VazgectimSenden Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Değerli Arkadaşlar; Yıllardır bu foruma üyeyimdir çok yazmasam da girip girip yazılanlara göz atar okurum. Paticik.com a özel gerçek anlamda çok uygun fiyatlarla ürün bulabileceğiniz alışveriş sitemiz http://www.Bulabilirim.com dan yapacağınız 40 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılmak üzere 10 TL indirim kodunu sizlerle paylaşıyorum. İndirim Kodu : CFWG GWAQ RSRM WDMW Not : Kodda sıkıntı yaşanması durumunda kod yenilenecektir. Herkese keyifli forumlar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 o nickin değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Aslında insanlara karşı önyargılı falan değilimdir ama senden nefret ediyorum. Nedeni sanırım o eskiden download ettiğimiz şarkılar içinde geçen jingle sebebiyle galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VazgectimSenden Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 vaperon said: Aslında insanlara karşı önyargılı falan değilimdir ama senden nefret ediyorum. Nedeni sanırım o eskiden download ettiğimiz şarkılar içinde geçen jingle sebebiyle galiba... Sadece en başında vardı ve 5 saniyeydi :) O dönemki band paralarını ve sunucu giderlerimizi düşündüğünüzde gerçekten hak verirdiniz. O yıllarda sınırsız band diye bir kavram yoktu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 http://www.bulabilirim.com/gitar-elektro-extreme-fliying-v-xe45bk.html şunların solağı olsada alsak,dandikte olsa 2 manyetik takar takılırdım fgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 edit 2 kere gitmiş dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 oha o paraya iyi bi gitar alırsın la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 yok abi benim iyi gitar anlayışım 1.3k dan başlıyo solağım bide :/ , o kasayı seviyom ben öyle kenarda dururdu solağını o fiyata bulsam güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 benimki de esp f250den başlıyor ama işte paranın gözü körü olsun sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 ben tanımıyorum bu nicki niye paticik'e özel kampanya yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Site patlamasın sonra e-ticarette olan olaylar ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VazgectimSenden Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 orc_lord said: Site patlamasın sonra e-ticarette olan olaylar ::o Merak etmeyin :) ... Arkadaşın yukarıda yazdığı gibi 1999 dan beri internet sektöründeyiz.. http://www.vazgectimsenden.com/basinda.asp Şimdilerde başka projelere ağırlık verdik.. Ancak internetten hiçbir zaman kopmadık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Error 503 Service Unavailable dedi bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VazgectimSenden Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 bosphorus said: Error 503 Service Unavailable dedi bana.. Ne yaparken hatayı aldınız? Şu an bir sıkıntı göremedim ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 düzelmiş şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 css yüklemiyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 ne ayaksın olm sen. www.paticik.com üyelerine özel falan. bunlar hep standart mesaj. kimi kandırıyorsun? iki kelam etmemişsin şu ana kadar uzaktan takip ediyordumlar falanlar.. hadi canım.. hadi.. yemezler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 olm adam 2004 kayıtlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 haa.. pardon kardeş o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 şu linkteki ürünün http://www.bulabilirim.com/armonika-tr.html 2. ve 3. resimindeki şey nedir ne işe yarıyor cevap verebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 tirtikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Uzun yıllardır üye 50 post kasmış diss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 10 senede bende ~1000 post atmışım.Olabiliyo öyle şeyler.1000. postu hiç atmasam diyorum bi yandan da gak guk derken 1000 yapacaz böyle giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 lan sitenin UI hepsiburadanın aynısı mı yoksa bana mı öyle geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar