Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 nova nova deyip durmuşsunuz ama ondan hızlı bu haberiniz olsun :) ben parasıyla nova prime almıştım kaldırdım bunu kullanıyorum.. net daha iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 büyük ihtimalle sen parasıyla samsung da aldın. Şimdi launcher arıyosun play store'da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Vulcan_Lionheart said: nova nova deyip durmuşsunuz ama ondan hızlı bu haberiniz olsun :) ben parasıyla nova prime almıştım kaldırdım bunu kullanıyorum.. net daha iyi.. iyi de olay sadece hızı değil ki, ki zaten daha hızlı da değil novanın sunduğu özelleştirme seçeneklerinin yarısı yok resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Nova'yı note2 kullanırken yüklemiştim. Müptelası oldum. Şu an lg g2'de de kullanıyorum. (nova'yı yeterince övmemişsiniz) İyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 knock knock özelliğini kullanabiliyo musun peki şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 evet novada double tap'e turn screen off diye ufak bi app ayarlıyosun kapanıyor. zaten açılışında bi sıkıntı yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 şu an çok cazip geldi ama üşeniyorum yüklemeye , icon setleri ayarlamaya senin appi bulmaya falan sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 PrudenT said: evet novada double tap'e turn screen off diye ufak bi app ayarlıyosun kapanıyor. zaten açılışında bi sıkıntı yok sdf şunu bende merak ediyorum ya aynı şekilde açmak için ekstra bir şey gerekiyor mu nova hallediyor mu? tutorial yaz bize ^^ çeviri yok mu hacıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 açma kısmı fiziksel zaten abi sensörü var onun. novayla ilgisi yok yani. 3rd party değil. abi nova ayarlarında gestures and buttons var, orda da double tap var. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock şu minik appi indiriyosun sonra ordan seçiyosun bu kadar bitti sdf. icon set için devasa ultimateg3 diye bi şey var onu kullanıyorum ben. çeviri yok şu an sdlkfm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar