suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 bu tarz şeylere daldım şirkette.. şu ne büyük bir yürektir ya , bu nasıl birşeydir. Halden anlamamı , yoksa duyguların kaybolmaması mı.. baya duygulandım abi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Bi' kere benim de başıma geldi böyle bir olay. Benim hatunun babası pizzacı işletiyor. Müdürü. Orada çalışıyım dedim yardım ederim hem diye. Çalışma sırasında pizza veriyorlar. Dışarıda oturuyorum pizzayla. Yerken birden 2 sokak çocuğu masalara dadanıyor ama hayvani bir şekilde. Gelin dedim en büyük dilimleri verdim çocuklara. Dadanıyorlardı diye de yapmayın bakın istemiyorlarsa vermek zorlamayın dedim. Çocuklar tamam abi tamam abi diye teşekkür ettiler. Yapın yani. Yardım edin gerçekten insanlara. Yolda çocuk sizden para istiyorsa gidip yemek alın. Para vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 1500 tane oldu bu videolarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 fake and gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Ya fake falan olabilir de, böyle garip bir durum var. Almanya'da gezerken gece treni olmadığından tren istasyonlarında yattığımız dönemde bir evsiz bize de yediğinden ikram ettiydi; oturduk muhabbet ettik, inanılmaz içtendi. Arkadaşım dediğim insanların mesafelilikleri, içten pazarlılıkları falan yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 homeless in sakal boyu yetersiz. fake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 O ne guzel pizzaymis tam benlik 2.5 buyuk incecik hamur dominos extravaganza ile anca doyuyorum. Saka bir yana ben genelde bunu yapiyorum zaten dilenene para degil yemek ismarlama huyum var ozellikle yasi kucuk ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 bu baya fake and gay mış ama bunun daha bi real verisyonu var. homeles sakal boyu dizlerde ztaen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Yanlız beyler fake dediğiniz homelessın ayaklarının altı siyah katman olmuş hadi üstü başı fake vs diyelim de. Ben şahsen fake diyemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Killer said: bu baya fake and gay mış ama bunun daha bi real verisyonu var. homeles sakal boyu dizlerde ztaen link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar