Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uydu Net Yeni Servisler

ajmet

Öne çıkan mesajlar

Türksat 01-12-2014 tarihi itibarı ile yeni servisleri hizmete sunmaya başlayacak nitroya bayıldım tam benlik

1. Nitro

Nitro hizmetini satın alan kullanıcıların hızları 100 Mbps’ye kadar hıza 24 saat süresince yükseltilecektir. Örneğin; 01.01.2014 saat 13:01’de satın alınan Nitro hizmeti 02.01.2014 saat 13:01’e kadar geçerli olacaktır.

Nitro hizmeti kapsamında yapılan veri kullanımı mevcut tarife, kampanyadan sahip olunan hız ve AKN haklarını etkilemeyecektir.

Ay içerisinde en fazla 5 kez hız Nitro hizmetinden yararlanılabilir.

Uygulamadan tüm Uydunet tarifelerinde yer alan müşteriler faydalanabilirler. 20 Mbps ve üzeri hızlar hız Docsis 3.0. modemlerle karşılanabilir. Docsis 3.0. modem sahibi olmayan müşterilere Nitro hizmeti sunulmayacaktır.
Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.

Nitro Hızı (100 Mbps’ye kadar) Satış Fiyatı (TL) 3,90

2. Kota Paketi Satışı

Kullandığın Kadar Öde ve Kotalı Uydunet tarifelerine sahip kullanıcılar ilave kota paketi satın alabileceklerdir.
Satın alınan kota paketi tükendiğinde kullanıcı eski tarifesi üzerinden ücretlendirilmeye devam edilecektir.
Kullanılmayan ilave adil kullanım noktası sonraki aya devredilmeyecektir.

Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.

Kota Paketi 5 GB Satış Fiyatı 4,90(TL)
Kota Paketi 10 GB Satış Fiyatı 8,90(TL)
Kota Paketi 25 GB Satış Fiyatı 14,90(TL)

3. AKN Paketi Satışı

Eko-Sınırsız Tarifelerdeki kullanıcılar, ilave adil kullanım noktası (AKN) satın alabileceklerdir.
İlave adil kullanım noktası satın alan kullanıcılar mevcut hızlarını satın aldıkları paket kapsamında koruyacaklardır.
Satın alınan ilave adil kullanım noktası aşılmadığı sürece ay sonuna kadar geçerli olacak ve ay sonunda kota yenilendiğinde sonlanacaktır.
Kullanılmayan ilave adil kullanım noktası sonraki aya devredilmeyecektir.

AKN Satışı 25 GB Satış Fiyatı 9,90(TL)

AKN Satışı 50 GB Satış Fiyatı 14,90(TL)

AKN Satışı 100 GB Satış Fiyatı 19,90(TL)

4. Uyku Yok Hizmeti

Eko-Sınırsız, kotalı ve kullandığın kadar öde tarife kullanıcıları Uyku Yok hizmeti ile 00:00 ile sabah 09:00 arasında mevcut hızla yapılan ‘’download’’ ları tarifeden dolayı sahip olunan kota kullanımını ve adil kullanım noktasını etkilemeyecektir.
Uyku yok hizmeti satın alındığı andan itibaren 30 gün boyunca geçerli olacaktır.

Uyku Yok Hizmeti Satış Fiyatı 9,90(TL)

00:00-09:00 Arası Kota Saymama

5. Doğum Günü

Teledünya kullanıcılarına doğum günlerinde 3 gün boyunca tüm Teledünya paketleri ilave bir ücret ödemeden sunulacaktır.

Uydunet kullanıcılarına Nitro hizmeti 1 gün boyunca ilave bir ücret ödemeden sunulacaktır.

Kullanıcıların sistemlerde kayıtlı olan doğum günleri esas alınacaktır.

Kullanıcıların herhangi bir işlem yapmasına gerek olmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şahsen Turkcell'den ve yeni-eski tüm grup şirketlerinden nefret ediyorum, Superonline harici hiçbirini de kullanmıyorum. Tamamen öznel bi garez yani sdf

Yoksa bariz bi şekilde yavaşlattıkları ya da engelledikleri siteler hariç (Youtube falan) performans ya da erişim sıkıntım yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...