patatogod Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 olay şöyle,fakirlik diz boyu olduğu için babası onu çocuk esirgeme kurumuna göndermektedir; iki görevli kendisini almaya gelmiş, zorla zaptetmekteler küçük kızı, babası çaresizlik ve gözyaşları içerisinde kıvranıyor. küçük kız ise hıçkırıklara boğulmuş bir halde görevlilerin elinden kurtulmaya çalışırken şöyle bağırıyor: ‘’baba, verme beni baba, vallahi yemiycem artık baba, istersen yemek yemem baba, baba beni verme...’’ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 küçüz kız sen misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 fakrise niye çocuk yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 bizde adet bakamayacagina gozun kestigi zaman cocuk yapmaya basliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatogod Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 sarhostum hatırlamıyorum, devlet baksın napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 hayırlısı #postcount Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 "Gerçekten etkileyici bir dram" -Akit Times Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Jaegerjaquez said: fakrise niye çocuk yapmış yoksul çiftlerin seks hayatını çok merak ediyorum ya nasıl bu kadar çok döllenebiliyorlar. hani bende çok seksi seviyorum hatta hayatımın bazı dönemleri full time seks geçiyor çok güzel aşk yaşadığım dönemler ama hiç böyle kürtaj vakam olmadı hayatımda. thanks snowballing.. sosyal sorumluluk projesimi başlatsam acaba kimsesiz çocuklar olmasın siz de snowballing yapın gelecek nesilleri güvenceye alın falan.. ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 sen mümkünse üreme zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 guaninine tükürdüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 bune la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 ginaly said: sen mümkünse üreme zaten. en az iki tane yapıcam. çatır çatır. Anneleri de dünyalar güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 onlara kim bakacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 http://meydangazetesi.org/gundem/2013/10/devletin-polisi-tecavuz_etti/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar