Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apus android launcher, daha hızlısı yok..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yeni çıkan süper launcher arkadaşlar 1 haftadır kullanıyorum gerçekten o kadar hızlı ki,herşeyi kendi kendine kategorize ediyor,uygulama tavsiye ediyor falan, 2mbdan daha az yer kaplıyor, telefonun şarjı bile 2 güne çıktı neredeyse..

şiddetle tavsiye ediyorum,çok basit ve hızlı bir arayüzü var..tamamen ücretsiz.

deneyin pişman olmazsınız..patiyi bundan mahrum bırakmayayım dedim özellikle yavaş bir cihaz kullanıyorsanız bu launcherla hayata dönecek..
Mesaj tarihi:
Bunun olayı da market i özelleştirmesiymiş, kurunca markette önünüze gelen uygulamaları falan değiştiriyor heralde. Bide feature gibi yazmışlar size özel hazırladık diye ahahah
Mesaj tarihi:
hacı market olayı ufacıcık bi detay ya ona mı takıldın? :) telefonun ramini doldurmuyor diyorum daha ne olsun..kendide yer kaplamıyor zaten neredeyse.. o yüzden telefonunuz gerçek hızından birşey kaybetmiyor olayı bu bunun..
Mesaj tarihi:
Normal bi launcher ile ne farki var ki , ben G3'ün stock laucherından çok memnunun mesela ve ramim falan da asla dolmuyor. Bi denedim ve koca koca simgeler hiç çezbetmedi kaçtım hemen :)
Mesaj tarihi:
ram dolsun. Ram niye var abi. Dolsun diye var.

Ram i doldurmaması marifet değil bu arada. gerektiğinde Ram'e dolduruyorsa battery'den boşalttığı anlamına geliyor.

Launcher dediğin cachelemeli.
Mesaj tarihi:
bi bitmedi kendi çapında dandroid geyiğin ha ksjdfad

kath nova tavsiye ederim aynı görüntüyü daha hızlı ve akıcı yaratabilirsin, g3 launcher hantal :) kastığından değil yani animasyon hızı düşük bence
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

zavallı dandroidciler 2-3 gb ram li telefonlarda yavaslama icin launcher fln ahahahahha

Selam

Siz hangi telefonu kullanıyorsunuz? Ona göre dalga geçelim.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
2-3 GB ramli telefonlarla kasmasın die launcher yükleniyor denmiş , kasmıyor kardeşim ne stokla ne launcherla , napmak lazım kasması için ?
Trend kasan telefonsa uğraşalım biz de kastırmak için ?
Not : Nova vs değil de bir zamanlar launcher pro vardı girdim baktım duruyou mu diye duruyormuş , nostalji mahiyetinde kurdum kullanıyorum.
Mesaj tarihi:
Shean said:

pascalnouman said:

zavallı dandroidciler 2-3 gb ram li telefonlarda yavaslama icin launcher fln ahahahahha

Selam

Siz hangi telefonu kullanıyorsunuz? Ona göre dalga geçelim.

Saygılar.

lumia kullanıcısıyım cok shuqur
tugla kadar agir olması tek eksisi
Mesaj tarihi:
Bi ton gereksiz launcher tema mema yükleyip 2 ay sonra ağlamaya başlıyoruz. En azından ben öyleydim

Sonra 3.5 yıllık s2me format atıp ırt zırt yüklemeden düz yazılımla kullanmaya başladım 6 aydır mutluyum. Tıkır tıkır çalışıyor telefon, masaüstünde hotspot kısayolu dışında hiç eksiğim yok. Ona da üşenmezsem bi widget bulurum
Mesaj tarihi:
muhtemelen kuracağın herhangi bir launcher s2'nin launcherına basar yalnız ya.

bir şey kurup kaldırmakla da ilgisi yok ayrıca eskide kalmış mevzular bunlar. ha s2 de yeni sayılmaz gerçi sdfkj
  • Yeni Oluştur...