Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 akşam akşam irrite oldum sizde olun istedim.. http://www.youtube.com/watch?v=7hUqZ3YBrEg birde babası kardeşi falaan filaan ağır akpliymiş. eminim vardır tanıyan patiden bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 bu ne ve niye umrumuzda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 evet ya ergen seyredeceksem bu olmaz kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 ben izledim bunu çok eğlenceli. ağır bi kafa yaşıyo hanım kardeş. güle güle kullansın falan filaan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 çok aykırısınız hakkaten, seçtiğiniz fontta türkçe karakter olmamasından kaynaklı ş'lerde ç'lerde ariale dönmek çok aykırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 bunu noyana vericen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 kız bildiğin isyankar ergen karikatürü gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Noyanla bunu çiftleştirelim yavruları iyi paraya sirklere satarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 meme yoksa söyleyin izlemiyelim boşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 evde kapşon ve güneş gözlüğü ile takılıyosa tabi post-sürrealistim der resimler ciddi değil zaten, olamaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 http://babacimbanayumusakkuzuciz.tumblr.com/ paint 101 lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 ben cidden anlamadım? bu kızda habaer değeri taşıyan ne var? ekşide de bir dünya bu kızdan bahsetmişler. kız bildiğin ''kahrolsun sistem, sistemin çarkısınız hepiniz'' kafasında dolaşan bir ergen işte, internette çok var bunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Istari said: kafasında dolaşan bir ergen işte, internette çok var bunlardan. internet onlar icin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 memesi var. parası var. yaptığı işin ne olduğunu umursamıyoruz. meme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 would bang.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 bunu beyoglunun arka sokagina goturucen bak bakalim post surrealist nasi olunuyormus ben bilmem n saymaya basladiginda kapadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 abi ilk posttan beri millet bir memedir gidiyor da videoda hiçbirşey yok, hani ben uyarıyım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 patide var bundan bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Tori said: abi ilk posttan beri millet bir memedir gidiyor da videoda hiçbirşey yok, hani ben uyarıyım :p ben de tam onu yazacaktım. memesi olduğuna nasıl kanaat getirdiniz? videoda bir tek yüzünün bir kısmı gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 yok meme filan varsa da ac kendininkine hallen boyutundadir.kasektik subyan zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 aklıma şu geldi; http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/299/sanatsal-tartismalar-bizim-cok-hosumuza-gitti/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 anlamadım ne var bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 niye bizim de irite olmamızı istedin bence bunu cevaplamalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Istari said: aklıma şu geldi; http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/299/sanatsal-tartismalar-bizim-cok-hosumuza-gitti/1 bu youtube di mi? Kaç sene önceki ekran görüntüsü acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 ShadowFax said: bu youtube di mi? Kaç sene önceki ekran görüntüsü acaba 2007 filan olması lazım, verdiğim 2. linke tıklarsanız olayı belki daha iyi anlarsınız. neyse... ya da unutun gitsin. ''Bir arkadaş youtube' a tam 10 dakika süren sesi olmayan görüntüsü olmayan bir video hazırlayıp koyar, yani bomboş bir 10 dakikalık siyah ekranlı video. Asıl komedi yorumlarda başlar. 3 yorum ve sonuncusu ilk iki yorumdan tam 8 ay sonra bombayı patlatır. (5. dakikadan sonra arada arada sesler geliyor, sonuna kadar izledim, yapana helal olsun)'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar