blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 "Bağlı ortaklığımız TTNET A.Ş. UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının Türkiye yayın haklarını 2015 - 2016 sezonundan başlayarak 3 sezon için satın almıştır. UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçları Türk Telekom Grubu dijital yayın platformu olan Tivibu üzerinden yayınlanacaktır. UEFA ile yapılan protokol çerçevesinde açık kanalda yayınlanması gereken maçlar için ise TRT ile anlaşmaya varılmıştır."""> "Türk Telekom'dan KAP'a yapılan bildirim şöyle; "Bağlı ortaklığımız TTNET A.Ş. UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının Türkiye yayın haklarını 2015 - 2016 sezonundan başlayarak 3 sezon için satın almıştır. UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçları Türk Telekom Grubu dijital yayın platformu olan Tivibu üzerinden yayınlanacaktır. UEFA ile yapılan protokol çerçevesinde açık kanalda yayınlanması gereken maçlar için ise TRT ile anlaşmaya varılmıştır."" said: http://www.milliyet.com.tr/sampiyonlar-ligi-maclarinin-yayin---1975272-skorerhaber/ iyi marta da bitiyordu d smart tahahhüttüm.kapatırım bende asdaf baktılar trt şifre kırıyor anlaşma yolunu seçtiler AHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Tivibu iyidir Dsmarttan, PCden de izleniyor kolayca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 D-Smart'in yayın kalitesi falan iyiydi ya. Bu dallamalar ADSL veya telefon Hatti da isterler şimdi abonelik icin kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 adsl olmadan alamıyorsun zaten. bekle gör yapmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Tam da tivibuyu kapattım ha. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 ahmedinejad said: D-Smart'in yayın kalitesi falan iyiydi ya. Bu dallamalar ADSL veya telefon Hatti da isterler şimdi abonelik icin kesin. Şuan Digitürk'le birlikte yayın kalitesi en iyi olan platform Tivibu'ydu. Hatta kanal kalitesi vs. olarak çok az eksiği var. Beta döneminden beri kullanıyoruz zaten de o zamandan beri diyorum TT'nin tarihi boyunca yaptığı en iyi iş, baştan sona harika yürüttüler. Ligi alacaklardı işte de baktı Digitürk bırakmıyor trollediler. Yeni ihale açıldığı gün TTnet ligi de alacak. Zaten bu ihalede de alacaklardı o yüzden ihalesiz peşkeş çektiler elden gidecek diye, bu dönemde ligde ellerinden uçsaydı AKP'nin ağır patlarlardı yayıncılıkta asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 ne gerek var ya internette bir sürü stream linki veren siteler var şu uefa maçları dsmart a geçtiğinden beri bir sefer bile aksaklık yaşamadım uefa da açıkça yazılı bu maçlar şifresiz verilecek diye ama .. ulkesinde ne doğru düzgün çalışıyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Perşembe günkü maçlar şifreli mi olacak artık. Ne güzel şifresiz izliyorduk . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Avrupa maçları için bir sürü HD stream var. Çokta önemli değil benim için. İnternet kullanımı olmayanlar için de çok artısı olmaz. Zaten D-Smart açık kanal olarak Star'ı kullanıyordu. Bunlar da TRT yi kullanacak. Önemli olan kaç maçı şifreli kaç maçı açık kanal TRT de verecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Güntekin, Emek Ege, Ali Ece, Banu Yelkovan'la falan anlaşmaları da var Tivibu'nun ki maçları da tahminen bu ekip anlatacak yine sdfasd Bu arada maç yayınları şuan ki gibi olmaz, tahminen çok daha fazla maç açık kanalda olacak. Çünkü babam gelince mesela sordum böyle böyle diye de bize çok kötü olacak dedi. Tivibu'nun patlamasına bile yol açabilir dedi. TTnet şuan ülkenin her tarafına internet çekebiliyor. Ama Tivibu götüremiyor. Tivibu'nun kusursuz çalışması için öncelikle fiber internete ihtiyaç var ve şuan TR deki en büyük fiber altyapısına sahip olmasına ve sürekli geliştirmesine rağmen %90 civarına halen götüremiyor. Hani şehirlerde sıkıntı yok, 6 ayda bütün büyük şehirlere fiberi döşeyebilir ama özellikle şehir dışı alanlarda çok büyük sıkıntılar çıkıyor. tivibu stabil çalışma için çünkü 4mbit internet istiyor. Bunu TTnet normalde aldığınız internete + 4 hayalet hız ekleyerek yapıyor. Örneğin bizim internet 56mbit şuan ama + 4mbitte erişemediğimiz ve dokunulmaz olan Tivibu bölümü var. Kota 3'e düşse de orası sabit kalıyor. Bunu sağlamak ve müşterinin internetini bok etmemek için en az 15-20mbit arasında "sabit" hız vermesi gerekiyor ki bunu ADSL ile sağlayamıyor. Santrale olan uzaklık bile ADSL de hız düşüklüğüne sebep iken ülkede müteahhitlerin vs. bina-ev yaparken boktan malzeme kullanmasından ötürü binaya kadar internet bağlantısı sorunsuz gelip, bine içinde boku da yiyebiliyor vs... Fiber de olmuyor böyle şeyler. Bu yüzden TRT'nin açık kanallarında maç sayısı fazla olabilir. Sonuçta atıyorum işte üç büyüklerden birinin maçını tüm Türkiye'ye sorunsuz izlenebilir olarak sunamazsa ağır patlarlar. Diğer yandan insanlar çıkıp diğer maçları izlemek için efil efil Tivibu'ya da geçmezler. Türk takımlarının maçlarıyla pazarlama yapman gerek. Ama sıkıntı var. Gerçi D-smart'ı insanlar maç var diye alıyordu. Öyle diğer türlü harika, şukela diye kimsenin aldığını görmedim. D-smartlar iptal edilince internet sahibi herkes Tivibu'ya geçse onun yerine zaten yine kazanan TT olacak. Esasen açık kanallarda bile yayınlıyor olsa win-win bir de TT'nin paraya ihtiyacı da yok esasen, zaten ülkenin en çok para kazanan şirketlerinin başında geliyor. Alıp keyfen bedava yayınlayıp, reklam geliriyle bile zarar etmeyebilir asdfasd Bu arada Tivibu reklamı yapmış olacak. Halen sistemi bilmeyen çok fazla insan var. Bu tip bir şey düşünmüşlerdir tahminen, her şey tam olduğunda da direkt ligi alacaklar işte bitirecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 DarKRideR said: zaten ülkenin en çok para kazanan şirketlerinin başında geliyor. Alıp keyfen bedava yayınlayıp, reklam geliriyle bile zarar etmeyebilir asdfasd Şu kısma bir bi şeyler eklemem gerek. Kadir Has'ta spor iletişimi programına giderken Ntvspor prodüksüyon müdürü Cengiz Macar verdiği derste ŞL'nin her yıl 4 milyon liraya yakın zarar ettiğini fakat aşırı derecede yüksek izlenme oranları nedeniyle bırakmadıklarını söylemişti. Edilen zarar, kanalın toplam izlenme oranın yükselmesiyle diğer reklamların fiyatının artışı ile karşılanıyor imiş. Reklam geliriyle dahi zarar edecektir ancak senin de belirttiğin gibi TTnet için Şampiyonlar Ligi maçlarının karlılığından ziyade, genel abone sayısının artışı ile ciddi bir kazanç sağlayacaklar gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Abi Tivibu'yu gereksiz övmüşsün. Ben yıllarca Dsmart ve Digi kullandım ve son 6 aydır filan Tivibu kullanıyorum. Açıkçası özellikle Digiturk'u arıyorum. HD kanal sayısı az, olanlar da dandik. Kanal sıralaması bile fail adamların. Bunun yanı sıra tabi seç izle filan gibi güzel yönleri var ama bunu Digiturk de sağlıyordu. Kanal sayısının ve kalitesinin artmasına ihtiyacı var kesinlikle Tivibu'nun. Bir de dediğin gibi altyapı meselesi can sıkıcı. Misal Süper Lig'i alsa yalan olur, başaramaz yani. Mümkün değil. Sonuçta köy kahvesindeki adam da uydudan sorunsuzca maç izleyebiliyor ve bunu Yapmasına imkan yok Tivibu ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Bugün maçı hangi kanal veriyor biri anlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar