Seele Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Bu olay caiz midir. normalde kibleyi bulman gerekli. yine gördüm bildigin yanimda ki ucak seyir halindeyken kildi. Ucak habire dönüyor nasil olacak o is. var mi bu konuda bilgisi olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 caiz. kıbleye dönmen şart değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Uçak habire dönmüyo, yolculuk yaparken ibadet yapmak zorunda değilsin ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 show must go on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 host veya hostess'ten rica ediyorsun pilota iletiyor ihtiyacını, uçağı kısa süreliğine kıbleye çeviriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 bingildak said: host veya hostess'ten kabin memuruna rica ediyorsun pilota iletiyor ihtiyacını, uçağı kısa süreliğine kıbleye çeviriyorlar fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Remus said: Uçak habire dönmüyo, yolculuk yaparken ibadet yapmak zorunda değilsin ayrıca. kalkerken inerken dönüyo haci. ayrica onu birak dünya dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Kalkarken inerken kemer takıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Adamlar sıkıntılı yerlerde başkalarına şov yapmak amacıyla herkesin rahatsız edilmemesi için seferi olmak diye bir şey çıkarmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Seele said: Remus said: Uçak habire dönmüyo, yolculuk yaparken ibadet yapmak zorunda değilsin ayrıca. kalkerken inerken dönüyo haci. ayrica onu birak dünya dönüyor. isterse takla atsın farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 amca omuzunun üstünden bana üfledi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 beleşe okunmuşsun işte daha ne istiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 ya niyet önemli olan, isterse amuda kalkacak yönde kılsın sorun değil. ayrıca koltukta ellerini dizlerine koyarak az öne eğilerek falan kılıyorlar işte, bu kadar abartıp tepki gösterecek ne var, kılan kılsın kime ne ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Redeagle said: Adamlar sıkıntılı yerlerde başkalarına şov yapmak amacıyla herkesin rahatsız edilmemesi için seferi olmak diye bir şey çıkarmışlar. kolaylık var ama seferi olmak kılmamak anlamına gelmiyor savaş sırasında bile terketmiyorun: http://meal.ihya.org/kurandan-ayetler/kuranda-gecen-savasta-namaz-ile-ilgili-ayetler.html abdest yerine teyemmüm rekat sayısını azaltmak kıyam rükü secde yi de yapabildiğin kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 "Tatar Ramazan" said: ya niyet önemli olan, isterse amuda kalkacak yönde kılsın sorun değil. ayrıca koltukta ellerini dizlerine koyarak az öne eğilerek falan kılıyorlar işte, bu kadar abartıp tepki gösterecek ne var, kılan kılsın kime ne ak ben kilmasin demedim ki caiz mi dedim. bilmedigim bir seyi soruyorum, sen niye gaza geldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 ben sana bişey demedim ki olm ne diye üstüne alından lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Normalde de zaten kıbleye dönmek biraz sıkıntı. Malum dünya geoit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 o ayrica baska bir konu hani insan bakisini dikkatet alirsan. uzay bosluguna dogru bakiyorsun. öyle degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 insterstaller daki gezegende kılsa amcam dünyada 7 yıl kılmış sayılıp sevabın a.na koyacak bayım afadersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Aynen öyle. Dünyanın yuvarlak olduğu 1500lerde kabul edildi, İslamın ortaya çıkışı 600ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 evet zaman yalan oluyor islam dinine göre. cünkü normalde namaz kilarak sevap point elde edebiliyorsun.50 dakka o gezegende namaz kilip 35 senenin sevabini alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Seele said: Bu olay caiz midir. normalde kibleyi bulman gerekli. yine gördüm bildigin yanimda ki ucak seyir halindeyken kildi. Ucak habire dönüyor nasil olacak o is. var mi bu konuda bilgisi olan. google soru: "hareket halinde namaz kılmak" gelen cevap sitelerden biri: http://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=2872 Vasıtalarda namaz Sual: Vasıtalarda namaz kılınır mı? CEVAP Sağlam bir kimsenin, gemi, tren, uçak ve otobüs gibi vasıtalarda, farzları oturarak kılması caiz değildir. Ancak teyemmüm yapmak için gereken özürler varsa caizdir. (Halebi, Redd-ül Muhtar) Sual: Uçakla giderken bir namaz vakti çıkacak olsa, ne yapmak gerekir? CEVAP Uçakta namaz kılınır. Uçakta kılma imkanı olmayıp vakit de çıkacak olsa, diğer üç mezhepten birini taklit ederek, iki namazı cem ederek takdim veya tehir ile kılmak gerekir. Sabah namazı cem edilmez. Eğer sabah namazı girince uçağa binip inince güneş doğacaksa, namazı kazaya bırakmak haram olduğu için, uçağın arkalarında bir yere gidip kılmalı. Ayakta mümkün olmazsa oturup yere secde ederek kılmalı. Secde etme imkânı da yoksa, ancak o zaman îma ile kılınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Hem din bilgisi tam olmayıp hem de eleştirmek epic (Bu her konu için geçerli gerçi. Bilmediği konuda konuşunca insan, garip gelio bana) Ha tabii google a sormak yerine burada dalga geçecek malzeme bulmuş olması ayrı bir şey =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 ucagin bulusu cok sonralari. kim neye göre karar vermis. sorry tatmin olmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar