A - 1 owl, anteiku'daki dayı sanırım ses, saç falan aynı. sonda müfettişleri korudu falan. ama owl'dan aogiri'nin lideri diye bahsetmemişler miydi ilk sezonda? ne oldu ne bitti hiç anlamadım o kısmı ya dede tek gözlü değil ki abi. bir sahnede 1-2 saniye gösterdiler o dedeyi, o sırada baykuş adamlarla savaşıyordu. yani aynı kişi olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Juuou Mujin No Fafnir mehmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Rolling Girls çoook güzel (tu) Dövüş sahnelerinden Kill la Kill tadı aldım. Karakterler de çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Ansatsu Kyoushitsu baya iyi. merak uyandırdı nasıl devam edecegi ile ilgili. Rolling Girls fena degil. kuroko3 u kahvaltıyla izlerim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 madcow said: Ansatsu Kyoushitsu baya iyi. merak uyandırdı nasıl devam edecegi ile ilgili. Rolling Girls fena degil. kuroko3 u kahvaltıyla izlerim artık. çok ciddi bir kurgu bekleme ansatsu'dan ama fena izleticek kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Shigatsu wa Kimi no Uso saçma sapan bitti diye düşünmüştüm geçen sezon, bitmemiş. Sevindim. Binan Koukou Chikyuu Bouei-bu Love! aşırı absürd. İlk sailor moon izlediğimdeki hissettiklerimi tamamen öldürdü... :D Assassination Classroom da fena değil. Funimation zaten kendini bir şekilde izlettiriyor da konu kötü değil hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 yeni bişeyler başlamış junketsu no maria yoru no yatterman Seiken tsukai no World Break sengoku musou bi izleyin söyleyin bakalım ii mi kötü mü hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Gizli said: Xenus said: tokyo ghoul'u aogiri arc'ından itibaren baştan izlemem ya da mangasını okumam lazım ya. kim kimlerden baya karıştırıyorum. Tokyo Ghoul Route A - 1 owl, anteiku'daki dayı sanırım ses, saç falan aynı. sonda müfettişleri korudu falan. ama owl'dan aogiri'nin lideri diye bahsetmemişler miydi ilk sezonda? ne oldu ne bitti hiç anlamadım o kısmı ya dede tek gözlü değil ki abi. bir sahnede 1-2 saniye gösterdiler o dedeyi, o sırada baykuş adamlarla savaşıyordu. yani aynı kişi olamaz abi zaten henüz öyle birşey reveal etmediler sadece kendi çıkarımım. geçen sezon sonunda dayı zaman kazandırayım diye ayaklanıp gidiyordu en son yeni izlediğim için hatırlıyorum. owl'da müfettişlerle kapışırken lethal saldırmıyordu, en son monologtan sonra birde müfettişleri koruyunca anladım. siz sezonunda takip ettiyseniz dayının sesini unutmuşsunuzdur herhalde :) ama owl aogiri'nin bossu dedikleri için kafam karıştı o yüzden. aslında erken açtım bu muhabbeti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Yoru no Yatterman; sezonun sürprizi. izleyin kesin. baya iyi başladı Junketsu no Maria; premise ortalama bence şuan 1-2 bölüm daha şans verilir. fantasy adventure chaika, shingeki no bahamut tarzı ama onlardan sonra bir level düşük kaldı Saenai Heroine no Sodatekata; prologue fena değildi. fanservice'i parody tarzı yaptıkları için dayamışlar. daha bu bölümden sonra droplamayın hemen. haftaya başlasın bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 yatterman tam kill la kill'in ekmeğini yiyelim kafası olmuş gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar