Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Yeni çıkan süper launcher arkadaşlar 1 haftadır kullanıyorum gerçekten o kadar hızlı ki,herşeyi kendi kendine kategorize ediyor,uygulama tavsiye ediyor falan, 2mbdan daha az yer kaplıyor, telefonun şarjı bile 2 güne çıktı neredeyse.. şiddetle tavsiye ediyorum,çok basit ve hızlı bir arayüzü var..tamamen ücretsiz. deneyin pişman olmazsınız..patiyi bundan mahrum bırakmayayım dedim özellikle yavaş bir cihaz kullanıyorsanız bu launcherla hayata dönecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 telefon çöktü gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 yalan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 ne bu hiç bilmiyorum cynagogen var bende ama onun gibi işletim sistemi mi bilemedim hiç fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 ya bildiğin launcher işte kurabilirsin telefonuna google play store da apus launcher yaz çıkıyor..nova,apex falan gibi ama çok daha hızlı..ram canavarı değil diğerleri gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Bi kaç ekran görüntüsü de koyaydın keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Bunun olayı da market i özelleştirmesiymiş, kurunca markette önünüze gelen uygulamaları falan değiştiriyor heralde. Bide feature gibi yazmışlar size özel hazırladık diye ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 hacı market olayı ufacıcık bi detay ya ona mı takıldın? :) telefonun ramini doldurmuyor diyorum daha ne olsun..kendide yer kaplamıyor zaten neredeyse.. o yüzden telefonunuz gerçek hızından birşey kaybetmiyor olayı bu bunun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 BalisticGel said: Bi kaç ekran görüntüsü de koyaydın keşke. telefona kurup çalıştırmak 10 sn bile sürmüyor dene,beğenmezsen silersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Normal bi launcher ile ne farki var ki , ben G3'ün stock laucherından çok memnunun mesela ve ramim falan da asla dolmuyor. Bi denedim ve koca koca simgeler hiç çezbetmedi kaçtım hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 ram dolsun. Ram niye var abi. Dolsun diye var. Ram i doldurmaması marifet değil bu arada. gerektiğinde Ram'e dolduruyorsa battery'den boşalttığı anlamına geliyor. Launcher dediğin cachelemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 zavallı dandroidciler 2-3 gb ram li telefonlarda yavaslama icin launcher fln ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 bi bitmedi kendi çapında dandroid geyiğin ha ksjdfad kath nova tavsiye ederim aynı görüntüyü daha hızlı ve akıcı yaratabilirsin, g3 launcher hantal :) kastığından değil yani animasyon hızı düşük bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 pascalnouman said: zavallı dandroidciler 2-3 gb ram li telefonlarda yavaslama icin launcher fln ahahahahha Selam Siz hangi telefonu kullanıyorsunuz? Ona göre dalga geçelim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Deneyecem, ama beğenmezsem seni bulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Gözlerim "sponsor başlık" yazısı aradı, göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Gerçekten beğendiğim için açtim topiği, reklam olsun diye değil, patiyi sevdiğim için. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 2-3 GB ramli telefonlarla kasmasın die launcher yükleniyor denmiş , kasmıyor kardeşim ne stokla ne launcherla , napmak lazım kasması için ? Trend kasan telefonsa uğraşalım biz de kastırmak için ? Not : Nova vs değil de bir zamanlar launcher pro vardı girdim baktım duruyou mu diye duruyormuş , nostalji mahiyetinde kurdum kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Shean said: pascalnouman said: zavallı dandroidciler 2-3 gb ram li telefonlarda yavaslama icin launcher fln ahahahahha Selam Siz hangi telefonu kullanıyorsunuz? Ona göre dalga geçelim. Saygılar. lumia kullanıcısıyım cok shuqur tugla kadar agir olması tek eksisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Cidden kasması için Android'e neler yapıyorsunuz merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Bi ton gereksiz launcher tema mema yükleyip 2 ay sonra ağlamaya başlıyoruz. En azından ben öyleydim Sonra 3.5 yıllık s2me format atıp ırt zırt yüklemeden düz yazılımla kullanmaya başladım 6 aydır mutluyum. Tıkır tıkır çalışıyor telefon, masaüstünde hotspot kısayolu dışında hiç eksiğim yok. Ona da üşenmezsem bi widget bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 muhtemelen kuracağın herhangi bir launcher s2'nin launcherına basar yalnız ya. bir şey kurup kaldırmakla da ilgisi yok ayrıca eskide kalmış mevzular bunlar. ha s2 de yeni sayılmaz gerçi sdfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 nova kur geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 3.5 yıl sonra şunu fark ettim ki samsungun dandik yazılımı bile bütün işimi görebiliyor telefonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 yapmayın beyler aPpLe Fan BOilar üzülecek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar