ajmet Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Türksat 01-12-2014 tarihi itibarı ile yeni servisleri hizmete sunmaya başlayacak nitroya bayıldım tam benlik 1. Nitro Nitro hizmetini satın alan kullanıcıların hızları 100 Mbps’ye kadar hıza 24 saat süresince yükseltilecektir. Örneğin; 01.01.2014 saat 13:01’de satın alınan Nitro hizmeti 02.01.2014 saat 13:01’e kadar geçerli olacaktır. Nitro hizmeti kapsamında yapılan veri kullanımı mevcut tarife, kampanyadan sahip olunan hız ve AKN haklarını etkilemeyecektir. Ay içerisinde en fazla 5 kez hız Nitro hizmetinden yararlanılabilir. Uygulamadan tüm Uydunet tarifelerinde yer alan müşteriler faydalanabilirler. 20 Mbps ve üzeri hızlar hız Docsis 3.0. modemlerle karşılanabilir. Docsis 3.0. modem sahibi olmayan müşterilere Nitro hizmeti sunulmayacaktır. Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. Nitro Hızı (100 Mbps’ye kadar) Satış Fiyatı (TL) 3,90 2. Kota Paketi Satışı Kullandığın Kadar Öde ve Kotalı Uydunet tarifelerine sahip kullanıcılar ilave kota paketi satın alabileceklerdir. Satın alınan kota paketi tükendiğinde kullanıcı eski tarifesi üzerinden ücretlendirilmeye devam edilecektir. Kullanılmayan ilave adil kullanım noktası sonraki aya devredilmeyecektir. Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. Kota Paketi 5 GB Satış Fiyatı 4,90(TL) Kota Paketi 10 GB Satış Fiyatı 8,90(TL) Kota Paketi 25 GB Satış Fiyatı 14,90(TL) 3. AKN Paketi Satışı Eko-Sınırsız Tarifelerdeki kullanıcılar, ilave adil kullanım noktası (AKN) satın alabileceklerdir. İlave adil kullanım noktası satın alan kullanıcılar mevcut hızlarını satın aldıkları paket kapsamında koruyacaklardır. Satın alınan ilave adil kullanım noktası aşılmadığı sürece ay sonuna kadar geçerli olacak ve ay sonunda kota yenilendiğinde sonlanacaktır. Kullanılmayan ilave adil kullanım noktası sonraki aya devredilmeyecektir. AKN Satışı 25 GB Satış Fiyatı 9,90(TL) AKN Satışı 50 GB Satış Fiyatı 14,90(TL) AKN Satışı 100 GB Satış Fiyatı 19,90(TL) 4. Uyku Yok Hizmeti Eko-Sınırsız, kotalı ve kullandığın kadar öde tarife kullanıcıları Uyku Yok hizmeti ile 00:00 ile sabah 09:00 arasında mevcut hızla yapılan ‘’download’’ ları tarifeden dolayı sahip olunan kota kullanımını ve adil kullanım noktasını etkilemeyecektir. Uyku yok hizmeti satın alındığı andan itibaren 30 gün boyunca geçerli olacaktır. Uyku Yok Hizmeti Satış Fiyatı 9,90(TL) 00:00-09:00 Arası Kota Saymama 5. Doğum Günü Teledünya kullanıcılarına doğum günlerinde 3 gün boyunca tüm Teledünya paketleri ilave bir ücret ödemeden sunulacaktır. Uydunet kullanıcılarına Nitro hizmeti 1 gün boyunca ilave bir ücret ödemeden sunulacaktır. Kullanıcıların sistemlerde kayıtlı olan doğum günleri esas alınacaktır. Kullanıcıların herhangi bir işlem yapmasına gerek olmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 paketini..once kablosunu dose de hizmet ver yayginlastir derler firmaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Aynen nitro iyimişte docsis 2.0 var galiba bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 daha yeni docsis 3 aldım zaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 3 yıl sonra superonline'ın yaptığı şeyleri ekledikleri için tebrik ederim. ülkede servis sağlayıcılar özel sektörde bile o kadar kötü ki adamların şunları c/p yapması 3 yıl sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 25 mbit'e kadar 250gb kotali alip 5 gun nitro bassam sinirsiz 10 mbit'le ayni fiyata geliyor da acaba kota yeter mi hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 uydunete laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Xenocide said: daha yeni docsis 3 aldım zaarNEREDEN ALDIN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 biz de uydunetli olabilsek biz de soylenmeyecegiz de ridvancim..bizimki kedi mundar hadisesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 abi o konuda ben de kirginim uydunete, napalim yavas calisiyolar ama cok memnunum, apartmana fiber getir fiber getir diye agladi butun ogrenciler, neyse imza topladik ettik getirdik superonline. Simdi 6 tanesi fiberden yana agliyor, taahhut de vermisler sanirim sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Fiberden döndürecek bu adamlar beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 neyi var abi superonline'ın fiberinin ağlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Ben şahsen Turkcell'den ve yeni-eski tüm grup şirketlerinden nefret ediyorum, Superonline harici hiçbirini de kullanmıyorum. Tamamen öznel bi garez yani sdf Yoksa bariz bi şekilde yavaşlattıkları ya da engelledikleri siteler hariç (Youtube falan) performans ya da erişim sıkıntım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 ben türkiyeden almanya'ya mmo'da fps'de 40 pingi sadece superonline ile aldım valla. türkiyede asla göreceğimi tahmin etmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 45 aldim ben uydunetle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 servisler güzel de fiyatlar pahalı. o kadar fiyat farkı veriyor olduktan sonra tarife değiştirirsin ne nitrosuna gerek kalır ne AKN'den çekersin. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 ben muhtemelen ayın başında alırım nitroyu steam da indirilecekleri indiriim ogun , sonra kalan akn beni ayın 20 sine felan goturuyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 BalisticGel said: Xenocide said: daha yeni docsis 3 aldım zaarNEREDEN ALDIN? sfgsdf melih detected. uydunet bayiinden aldım 60 tele. taksitli maksitli hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Kablosuz değil sanırım. Bende 2.0 kablosuz var tek anten çekim gücü felaket kötü. http://www.hepsiburada.com/liste/netmaster-cbw-383z4-docsis-30-80211n-300-mbps-kablosuz-voip-uydunet-modem/productDetails.aspx?productId=bd300481&categoryId=3009802&SKU=BD300481 Şunu mu alsam diyorum bilemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 O linkledigin var bende sanirsam kablosuzu en kotu, hatta direk kapattim wireless ve dhcp'sini eski Airties ADSL modemimi kullaniyorum router olarak ev icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Ekstra akn disindakiler cop abi. Yani 50mbit kullaniyorum , 10mb/s downloadi hdd yazamaz zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Esh said: Ekstra akn disindakiler cop abi. Yani 50mbit kullaniyorum , 10mb/s downloadi hdd yazamaz zaten :P Emin misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 7200 RPM Sata 2 ve 16 Mb ön belleği olan disk 120 Mb'a yakın çalışıyor. 5400 RPM Sata 2 ve 8 Mb ön belleği olan disk ise 60-70 Mb arası çalışıyor. denmis..ssd ye bile gerek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 yaşasın QoS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 uyku yok ve kota satın almanın gelmis olması super oldu. ay sonuna yetmeyen zamanlarda cok sık olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar