patatogod Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 olay şöyle,fakirlik diz boyu olduğu için babası onu çocuk esirgeme kurumuna göndermektedir; iki görevli kendisini almaya gelmiş, zorla zaptetmekteler küçük kızı, babası çaresizlik ve gözyaşları içerisinde kıvranıyor. küçük kız ise hıçkırıklara boğulmuş bir halde görevlilerin elinden kurtulmaya çalışırken şöyle bağırıyor: ‘’baba, verme beni baba, vallahi yemiycem artık baba, istersen yemek yemem baba, baba beni verme...’’
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 bizde adet bakamayacagina gozun kestigi zaman cocuk yapmaya basliyorsun
patatogod Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 sarhostum hatırlamıyorum, devlet baksın napalım
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 "Gerçekten etkileyici bir dram" -Akit Times
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Jaegerjaquez said: fakrise niye çocuk yapmış yoksul çiftlerin seks hayatını çok merak ediyorum ya nasıl bu kadar çok döllenebiliyorlar. hani bende çok seksi seviyorum hatta hayatımın bazı dönemleri full time seks geçiyor çok güzel aşk yaşadığım dönemler ama hiç böyle kürtaj vakam olmadı hayatımda. thanks snowballing.. sosyal sorumluluk projesimi başlatsam acaba kimsesiz çocuklar olmasın siz de snowballing yapın gelecek nesilleri güvenceye alın falan.. ;D
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 ginaly said: sen mümkünse üreme zaten. en az iki tane yapıcam. çatır çatır. Anneleri de dünyalar güzeli.
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 http://meydangazetesi.org/gundem/2013/10/devletin-polisi-tecavuz_etti/
Öne çıkan mesajlar