mascio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Selamlar, PlayStation 3'ümü sattım. Fakat yanındaki oyunlar olmadan sattım ve bazıları elimde kaldı. Aslında çoğu kaldı adam inatla istemedi bazı oyunları. Bu yüzden 150TL ücretle aşağıda saydığım oyunları toptan satıyorum. Tek tek satmak gibi bir derdim yok, kargo ücretiyle astarı yüzünden pahalıya gelir kesin çünkü. Mortal Kombat 9 Heavy Rain Batman: Arkham City Fight Night Round 4 The Last of Us Skyrim Red Dead Redemption FIFA 10 (bu bonus alıp kırarsınız artık :P) Bir adet de orijinal DualShock 3 var elimde. Tertemiz çizik bile yok. Çok az kullanıldı çünkü yeni alınmıştı ama arkadaşım amerikaya gittiğinde PS4 aldım ve öyle kaldı DS3 elimde. Fiyatı 60TL'dir onun da. İsteyen varsa pm atsın. pazarlık yapmak isteyen olacaksa da lütfen donanımhaber gibi 50 LİRA HEMEN VEREYİM şeklinde yapmayın insaflı olun asfhjkasg Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 alıyorum :0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 50 LİRA HEMEN VEREYİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 mortal kombat 9'a 20TL veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tertip34 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 psyi kaca sattın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 fat ps3 + gamepad yanında da uncharted 3 ile birlikte 400 tl ye gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 fazla iyi satmissin hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Oyunlar iyi oyunlar da, PS3 olan herkeste vardır hepsi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 kolla birlikte hepsine 75 veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 satıldı arkadaşlar çoktan. ps3'ü olanda olabilir de yeni ps3 alanda yoktur. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar