mascio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Selamlar, PlayStation 3'ü artık hiç kullanmadığım için satma kararı aldım. Kendisi fat model olup sabit diski 500gb olarak değiştirilmiş durumda. Jailbreak falan yapılmadı. Yanında bir adet Gamepad var tertemiz durumda o da. Ayrıca Metal Gear Solid 4 Heavy Rain Batman: Arkham City Uncharted 3 The Last of Us Skyrim Little Big Planet 2 oyunlarını da veriyorum. Fiyat için 400 TL düşünüyorum. İlgilenen olursa bir PM atıversin. Görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Istanbulda var bu kasalari alanlar ben Ankarada 520TL ye okuttum 4 oyun + 2 dualshock + 2 nunchok + eye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Aslında alıp bi gta v oynayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Sadece gamepad ve/veya little big planet'i kaca satarsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 PCde olmayan exclusiveler paketi gibi olmuş, god of warla RDR de olsaydı hiç ps falan alacağım yokken alabilirdim ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 RDR var aslında kutusu yok ama kendisi disk olarak bir kutunun içerisinde duruyor hangi oyun odluğunu hatırlamıyorum. alana sürpriz olarak gitti :) lbp2 ve gamepad için de mesaj attım. konsol satıldı bu arada 500'e bu ilan hükümsüzdür :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar