Densiz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Binanın aşağısında sucu var. Birisi orada birşeyleri kırıyor (çekiç gibi birşey ile). Yukarıdan seyrederken 155 i arıyorumki suçüstü yapabilsinler. Telesekreter açıyor ona bas buna bas diyor. Basıyorum ve bana "telefonu açabilecek durumda kimse yok" gibi birşeyler söylüyor. Bende kapatıp yeniden arıyorumki başka bir dahiliyi deneyeyim. Yine aynı şey olunca, nete girip bulunduğum ilçenin emniyet müdürlüğü arıyorum. Orasıda bana "sağdamı kalıyor solda mı kalıyor" gibi garip birşey soruyor. Nereden bileyim nerede kalıyor? adres veriyorum işte cadde şu, mahalle şu.. Daha sonra "ozaman şurayı arayacaksın" diye başka bir numara veriyor (bunlar bizim buraya bakmıyormuş anladığım kadarıyla) Tam bu sırada hırsız kırmış oluyor, kafasını içeri sokuyor. Bende yukardan sesleniyorum "Bu saatde hırsızlıkmı yapılır lan çok soğuk". Sağa sola bakıyor. Bende "beni görsen ne olacakki?" diye yeniden sesleniyorum... Çekici sırtında kemera sıkıştırıp ellerini cebine sokup yürümeye başlıyor (malesefki kafasında kapşonu ve ağzında atkısı var) Herneyse verilen yeri arıyorum. Yarı uykulu olduğunu hayal ettiğim (belkide yanılıyorum) şahsa durumu izah ediyorum. 20-30 dakika kadar sonra da polis geliyor. Güler misin? ağlar mısın? Birde bu insanlara hayatlarımızı emanet ediyoruz... Acıdım halimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 sanane kardeşim git yat uyu sen de. niye milletin rızkıyla oynuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 ... konu dışı konusumuymuş :P. Yerim onun kazanacağını yahu. Efendi gibi çalsın. Nerede o eski hırsızlar? kilitleri açıp girerlerdi.. Çalacaksan efendi gibi çal. Zarar verme daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 sen mi komiksin olay mı saçma tam karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 155'in açmadığı çok oluyor, bi de şuna bas buna bas olayı çok saçma öyle bi numara için mahallelerin ilgili polisleri ve bunların numaraları vardı bi yerde, onları aramak lazım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Hırsızı o kadar seyrettim camdan. Haliyle samimiyetimize güvenerek işi komikliğe vurdum. 155 e ulaşamayınca netde araştırdımda biraz. Baya insan varmış bu durumdan muzdarip. Telesekreter işide tam bize yakışırdı. Ölüm kalım anında 155 arayıp telesekreteri dinlemenin keyfi bir başka olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 4 yil once aynisi basima gelmisti; hic acmamislardi o zaman ama yarim saat kadar, makine cikmamisti. Konusu vardir, 155 diye arayin cikar. Ben aradim cikti: http://forum.paticik.com/read.php?13,4938378,4938411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar