Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Etrafta sular çekilio,

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Haberlerde gördüklerime göre Ege'de,Karadenizde, hatta venedik'te 70cm'ye kadar su çekilmeleri,alçalmalar oluo..ama haberlerde sular çekildi dio geçio....nedeni şu asya'daki tsunami olayından olsa gerek..bence..[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Mesaj tarihi:
Basınçla alakalı bişey diye duydum da neyin basıncı aklımda kalmamış...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...

Grieux
Mesaj tarihi:
Ne tsunamisi ya atış serbest masallah. Uzaktan yakından alakası yok asyadaki olayla[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
bende fark ettim izmir korfezi çekilmiş baya :P[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki:
çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan
Mesaj tarihi:
Flash TV'de Ahmet Mete Işıkara ile canlı telefon bağlantısı kurdular...Ahmet dede,yok ole bişey dedi.Spiker g.t oldu :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!

Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!

Member of AAL'05

Mesaj tarihi:
içmiştir biri[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Mesaj tarihi:
ya kıl oluyorum tv lere bu konuda. Bağlıyorlar telefonla bir profosoru yada işin ehli birini. halkı galyana getirmek için on yuz bin milyon kere tsunami ile alakası varmı diye sorup duruyorlar. Kıl spikerler ya.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
ya neyse enimde sonunda yaşıyoruz bu dünyada dikkat etmeli fakat fazla takmamalıyız[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
said:
Endoret, 14 Ocak 2005 22:28 tarihinde demiş ki:
Bağlıyorlar telefonla bir profosoru yada işin ehli birini. halkı galyana getirmek için on yuz bin milyon kere tsunami ile alakası varmı diye sorup duruyorlar. Kıl spikerler ya.

sinir oluyorum o salaklara.
adam örneğin suların neden çekilmeye çalıştığını anlatmaya çalışıyor yazık garibime,
kadın sürekli olarak aynı şeyi tekrarlıyor "istanbulda tsunami olcak mı? ha olcak mı? binlerce insan ölcek mi? şş tsunami diyorum sana.."
gibi.. sonra adam yanıtı veriyor
kadın "peki sağolun bu cevabınız için" sonra bitiriyor adama başka bi ihtiyaçları kalmıyor.

reyting olsun önemli olan o.
önemli olan istanbulda deprem olcak mı, 3.4 şiddetinde mi olcak 3.5 şiddetinde mi? tsunami olcak mı? tsunami boyutu ne kadar olcak?
e halkımız cahil, sadece ölcekler mi ölmüycekler mi, kaç şiddetinde ölcekler felan bir tek orasıyla ilgileniyor. reytingi bu tip şeyler çekiyor sadece.

ancak suların çekilmesi çok daha önemli birşey.
direk tüm dünyayı ilgilendiriyor.
bu çekilme olayı birisinin uydurması mı? altında ne var?
peki ya sular çekiliyorsa ne olcak? ne yapabiliriz?
gibi şeyler çok önemli. haberlerde halkı bu konuda da bilgilendirmeleri gerekirken sadece reytingi önemsiyorlar, sinir oluyorum.

ya da onun gibi bişi..[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
çanakkale'nin dibindeki balıkların da öldüğünü duydum ben ne kadar dooru bilemem tabi[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
Mesaj tarihi:
ayılar falanda şimdiden kış uykusundan kalkmış valla dünyada garip şeyler oluyo :P ama bi bakıma iyi suların çekilmezi buzullar eriyince gelcek olan suya sayarız[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E
Name:RocknCoke
Speciality:Mage
Server:Xigenon
Level:3x
Np:100
Clan:PaticiK
Nationality:Orc

karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
  • Yeni Oluştur...