Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kapıcısı olmayan binaya 57 tl aidat nedir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ulan bizim pasajda senede 2 kere falan temizlik yapılır, elektrik benim su benim, dükkanımın kapısına varana kadar ben siler süpürürüm hatta pasajın benim olan tarafları dahil falan (bok götürür çünkü silmezsem eğer senede 2 diyorum bak ciddi söylüyorum), dükkanda bi tane petek var -25 derecenin altına düşmezse yakmazlar benim aidatım 99 lira. 3 bin liraya yakın borcum var karı gelmiş icraya vericez diyo dedim vermezseniz adam değilsiniz.
Mesaj tarihi:
AHAHAHA ayni bizim pasaj.

66-70 arasi geliyo. Gunde 1 kere cop, baska da hizmet yok.

Ama istr binada asansor ve elektrik gideri muazzam, o yuzden yasal olarak bisey yapamiyoruz.

Kendi oturdugum binada da yoneticiyim, 20 lira aliyorum aidat, ayda 100+ elektrik 100 asansör masrafi, 120 temizlik masrafi var.

13 daire var ben vermiyorum aidat. Apartman gecen yil bana 3 yada 4k borclu cikti. Bakalim bu sene ne olacak.
Mesaj tarihi:
Theridone said:

Ama istr binada asansor ve elektrik gideri muazzam, o yuzden yasal olarak bisey yapamiyoruz.

Kendi oturdugum binada da yoneticiyim, 20 lira aliyorum aidat, ayda 100+ elektrik 100 asansör masrafi, 120 temizlik masrafi var.

13 daire var ben vermiyorum aidat. Apartman gecen yil bana 3 yada 4k borclu cikti. Bakalim bu sene ne olacak.

20 lira aidatı vermiyorlar mı?
Mesaj tarihi:
Hem o var, hem de asansör eski surekli masraf cikartiyor. Bi de boya falan isleri oluyo, o yuzden para kaciyo da kaciyo.

Kucuk para diye milletin gozune gelmiyo bence. 40 yapacam bu sene, odemesinler de aliyim avukattan guzel guzel

Tam bir emekli albay oldum sozcu gazetemi getirin
Mesaj tarihi:
Theridone said:

racial kullanaydın panpa
Mesaj tarihi:
Theridone said:

Hem o var, hem de asansör eski surekli masraf cikartiyor. Bi de boya falan isleri oluyo, o yuzden para kaciyo da kaciyo.

Kucuk para diye milletin gozune gelmiyo bence. 40 yapacam bu sene, odemesinler de aliyim avukattan guzel guzel

Tam bir emekli albay oldum sozcu gazetemi getirin

ahah harbi tam emekli albay. git biraz silecek kaldır moruk ahahah
Mesaj tarihi:
Bizim apartmanda 8 daire var. kapıcı yok, haftada 1 gün yan apartmanın kapıcısına para verip binayı yıkatıyorduk, oturanlardan biri sigortasız işçi çalıştırıyorsunuz şikayet edicem dedi onu da bıraktık.
Mesaj tarihi:
µh said:

Bizim apartmanda 8 daire var. kapıcı yok, haftada 1 gün yan apartmanın kapıcısına para verip binayı yıkatıyorduk, oturanlardan biri sigortasız işçi çalıştırıyorsunuz şikayet edicem dedi onu da bıraktık.

Sirkete verin, onlar hallediyolar bu isleri.
Mesaj tarihi:
40 tl veriyorum aidat. sadece kapıya çöp koyarsan onu atıyorlar. Su faturası ortak geliyor tüm dairelere. Aidatla birlikte onuda topluyorlar. 30-50 lira arası da su faturasından çakıyorlar. A4 kağıda çıkartıp geliyor adam
Su --- 45
Aidat --- 40 diye. Mecbur veriyoruz.
Mesaj tarihi:
200 lira veriyoruz aidat.

kuzu kuzu veriyoruz valla

Edit: Beyazıt Öztürk ve Kenan Doğulu komşuymuş ve sitelerinde 1500 dolar veya euro aidat verdiklerini okumuştum biryerde. Evsahibi olup kira gibi aidat ödeyenler var bu hayatta.
  • Yeni Oluştur...