pulkas Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 https://www.massdrop.com/home Çoğu üründe Türkiye'ye kargo fiyatını falan gösteriyo.Güzel indirimler oluyo.Mesela şimdi CM Storm Quick Fire Stealth i 65 dolara satıyolar ama bunu türkiyeye göndermiyorlar. Burayı daha önce kullanan oldu mu?Linki paticikte gördüm gibi hatırladım önce ama googledan arama yaptım daha önce ne konusu açılmış nede lafı geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Az önce kulaklık aldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Holy said: Ulasti mi eline ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 diğer konuya yazmıştım. Holy said: Kulaklık geldi, canavar gibi. Yalnız gelmesi çok uzun sürüyor, 1,5 ayda falan geldi herhalde. Gerçi ben ödedikten sonra hiç bakmadım drop bitene kadar bekliyomuş sonra da bi süresi varmış falan. Şunu almıştım hatta : https://www.massdrop.com/buy/ostry-kc06?s=ostry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 haydi kuzuya gircez https://www.massdrop.com/buy/notivation-launchpad-s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Şunu koy direk ya, daha çok prim yapar sdsfsf. Account'u olmayanlar göremiyor muhtemelen sayfayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 cüzdan gibi saçma sapan bişi aldım iyi de para verdim dandikliğine göre gelmezse yakarım orayı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 o launchpadden 2 tane hibe edene ankara kalesinde sadık ustadan sınırsız cag kebap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 pascalnouman said: o launchpadden 2 tane hibe edene ankara kalesinde sadık ustadan sınırsız cag kebap düşünmem lazım, cazip teklif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Ben burdan samson meteorite mikrofon da aldım, bakalım ne zaman gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 ne zaman aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 2 gün oldu siparişi vereli, hala açık olabilir drop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 benim ki de 2 gün sonra bitiyormuş parayı da o zaman çekiyorlar sanırım pending statüsünde duruyor şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 defter ve türevlerine baktım da pahalı değil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 pahalı tabii ki de abi o deri kaplı olan çok hoşuma gitti, ama o da çok pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 almadan sağa sola bakıyor musunuz? çoğu item internetin sağında veya solunda daha ucuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 almadan once once sola sonra saga sonra tekrar sola bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 https://www.massdrop.com/buy/the-ridge-wallet bundan almıştım önceki dropta, tavsiye ederim. hepsi baya güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 bunun aliminyumundan aldım işte ben de ama çok geç geliyormuş kargolar bi 3 ay sonra gelir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Yok benim drop bittikten sonra 15 günde gelmişti kulaklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 senko said: bunun aliminyumundan aldım işte ben de ama çok geç geliyormuş kargolar bi 3 ay sonra gelir heralde ürüne göre değişiyor, 250 kişi drop'a girerse ve özel üretim bir şeyse gecikir. mesela: farklı farklı kayışlar seçilebilen olan ucuz saat modelleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 senin cüzdanda işte olm 3-4 tane farklı modeli var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 önceki drop'u bittikten 5 gün sonra ship etmişler 10-15 iş günü sürer ondan sonra max 1 ay / 1.5 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Gereksiz kazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 olm ben killandim drop bitti parayi cektiler ordata bi mail bak kardes uc bes gune gondeririz diyen bi mail vs yok receipt diye bi pdf verdi o kadar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar