slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 30dk önce yanlışlıkla c.o.d çok değerli bir eşyayı ve salak gibi 22000g yolladım nasıl geri alabilirim.Nereye hangi bölüme mesaj atıp gmlerden yardım isteyebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 http://4.bp.blogspot.com/-yZ9s9reUW8w/UYJm5ea3bDI/AAAAAAAACtw/7u2ErkyyfIs/s1600/so%C4%9Fuk+su.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 bu kadar acımasız olma zaten moral olarak göçtüm.:( 25k değerinde bir item ve 22000g oldum ya dikkatsizlik işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 3k için mi tatava? Ben de bir 0 eksik yazdın sandım lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 yok adam hem itemi hem parayı yollamış. geri alamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 bence 3k g ye satmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 AHAHA Gecmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Oyunu sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 22bin gold 25bin gold değerinde item gitti valla atım mail geri istediğimi yanlışlıkla olduğunu söyledim ama bilmiyorum ama istiyorum onları geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Geri vermezler ama olsun, sen de Fransadan bi İşidçiye para verip Blizzard merkezini bombalatırsın, ödeşirsiniz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Neden vermesin pardon bütün kayıtlar var sonuçta matematiksel bir şey her şey kayıtlı oyunda ve yanlışlıkla olduğunu hata olduğu belirttim ne dir bu patideki negatiflik. Sonuçta ben müşteriyim ve bu oyuna yıllardır para veriyorum ve böyle bir oluşumda sanki blizzarda yıllardır Gmlik yapmış gibi vermezler sen o unut gibi olayları neye dayanarak net ve emin olarak yazıyorsunuz? bende bileyim yılladır oynarım buna benzer hataları her zaman düzeltilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 daha önce başıma geldi, hata falan yok sistemde o yüzden söylüyorum bana verdikleri cevap bu. sen adama 1 item ve 22k para gönderdin, logda bu var. hani scam falan olsa tradeden dönse veriyorlar, bende daha önce 50k kaybettim bu şekilde ticketa olumsuz döndüler. bizim olumsuzluğumuz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 slayer77 said: Neden vermesin pardon bütün kayıtlar var sonuçta matematiksel bir şey her şey kayıtlı oyunda ve yanlışlıkla olduğunu hata olduğu belirttim ne dir bu patideki negatiflik. Sonuçta ben müşteriyim ve bu oyuna yıllardır para veriyorum ve böyle bir oluşumda sanki blizzarda yıllardır Gmlik yapmış gibi vermezler sen o unut gibi olayları neye dayanarak net ve emin olarak yazıyorsunuz? bende bileyim yılladır oynarım buna benzer hataları her zaman düzeltilmiştir. E yolladığın adam da Musteri sdf. Ustune gold ve item seller diye ban bile atarlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 evet ve bunu hatayla yaptığımı dikkatsiliten oluştuğnu belirttim ve geri istediğimi söyledim ne başkaları tarafından dedim nede hack vb dikkatsizliten ötüsü şu şu kişiye bunları göderdiğimi sadece gönderdiklerimi geri istediğimi söyledim ne oyun kuralına karşı bir durum var ne karşı tarafı zora sokucak bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 gönderdiğin adamlar iletişime geçemiyor musun? wow communitysinde çok kötü adam yok, ne zaman birine fazla bir şey vermiş olsam döndü 10-20k geri vermişliğimde var, gold oyunda çok değerli bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 bunun kuralı bu abi, havale yapıp geri isteyemezsin, ya da numarayı yanlış girip farklı birine kontör vs yolladın mı geri isteyemezsin, şu an tamamen karşı tarafın insafına kaldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Adam üzüntüden ne yapacagını şaşırdı sdf. Bana özel mesaj atmış. Bosver. Gitti iste. Ic soguk suyunu devam et hayatına. Gaza gelme. Yarın obur gun " forum disından bir GM Tarafından iade edilmiştir" diye mesaj atma potansiyelin var suan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 adam koştum yollicanı söyledi fakat işte güven insanın içini kudurtuyor ve şuan offline olması olayı zaten delirtiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 altı üstü item la uo zamanları aklıma geldi mare kesilince ne ağlarlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 oyun moyun evet ama toplamda 45k yakın gold kaybetmek koyar adama. gold satışı hesabı yaparsak 200tl yakın real para kaybetmek gibi bir şey. 5bin gold 8 euro hahaha asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 45 lira 2008de mi kaldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 mulgear6 said: 45 lira 2008de mi kaldın? 5+5+5+5+5+5+5+5+5=45k gold 8+8+8+8+8+8+8+8+8=72 euro 72 euro 250tl ye yakın 2008de kalan?yoksa matematiğin 2008 demi kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 artık beyin nasıl bir kıvama girdiyse kendime mesaj atıyorum kendi mesajımı alıntı yapıyorum falan gitti iyice :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar